Diğer Bir gece vakti telefonunuz çaldı, açtınız. Kim arıyor dersiniz? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Sökülün ve dökülün. Kimin ne söylemesini isterdiniz, işte size fırsat. Hayal kurması bedava, vizyonlu olun ✨Soru hakkımız da bittiğine göre 🥱🥱🥱 Bir gece vakti telefonunuz çaldı, açtınız. Kim arıyor dersiniz? Cevapla Telefon Soruları İş Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Competitive Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 99% 1 yıl İş yerindekiler arar en fazla o da iş yüzünden yoksa arayacak kimse yok. 1 2 Yorumla Soran 1 yıl Hemen bana numaranı veriyorsun. Yorumla Competitive 1 yıl Telefonun başında bekletmeyeceksin dimi? 🥺 Yorumla
sozsuZzaman Takip Et Master Yaş: 21 , eic 99% 1 yıl Yabancı ise uçak moduna atar uyurum 😂 diğerleri ise yine açmam çünkü uyku benim en hassas noktam 😂 1 0 Yorumla
Алеся_Хира Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Muhtemelen arkadaşımdır ve aklına gelen saçma fikri 2 saat düşünüp işin içinden çıkamayınca beni aramıştır. 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Ahahah 😅 sonra verdiğin aklı totosuna takmayacak ve kendi bildiğini okuyacaktır. Yorumla Алеся_Хира 1 yıl Sonra da ağlayarak bana gelecektir.😸 Yorumla
SahKartal Takip Et Yoda Yaş: 43 , eic 72% 1 yıl Eski nişanlım arasa keşke, 4 yıl oldu sesini duymadım. Arasa seni özledim dese,, kesin konuşamazdım kelime çıkmazdı ağzımdan,, 0 0 Yorumla
Rozes52 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 507 cevap paylaştı. Eski sevgilim olur kesin beddua okumak için aramıştır 🤭🤭🤭 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Allah onu kahretmesin, değiştir kız numaranı. Yorumla
MadagaskarAslanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% 1 yıl Arayan ablamlardan biri. Diyeceği bir cümle. Şuraya gel seni bekliyoruz.. 0 12 Yorumla Soran 1 yıl Biraz farklı biley hayal et biraz. Anaaaa 🙄 Yorumla MadagaskarAslanı 1 yıl Gerçekleşmesi muhtemel bir şey hayal ettim aslında. Sadece hüzünlü bir son :))) Yorumla Soran 1 yıl 🙄🙄 gece gece duygulanmıyoruz, hüzünlenmiyoruz, uykumuz geldi yatıp zıbarıyoruz. Yorumla MadagaskarAslanı 1 yıl Lahmacun yemeye çağırıyorlar ben sevmem ki ondan hüzün o ajdjd Yorumla Soran 1 yıl Lahmacunu nasıl sevmeyebilirsin ya. Terk et burayı 😂 Yorumla MadagaskarAslanı 1 yıl Çok güzel sevmiyorum valla çiğköfteyi de 😄😄😄 Yorumla Soran 1 yıl Gözüm görmesin 🤐 Yorumla MadagaskarAslanı 1 yıl Kovimisin agam 😛 Yorumla Soran 1 yıl Yarın soru açıyorum; çiğ köfte sevmeyen erkekten olur mu 😂😂 Yorumla MadagaskarAslanı 1 yıl Tek başına olmaz lahmacunu da ekle 😂😂 Yorumla Soran 1 yıl O başka günün sorusu 😂 Yorumla MadagaskarAslanı 1 yıl Combo hee 😂😂 Yorumla
İronclaww Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl İşi düşen arkadaşım hastane de tanıdığın var mı diyor, bende hayır yok diyorum. 0 0 Yorumla
asdafadasf Takip Et Bilge Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Trump arayıp, green card başvurunu kabul ediyorum desin aaajbshsjbssbsns 0 0 Yorumla
pembedonlushakira Takip Et Bilge Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl calamaz geceleri sesini kisarim evden uzakta oldugum istisna zamanlarim hariç 0 0 Yorumla
