• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • YKS2026YKS2026
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • YKS2026 YKS2026
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Diğer

Kuranın en büyük mucizesi nedir?

huwboy34
huwboy34 Takip Et
Xper 6 Yaş: 23
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
01
Yapay Zekaya Sor
Kuranın en büyük mucizesi nedir?
Nedir Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
1 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • gül_reçelii
    gül_reçelii Takip Et
    Yoda Yaş: 25 , eic 100%
    1 yıl

En büyük müdür bilmem ama bildiğim kadarıyla Mekke de yani Araplarda şiir çok seviliyor ve sık sık şiirler yazılır söylenirmiş. Bunun üzerine yarışmalar yapılırmış. Onur meselesi gibi bir şey. Kur'an ın şiirselliği hepsine ağır basmış. O yüzden Hz Muhammed e şair falan diye lakap takmışlar. Kur'an sadece bir şiir gibisine hâşâ dalgaya almak amaçlı.

4
    7 Yorumla
    • huwboy34
      huwboy34
      1 yıl

Genel olarak ilk surede hep aynı şeyler tekrar ediyor. Ve hikaye anlatılıyor.

Yorumla
    • gül_reçelii
      gül_reçelii
      1 yıl

Şiirden anlamam ama aynı şeyi tekrar etmek olacağını da hiç sanmıyorum. O kadar basit bir şey olsaydı Mekke de en iyisi olmazdı.

Yorumla
    • huwboy34
      huwboy34
      1 yıl

şu an henüz ilk sureyi okuyorum. Bakalım.

Yorumla
    • gül_reçelii
      gül_reçelii
      1 yıl

Arapça olarak en iyisi demek istediğimi anladığını düşünüyorum?

Yorumla
    • gül_reçelii
      gül_reçelii
      1 yıl

Edebi dil diye bir şey var sonuçta. Her dilin kendine özgü yapısıdır bu. Çeviriye yansımaz kolay kolay

Yorumla
    • huwboy34
      huwboy34
      1 yıl

Evet evet anlıyorum. Belki de insanları bu kadar etkilemesinin sebebi de o zamanlar şiir kültürünün baya yaygın olması ve bir sürü şair olması.

Yorumla
    • gül_reçelii
      gül_reçelii
      1 yıl

Evet

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

1

Cevap

3

Cevap

• Çerkes183
    Çerkes183 Takip Et
    Yoda Yaş: 37 , eic 100%
    1 yıl

Müşriklerin ve gayrimüslimlerin kendi soylarından seçilmiş bir peygambere indirilmediği için haset ettikleri için inanmasalar dahî "Evet, bu Hakk'ın indirdiği bir kitaptır" demesidir herhalde.

1
    3 Yorumla
    • huwboy34
      huwboy34
      1 yıl

Onlara da kitap indi ama.

Yorumla
    • Çerkes183
      Çerkes183
      1 yıl

Kitap indi de ayetlerini değiştirdiler, tahrif ettiler onlar. Son peygamberi de kendi soylarından bekliyorlardı ve Peygamberimizin hak peygamber ve son peygamber olduğunu biliyorlardı ama Peygamberimize haset edip iman etmediler işte.
      Tıpkı Hazreti Âdem'in oğlu Kâbil'in, kardeşi Hâbil'i kıskanıp bu hasedini de kalbinden söküp atamayıp onu öldürmesi gibi bir durum yani.

Yorumla
    • huwboy34
      huwboy34
      1 yıl

Bizde de yok o anlamda değil bu anlamda diyerek her şeyi değiştiriyorlar. Olmayan şeyler ekleniyor.

Yorumla
  • spiritoitaliano
    spiritoitaliano Takip Et
    Guru Yaş: 31 , eic 100%
    1 yıl
    Diğer konusunda 1,1b cevap paylaştı.

Kur'an başlı başına bir mucizedir

2
    1 Yorumla
    • huwboy34
      huwboy34
      1 yıl

Hımm olabilirr.

Yorumla
  • ЛҽЬula_
    ЛҽЬula_ Takip Et
    Guru Yaş: 21 , eic 100%
    1 yıl

İnsanların okumadan inanmaları

0
    26 Yorumla
    • huwboy34
      huwboy34
      1 yıl

Ben şu an Türkçe okuyorum valla. Düşününce anladım insanın inandığı dinin yaratıcısının gönderdiği kitabı asla Türkçe okumaması çok saçma

Yorumla
    • Çerkes183
      Çerkes183
      1 yıl

Türkçe mealinden okumak yeterli olmuyor. Çünkü derin anlamlar içeren ayetler de var Kur'an'da. Onları da Tefsir ciltlerinden okumak gerekiyor.
      İlk okuyuşta hemen anlaşılan ayetler "muhkem ayetler"dir, yani bir hüküm bildiren ayetlerdir. Örneğin; zekatla ilgili ayetler veya namazla ilgili ayetler gibi... Fakat okuyunca birçok manalar ve farklı sebeplerden dolayı indirilen ayetlere ise "müteşâbih ayet" deniyor.

