AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Gidince sorayım 🤔 Ayda ne kadar yoluyorlar acaba 🤔😂
cok iyi olur 😅
cok yüksek miktarlarda maas alıyorlar
ama ne kadar iste
Çok değil ya , diyetisyenler, psikologlar ve dış doktorları özel klinik açarsa ve çok tutulursa deli para kazanıyorlar
@cvbjl evet ama onu açık işte açmaman için seni alıkoyan bisey yok
devlette pek para yok yani anladım tesekkurler xd
Görüş sahibi ne dediğini anlamadım
Beş bin felan hepsi aç resmen ağlıyor
komik saka 😄😄😄
Değil maalesef
asgari ucretten dusuk?
Ne sandın kank
kopru alti psikologlari icin gecerli sanirim
Fason piskolog
devlette mi?
evet
he bilmiyorum o zaman
Özelde değişiyor
ne kadar ama iste tahmini
Çöp bölüm
katılmıyorum her bölümün insanlıga bir yararı var ama sen öyle düsünmeye devam edebilirsin senin görüsün : )
Tabi çöp kabullenmeyem başka bir şey olamadığı icondir hukukta çöp asgari ücrete hukuktakiler zor iş bulur psikolog dediklerinde 5 bine zor iş bulur
ya hadi ordan atma asgari ucretten dusuk maas yok masal anlatma bana sinirlendiriyorsunuz insani cidden cahilliginizden mi yoksa devlet dusmanligi mi yapiyorsunuz anlamis degilim
Ben elektrik elektronik mühendisliği okuyorum sana da yalan borcum yok psikologlar coptur asgari ücretten daha düşüğe çalışır verbatsiniz
tamam tamam oyledir
İnanmıyorsan rahatlıkla öğrenci kartımı atabilirim ama konu ben değil sensin birde psikolog olmak hayalinse maaşa takma o zaman git ol?
yo olabilirsin ben ona bir sey demedim
maasa kafayi taktigim yok sadece merak etmistim her insanin edebilecegi gibi anormal bir sey mi yapiyorum
Tabi ama atiflarin sert konuşuyorsun bende sert konuşurum cizgini bil ben sadece gerçekleri soluyorum asgari ücret bile vermezler en son 5 bin veriyorlardı oda sen gitsen saniyesinde hemen psikolog buluyorlar ıssız çok piyasada o yziden asgari ücreti gecemessin
en son dedigin kac yil oncesinde allah bilir su an asgari ucretten dusuk maas vermek yasak ayrica asgari ucretle esitte olamaz oyle bir sey yok kasiyer olsam daha fazla verirler ki 4 yil universite okumus bir insanin o meblaglarda bir maas almasi hic inandirici gelmiyo kusura bakma
Ne kaç yıl öncesi ya maximum 1 ay asgari ücretten daha düşük maaşa claistirilir yasal olmayarak saten çünkü iş bulamayinca yapacak birşeyin kalmıyor bu devirde universte okumanın bir faydası yok git o yüzden kasiyerlik yap asgari ücret al psikologsun tabani kaç apra bekliyorsun 15 felan mi 5 binden fazla imkansiz çalışma
inanmiyoruuuum
Ya seni neden kandirayim ki bir sebebi yok ki sana önerim sayısala hazırlan
tamam zaten vazgectim psikiyatrist olucam
Ağa ne farkeder git tıp oku doktor ol git mühendislik oku PC muhendisi elektrik elektronik mühendisliği ne bilim yazılım muh oku diş hekimliği oku eczacılık oku bunlardan 30 bin altını gormessen ama ea da yok hiçbir bolum
Napcan
psikoloji okumayı dusunuyorum
Parası için okuma kuzum
Doktorluğun her branşı çok önemlidir ve sadece o mesleği sevenler tarafından yapılmalıdır
parasi icin okumam tabi ki ama iyi bir geliri olmayan bir isi de dusunemem hayat sartlari bunu gerektiriyor
psikoloji hep ilgimi cekmistir sevdigim bir alan ondan yana bir suphem yok
O zaman ticaret ile uğraş? İyiliğin için diyorum yanlış anlama
Ha o zaman cevaben tahminimce 20 bin gibi bisey alır heralde
Mesleğe yeni girdiysem 13 14 müş
Sonraları 20 ye yaklasiyormus
ben psikoloji ile ugrasmak istiyorum tavsiyeniz icin tesekkurler : )
Rica ederim, o kadar uğraştım maaşı öğrenmek için , maaşı ne kadar soruna kadar bulduğum için teşekkür etmeyecek misin 😄
ahahhaha onun icinde ayrıca tesekkur ederim kusura bakmayın dalgınlıgıma gelmis😊
Rica ederim kuzum şaka yaptım zaten rica ederim 😂😊
Diyetisyen, diş doktoru ve psikologlar özel klinik açıp işini iyi yapar ve müşteriyi toplarsa acayip para kazanıyorlar unutma