halınındesenleri Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 95% 1 yıl sevgilim arayıp uyandırsaydı çok mutlu olurdum 0 0 Yorumla
onlysolife34 Takip Et Xper 6 Yaş: 72 , eic 94% 1 yıl Herhangi biri kalk israil yerle bir oldu demesi 1 0 Yorumla
ÖMERBORABALAMİR1 Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 307 cevap paylaştı. İngiltere kralı arıyor🤣 0 3 Yorumla ÖMERBORABALAMİR1 1 yıl Arasın ama bak yoksa sorun çıkarırım🤪🤪🤣🤣 Yorumla Soran 1 yıl Ömer Bora KS ye beni trollemeye gelmişsin 😂 bak her trollcünün bir trolleyeni var derlerdi de inanmazdım. Yorumla ÖMERBORABALAMİR1 1 yıl Ama ben trol değilim ki🤦♂️🤣🤣 Yorumla
вуηαяcσѕ Takip Et Mentor Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Kesin kardeşim falandır 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Ama bu eğlenceli değil narcos 🙄 Yorumla
Tempæst Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 682 cevap paylaştı. Sâlak arkadaşlarımdır oyuna çağırıyorlardır. d 0 6 Yorumla Soran 1 yıl Yav biraz hayal gücünü kullan gözünü seveyim 😂 Yorumla Tempæst 1 yıl çok zor düşünsene yıllarca aynı senaryo kjdg iyi kullanam dur SpaceX den arıyorlar marstaki ilk kolonileşmeler için beni de gönderecekler. d Yorumla Soran 1 yıl Sonra sen beni arıyorsun ve diyorsun ki Mryty, yürü gidiyoruz. Yorumla Tempæst 1 yıl diyosunnnnsen marsa mı gitmek istiyon seeen sdgfgolur hemen projeye seni de dahil ediyorum :D Yorumla Soran 1 yıl Benim telefonumdan da sen çıkmış oluyosun işte bi taşla iki kuş 😂 Yorumla Tempæst 1 yıl vaaybak bu zekiceydi çok beğendim işte bunu bana böyle şeylerle gelin lksdf alkışlıyorum 😂😂 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 1 yıl Diğer konusunda 22,9b cevap paylaştı. Beni arasa arasa 0850'den başkası aramaz. 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Ahahha 😂 sendeki bu melankoli beni bitiriyor Yorumla
comodus Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 57% 1 yıl Diğer konusunda 417 cevap paylaştı. canım bir hastam 0 0 Yorumla
Vealin Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Benim için çok acı olur. Gece gece ağlatma beni 0 0 Yorumla
redbulkanatlandirir Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Dolandırıcı cebimdeki son 100tlnin peşinde 0 1 Yorumla Abdulbari 1 yıl al sana para 💰💰💸 Yorumla
Jakabo01 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 1,3b cevap paylaştı. Gece çalsa çalsa müzik çalar 0 0 Yorumla
spiritoitaliano Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 1,1b cevap paylaştı. Ne biliyim baba gece çalan telefondan hayır gelmez 0 0 Yorumla
yarenimsii Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 1,2b cevap paylaştı. milyarder oldugumu soylesin biri 0 5 Yorumla Conquerorrr1453 1 yıl @yarenimsii milyardersin fakat sağ bacağın olmayacak diye söylüyor Yorumla yarenimsii 1 yıl yok saglikla alakali seyleri hicbir seye degismem Yorumla Conquerorrr1453 1 yıl O zaman sen zaten zenginsin Yorumla yarenimsii 1 yıl dogru tabi ki, ben sakasina soyledim Yorumla Conquerorrr1453 1 yıl 👏🏻👏🏻 Yorumla
Rascoln36 Takip Et Master Yaş: 27 1 yıl Diğer konusunda 29,7b cevap paylaştı. Var bir deli mutlaka o aramıştır 0 0 Yorumla
