GAGA MASKESİNİ DE HAZIRLAYIN ama
Sokak hayvanlarının uyutulması hakkında ne düşünüyorsunuz?
GAGA MASKESİNİ DE HAZIRLAYIN ama
Ben kesinlikle onaylamıyorum asıl uyutulması gerekenler insanlar haberlerde hiç duyan oldu mu bir köpek insana t**** etti diye ama insanın bir köpeğe ettiğini görüyoruz hayvanların bu kadar saldırgan olması onlara yapılan şiddet fiziksel şiddet sırf ben geçen bankta oturuyordum amcanın biri köpek önümüzdeydi su içiyordu amca gitsin diye soğuk suyu hayvanın üzerine döküp pislik dedi asıl pislik olan o amcaydı eğer hayvanlar aç bırakılmayıp her gördüğümüz hayvana biraz su biraz yemek sevgi göstersek asla böyle olmaz ben şiddetle kınıyorum umarım kalkar bu yasa
Sokak hayvanlarına gelişigüzel yem verilirse saldırganlaşır. Ben bir çok konuda köyü ve köylüyü örnek alıyorum.
Eskiden de şimdi de köylerde itlere nasıl bakılırdı? Yoğurt, ekmek, buğday, vs ile bir lapa yapılırdı. Buna yal denir. Yal yiyen hayvan saldırgan olmaz. Burada sorumlu insanlar. Onlara tonlarca et, tavuk, hazır yem yediren dernekler suçlu.
Artık iş işten geçti ve saldırgan oldular. Bu itler sokaktan toplatılıp uygun şekilde barınağa alınmalı ve isteyen, acıyan, üzülen gidip bunları sahiplenmeli.
Sokakta it olmaz.
Sokakta yasamaları o hayvanlar için daha çok zarar , çöplükten besleniyorlar , aç susuz kalıyorlar , ve sevgisiz sahipsizler ilgisiz büyüyorlar, onların sahibe ihtiyacı var
İşte aradığım yorum ama maalesef ki millet anlamıyor bunu
Cevap
3Cevap
İnsanları uyutalım, ok. Ama sokak hayvanlarına da bir çözüm bulalım. Saldırmıyor demeyin, cidden saldırıyorlar
Neden saldırıyorlar peki hiç bunu düşündünüz mü nedir onları bu kadar saldırganlaştıran şey?
Eskiden korkmadan yanlarından geçerdim. Ama özellikle son 2 yıldır korkmayan ben bile korkar oldum. Ani saldırıya geçiyor ve bu iyi bir şey değil. Ayrıca Avrupa ve Amerika gibi ülkelerde sokakta tek bir başı boş hayvan yokken bizim neden var? Hayvanları resmen üretip üretip sokağa atıyorlar bazı pis zihniyetliler. Bence bunun önüne artık geçilmeli
Uyutulmalı demiyorum. Ama ciddi ve büyük bir önlem alınmalı
Önlemini yemek su ve şiddet göstermeyerek alabiliriz aslında hayvan otomatikmen ona zarar veren şey insan olduğu için kendini korumak için saldırgan hale geliyor bi haberde görmüşsünüzdür birkaç köpek bir kızın etrafını sarıp havlıyorlardı sonra biri geldi onları kovdu o an havlamayı bırakıp kızı parçalayabilirlerdi ama neden yapmadılar çünkü istedikleri şey yemek bunu anlatmaya çalışıyorum ayrıca hayvanlar uyutulursa büyük hastalıklardan milyonlarca kişinin öldüğü hastalığa coronodan bile daha tehlikeli olan bir hastalığa hazır olalım o halde veba hastalığı
Ben yasa geçtiği halde tam uygulanacağını sanmıyorum. Zaten iktidar dışında diğer parti belediyeleri karşı ve uygulanmayacak. Ancak çözüm bulunmalı, bu bir tas yemek ve su olayı değil. Yaşadığım ilçe iktidar partisine ait senelerdir. Ve belediye her sokak başına köpek ve kedilere ayrı ayrı her gün su ve mama dağıtıyor mesela. Ama hala saldırganlar. Parti savunmuyorum. Ama bunu da yaptılar. Yine aynı
Doğrudur sizin yaşadığınız ilde bunlar olup yine saldırgan olmaları yine normal çünkü biz psikolojik olarak onları çok etkiledik umarım büyük sorunlar başımıza gelmeden önlem alınır uyutulmadan hayvanlar bildiğin uyutarak ölüme terkediyorlar intikamı da o uyutulan hayvanların veba hastalığı olacak veba hastalığı da seneler öncesinde çıkmıştı birçok kişilerin hayatına mal olmuştu gaga maskesi ile dolaşmak istemiyorsak bu şekilde yasa çıkmamalı
Canım ya çok tatlısın. Sen hiç sokak köpeği tarafından saldırıya ugramadin heralde?
Bir çok kez uğradım emin ol bizzat gördüm de nedenini sorguladınız mı hiç neden böyle olduklarını? sen önüne bir tas yemek su versen hiç fiziksel şiddette bulunmasan hayvan neden zarar versin sana biz bu hale getirdik hayvanları kusura bakmayın
Alakası yok. Biz de besliyoruz sokak hayvanlarını. www.google.com/.../...den_dondu-28131.html%3famp=1
Emir ve tunahan da var aç bak. İki havlayip kışt yapmışsındır saldiriya uğradım demişsinizdir heralde. Hastanelik olsan veya olsen zaten böyle konusamazsin
Sadece 3 5 kişinin beselemesi ile olmaz çok saldırgan hayvanları iyi bir barınağa koysalar yine iyi uyutulması çok kötü resmen ölüme terkediyoruz insanlar kadar onların da yaşamaya hakkı var
Benim yaşantımı bilmediğin için sana açıklama yapmayacağım madem bu kadar destekliyorsun gaga maskesini de hazırla
Allah'ın verdiği canı Allah'tan başkası alamaz. Bu kararı aldıran sözde müslüman.
Evet ya bunun vebali var vebali hiç mi düşünmüyorlar bunu
Onlar bu dünyayı düşünüyor sadece
Yazık ne diyelim
Ütopyada yaşamadığımız için toplansınlar
Gaga maskesini hazırladın mı?
Keşke boş yapsam biraz araştır sonra konuş
30 yaşında olduğuna eminmiyiz?
Benim elimde olsa ilk insanları uyuturdum maalesef ki elimde değil
Benim köpeğimi uyuyacak insan daha doğmadı
Umarım kalkar bu yasa
Saldırgan köpekleri alıp barınaklara tasisalar sorun çözülecek
Destekcisiyim
Destekçisiyim derken bu yasayı mı destekliyorsunuz
O zaman gelecekteki veba hastalığına hazır ol dostum bilmediğiniz çok şeyler gelecek :)
O zaman git kardeşim avrupaya madem bu kadar istiyorsun seni tutan kim bilmiyorsun yorum yapana da saygın olsun avrupa pis bir ülke değil o kadar sen orada ne kadar lağam faresi gördün türkiyede dolu bi uyutulsa ayvanlar onlar çıkacak ortaya virüs yayacak ve milyonlarca insan gidecek hastalıktan mantığınızı kullanın buda aslında uyutulan hayvanların intikamı haberiniz yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?