Kuzenimle konuşmalımıyım çok kafaya taktım birine soymessem konusmassam kafayı yiyebilirim?

Canımdan çok sevdiğim bi kuzenim var hayatımda tek güvendiğim insan o her haltımızdan haberimiz var en sevdiğim arkadaşım kuzenim kardeşim o benim 15 yasinda hamile kalmıştı kürtaj yaptırdı tek bana güvendiği için söylemişti o zamanlar ama artık araya bir soğukluk girdi beni eski günlerdeki gibi sevmiyo benim onu sevdiğim kadarda sevmiyo bence önceden konuştuğumuzda sevgilinden mi vazgeçersin benden mi dedim canım sen benim canımdan kanimdan birisin ömür boyu ayrılma şansımız yok tabiki ondan vazgeçerim dedi bir yerde işe başladı şadece pazar günleri izin hakkı oluyo pazar günü kal bizde diyodum bahanesi sizin eviniz uzuk diyodu ve Allahın her günü sevgilisinin yanında işten çıkışta yanında hafta sonu yanında bizde kuzenime yakın bir yere tasinicaktık gelemem sizin ev uzak diyodu bir cumartesi günü taşındık pazarda izinliydi dedimki gel evi görürsün hemde 2 aydır görüşmüyoruz vakit geçiririz dedim siz yerleşin ondan sonra geliyim dedi hadi oda tamam konuştuk ben çarşamba günü onun evine gittim onda benim bi tulumum vardı ablam hamile olduğu icin kendi kıyafetlerini giyemiyodu düğüne gidecekti almaya gittim bi sekilde beni orada kalmaya ikna etti konuştuk pazar gunü napacak diye bize gelecekti 2 aydır biriktirdiğiz konuları anlatacaktık çok eglencektik cumartesi günü akşam aradım yarın geliyomusun dedim bilmiyorum yarın haber veririm felan dedi geçiştirdi pazar günü oldu ben bekledim aricak gelecek diye aramadı bi şey demedi ben defalarca aradım ya açmadı ya da meşgule attı akşam bi baktım sevgilisiyle düğüne gitmiş instagrama fotoraf atmış dedim ki içimden demekki o sevgilisi kadar değerim yokmuş beni değilde onu tercih edermiş beni hiç önemsemiyormuş çok kırıldım ben onu bu kadar sevmesem bu kadar kafaya takmam ama o beni önemsemiyormuş bile benim ona kırgınlığım bize gelip kalmasıyla hatta bi telefon etmesiyle güzel güzel konuşmasıyla biter ama o beni hiç aramadı pazar gününden beri bekliyorum ablamdan haber gönderdim öğrendi mi bilmiyorumda onu aramalımıyım
Kuzenimle konuşmalımıyım çok kafaya taktım birine soymessem konusmassam kafayı yiyebilirim?