Şeftaliturşusu2 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 99% 1 yıl Diğer konusunda 841 cevap paylaştı. Kimse aramaz beni 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Gözyaşım pıt 🥲 Yorumla Şeftaliturşusu2 1 yıl 🥲🥲 Yorumla
aselce Takip Et Xper 6 Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Arda diye birinin 🤭 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Arda, neredeysen hemen ara bu kızı 🥹 Yorumla aselce 1 yıl Aminnn 😅 Yorumla
LostThrones Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 99% 1 yıl Sen ara 🤣 0 18 Yorumla Soran 1 yıl O ben olsam bari 😂 galk ulen bi çaylanak da diyeyim mi Yorumla LostThrones 1 yıl Yaylanak de bari gidelim buralardan, götüreyim seni gittiğim yere 🤣 Yorumla Soran 1 yıl Nereye gidiyoruz 🥹 Yorumla LostThrones 1 yıl Senle olsun da nereye olursa olsun 🤣 Yorumla Soran 1 yıl Ayhg, ne kadar romantik bir bey 🤭🥹 Yorumla LostThrones 1 yıl En sevdiğinden 🤣 Yorumla Soran 1 yıl Hıı, tamm sevdiğimden 😅 Yorumla LostThrones 1 yıl Neyi bekliyoruz, çek kapıyı gidiyoruz 🤣 Yorumla Soran 1 yıl Bi dakika, hazırlamam gereken 83 valiz var. Yorumla LostThrones 1 yıl Bi dakika geçti, hooop hadi arabaya 🤣 Yorumla Soran 1 yıl 😱😱😱😱 daha makyaj malzemelerimi almadım Yorumla LostThrones 1 yıl Ben seni doğal halinle seviyorum 🤣 Yorumla Soran 1 yıl Yaaaa, şapşiiik 🥰 Yorumla LostThrones 1 yıl Çok sevimliyiz yine bugün, ama sen çok güzelsin her gün 🤣 Yorumla Soran 1 yıl Kafiyeli oldu 🤭😍 Yorumla LostThrones 1 yıl Kafiyeli de olur uyak da olur,Gelinlik de olur duvak da olur,İki gönül bir olursa,Samanlık seyran olur 🤣 Yorumla Soran 1 yıl Ohaaaa, düştüm ahahaja 😂 Yorumla LostThrones 1 yıl Ben en derin uykumda sen ise gördüğüm en güzel düştün 🤣 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
İş yerindekiler arar en fazla o da iş yüzünden yoksa arayacak kimse yok.
Hemen bana numaranı veriyorsun.
Telefonun başında bekletmeyeceksin dimi? 🥺
Yabancı ise uçak moduna atar uyurum 😂 diğerleri ise yine açmam çünkü uyku benim en hassas noktam 😂
Muhtemelen arkadaşımdır ve aklına gelen saçma fikri 2 saat düşünüp işin içinden çıkamayınca beni aramıştır.
Ahahah 😅 sonra verdiğin aklı totosuna takmayacak ve kendi bildiğini okuyacaktır.
Sonra da ağlayarak bana gelecektir.😸
Eski nişanlım arasa keşke, 4 yıl oldu sesini duymadım. Arasa seni özledim dese,, kesin konuşamazdım kelime çıkmazdı ağzımdan,,
Eski sevgilim olur kesin beddua okumak için aramıştır 🤭🤭🤭
Allah onu kahretmesin, değiştir kız numaranı.
Arayan ablamlardan biri. Diyeceği bir cümle. Şuraya gel seni bekliyoruz..
Biraz farklı biley hayal et biraz. Anaaaa 🙄
Gerçekleşmesi muhtemel bir şey hayal ettim aslında. Sadece hüzünlü bir son :)))
🙄🙄 gece gece duygulanmıyoruz, hüzünlenmiyoruz, uykumuz geldi yatıp zıbarıyoruz.
Lahmacun yemeye çağırıyorlar ben sevmem ki ondan hüzün o ajdjd
Lahmacunu nasıl sevmeyebilirsin ya. Terk et burayı 😂
Çok güzel sevmiyorum valla çiğköfteyi de 😄😄😄
Gözüm görmesin 🤐
Kovimisin agam 😛
Yarın soru açıyorum; çiğ köfte sevmeyen erkekten olur mu 😂😂
Tek başına olmaz lahmacunu da ekle 😂😂
O başka günün sorusu 😂
Combo hee 😂😂
İşi düşen arkadaşım hastane de tanıdığın var mı diyor, bende hayır yok diyorum.
