Beyhan budak tarzı değil de 20 li yaşlarda yeni nesil aşko kuşko tarzı olanlar ne biliyor da anksiyeteni yenecek?
Psikolog arkadaşlar alınmasin ama gerçekten bilge birisi olmadığı sürece uğramam ben
Beyhan budak tarzı değil de 20 li yaşlarda yeni nesil aşko kuşko tarzı olanlar ne biliyor da anksiyeteni yenecek?
Psikolog arkadaşlar alınmasin ama gerçekten bilge birisi olmadığı sürece uğramam ben
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Akıl yaşta değil baştadır. Bu tamamen kişinin kendini geliştirmesi ile bağlantılı.
Kendini daha tanımayan insanlar değil psikoloji her işte bir halta yaramazlar.
Onun dışında herkes tecrübeli birini ister lakin o tecrübe ise tecrübesizlikten geçer.
Zamanla tanıya tanıya öğrenecekler onlar da.
Sen hangi işi önceden bilip yaptın ki.
Hor görmen tuhaf..
İşe başlamadan önce portfolyo oluşturulur ama. Ben mühendisim mesela işe başlamadan önce sayısız projeler yapıyorudum zaten üninin başından beri, birçok projede takim kaptanligi yaptim sertifikalar aldım yani bir altyapı oluştirdum. Ama bahsettiğim tipleri dinliyorum hepsi çok yüzeysel konuşuyor. Arkadaş ortamında duyduklarından fazlası değil çoğunun söyledikleri. Kanımca bir psikolog felsefe kesin bilmeli ama bunlar daha hangi meslegi yaptiklarından habersizler. Mesela Beyhan Budak dedim ya o adam işinin piri çok belli hem psikolojiyi hem felsefeyi çözmüş
Yani psikoloğa para verip saçma sapan konuşup kafayı yedirteceğine buraya derdimi atarım daha iyi
Beyhan gibi adamı nereden bulalım sana gelişecek nesil az sabret yahu 😀
Ben misal şu an psikologlar gibi takılsam valla iş yaparım o konuda haklısın 😂
Psikologa para vermek ne ya
Ben dinlerim seni
Ya işte hesabım büyüsün para kazaniyim falan
Yapsın yapmasına da karşısındakine ne verebilecek. Biraz eşelesem bazı konularda ben ders veririm o dinler