Trump arayıp, green card başvurunu kabul ediyorum desin aaajbshsjbssbsns
calamaz geceleri sesini kisarim evden uzakta oldugum istisna zamanlarim hariç
sevgilim arayıp uyandırsaydı çok mutlu olurdum
Herhangi biri kalk israil yerle bir oldu demesi
İngiltere kralı arıyor🤣
Arasın ama bak yoksa sorun çıkarırım🤪🤪🤣🤣
Ömer Bora KS ye beni trollemeye gelmişsin 😂 bak her trollcünün bir trolleyeni var derlerdi de inanmazdım.
Ama ben trol değilim ki🤦♂️🤣🤣
Kesin kardeşim falandır
Ama bu eğlenceli değil narcos 🙄
Sâlak arkadaşlarımdır oyuna çağırıyorlardır. d
Yav biraz hayal gücünü kullan gözünü seveyim 😂
çok zor düşünsene yıllarca aynı senaryo kjdg iyi kullanam dur
SpaceX den arıyorlar marstaki ilk kolonileşmeler için beni de gönderecekler. d
Sonra sen beni arıyorsun ve diyorsun ki Mryty, yürü gidiyoruz.
diyosunnnn
sen marsa mı gitmek istiyon seeen sdgfg
olur hemen projeye seni de dahil ediyorum :D
Benim telefonumdan da sen çıkmış oluyosun işte bi taşla iki kuş 😂
vaay
bak bu zekiceydi çok beğendim işte bunu bana böyle şeylerle gelin lksdf alkışlıyorum 😂😂
Beni arasa arasa 0850'den başkası aramaz.
Ahahha 😂 sendeki bu melankoli beni bitiriyor
canım bir hastam
Benim için çok acı olur. Gece gece ağlatma beni
Dolandırıcı cebimdeki son 100tlnin peşinde
al sana para 💰💰💸
Arkadaşım arıyordur kesin
Ex arar ya da aile üyelerinden biri.
Gece çalsa çalsa müzik çalar
arkadaşlarım arar genelde
Ne biliyim baba gece çalan telefondan hayır gelmez
milyarder oldugumu soylesin biri
@yarenimsii milyardersin fakat sağ bacağın olmayacak diye söylüyor
yok saglikla alakali seyleri hicbir seye degismem
O zaman sen zaten zenginsin
dogru tabi ki, ben sakasina soyledim
👏🏻👏🏻
Var bir deli mutlaka o aramıştır
İş için ararlar
Kimse aramaz beni
Gözyaşım pıt 🥲
🥲🥲
Arda diye birinin 🤭
Arda, neredeysen hemen ara bu kızı 🥹
Aminnn 😅
Sen ara 🤣
O ben olsam bari 😂 galk ulen bi çaylanak da diyeyim mi
Yaylanak de bari gidelim buralardan, götüreyim seni gittiğim yere 🤣
Nereye gidiyoruz 🥹
Senle olsun da nereye olursa olsun 🤣
Ayhg, ne kadar romantik bir bey 🤭🥹
En sevdiğinden 🤣
Hıı, tamm sevdiğimden 😅
Neyi bekliyoruz, çek kapıyı gidiyoruz 🤣
Bi dakika, hazırlamam gereken 83 valiz var.
Bi dakika geçti, hooop hadi arabaya 🤣
😱😱😱😱 daha makyaj malzemelerimi almadım
Ben seni doğal halinle seviyorum 🤣
Yaaaa, şapşiiik 🥰
Çok sevimliyiz yine bugün, ama sen çok güzelsin her gün 🤣
Kafiyeli oldu 🤭😍
Kafiyeli de olur uyak da olur,
Gelinlik de olur duvak da olur,
İki gönül bir olursa,
Samanlık seyran olur 🤣
Ohaaaa, düştüm ahahaja 😂
Ben en derin uykumda sen ise gördüğüm en güzel düştün 🤣