Yorumla
    • ЛҽЬula_
      ЛҽЬula_
      1 yıl

İnsanların büyük kısmı, ana dilimiz olmasına rağmen, Türkçe paragraf sorularını çözmekte bile zorlanıyorken Arapça öğrenip Kur'an'ı anlamaya çalışmalarını beklemek bence pek mantıklı değil. Arapça öğrenilse bile daha iyi bildiğini iddia eden biri yine orada onu demek istemiyor falan diyecektir.
      Ayrıca tüm insanlığa hitap eden bir yaratıcının gönderdiği kitabın, her dilde açıkça anlaşılabiliyor ve anlamını kaybetmiyor olması gerekmiyor mu zaten? 🙄

Yorumla
    • Çerkes183
      Çerkes183
      1 yıl

Tefsir ciltleri Türkçe zaten. Arapça öğrenmeye lüzum yok ki. 😊

Yorumla
    • ЛҽЬula_
      ЛҽЬula_
      1 yıl

Ben yanlış anladım galiba pardon sjsjd

Yorumla
    • Çerkes183
      Çerkes183
      1 yıl

Allah mukaddes kitapları farklı dillerde indirdi diye açıkça anlaşılmıyor diyemeyiz, çünkü silsile yoluyla ayetlerin manasını öğrenenler kendinden sonraki nesle aktarmış ve bize kadar ulaşmış. Allah "Dinimi tamamladım" buyurarak başka bir din gelmeyeceğini Peygamberimize bildirmiş ve anlatmasını emretmiş, kıyamete kadar da aslî haliyle korunacak diye buyurmuş.

Yorumla
    • Çerkes183
      Çerkes183
      1 yıl

Estağfirullah, önemli değil. 😊👍

Yorumla
    • ЛҽЬula_
      ЛҽЬula_
      1 yıl

Farklı dillerde indirdi diye dememiştim aslında, hangi dil olursa olsun çevrildiğinde anlamını kaybetmiyor olması gerekir diye düşünüyorum

Yorumla
    • Çerkes183
      Çerkes183
      1 yıl

Yok anlamını kaybetmiyor zaten ama farklı milletler imtihan edilmiş aslında. Onların dilinden indirildiğinde Yahudiler ve Hristiyanlar ayetleri değiştirip mukaddes kitaplarını bozmuşlar, ama Müslümanlar hiçbir şekilde haramları helâl saymak için ayetleri değiştirmeye kalkmamış. 😊

Yorumla
    • huwboy34
      huwboy34
      1 yıl

Bence hem kitabın sözde cahiliye döneminde indirilmesi hem de bütün insanlığın anlaması gereken bir kitabın her kelimesinin farklı anlaşılması ya da bir sürü anlam çıkması. Tanırın bütün insanlığa gönderdiği bir kitabı illa da birinin bize doğru bir şekilde çevirip her anlamının açıklamasını yapması garip. O zaman biz o adamın dediğine inanıyoruz Kuranı okuyup da anladığımız şeye değil. Elmalılının yaptığı çeviriyi bile defalarca sadeleştirerek anlamlarını değiştirdiler.

Yorumla
    • Çerkes183
      Çerkes183
      1 yıl

İndirildiğinde zaten Peygamber öğretiyor, çünkü her ayetin iniş sebebi Peygamberlere bildiriliyor. Peygamberler sahabelerine öğretiyor, sahabeler, tabiin'e, onlar da onlardan sonrakilere aktararak devam ediyor. Anlaşılması için açıklasın, anlatsın diye zaten Peygamberler gönderilmiş.

Yorumla
    • ЛҽЬula_
      ЛҽЬula_
      1 yıl

Artık yok ama peygamberler, okuduğumuzda kimsenin yardımına ihtiyaç duymadan anlıyor olmamız gerekiyor bence

Yorumla
    • huwboy34
      huwboy34
      1 yıl

@Çerkes183 Evet ama onların görevi Allah ne yazdıysa onu bildirmek. Kendilerine göre yorum yapıp anlamını değiştirmek değil.

Yorumla
    • huwboy34
      huwboy34
      1 yıl

Aynı fikirdeyim Allahın bize söylediği sözlerin bir sürü anlama yorup farklı anlamlar çıkarmak Kuranın değişmesi oluyor. Bence her okuyan aynı şeyi anlamalı.

Yorumla
    • Çerkes183
      Çerkes183
      1 yıl

Allah Kur'an'ı yazmıyor yalnız. Orası yanlış. Cebrail aleyhisselam aracılığıyla Peygamberlere vahyediyor. Kimse de Kur'an'ı değiştirerek anlatmıyor. Böyle dersen haşa Peygamberlere ayetleri değiştirerek anlatıyor demiş olursun. O da imanını tehlikeye atar kardeşim. Aman dikkat.
      Peygamberimiz her şeyi öğretti, bugüne kadar geldi. Kıyamete kadar da hiçbir şekilde değiştirilemeyecek, çünkü Allah koruyacak.

Yorumla
    • huwboy34
      huwboy34
      1 yıl

@Çerkes183 Ben peygamberler değiştiriyor demedim. Alimler Ulemalar hayır bunun anlamı bu deyip anlamlarını değiştirerek anlatıyor. 4 halife döneminde dahi Her gelen Halife Kuranı en baştan bir daha yazdırmıştır.

Yorumla
    • ЛҽЬula_
      ЛҽЬula_
      1 yıl

Osman zamanında toplatılıp yakılmış..

Yorumla
    • huwboy34
      huwboy34
      1 yıl

Evet Bütün halifeler zamanında tekrardan yazılmış kitap

Yorumla
    • Çerkes183
      Çerkes183
      1 yıl

Arkadaşlar bir toplatıldığı dönem var, bir de çoğaltıldığı dönem var. Tekrardan yazma filan gibi bir durum yok. Kur'an aynı Kur'an yani, ilk hâliyle nasılsa hâlâ aynı.
      Alimler de değiştirerek anlatmıyor. Ama benim âlim dediklerim şimdiki ilahiyatçı hocalar filan değil. İslâm alimlerinden bahsediyorum ben. Onlar tefsir ve hadis alanında eserler verdikleri için bugün okuyabileceğimiz öyle kaynaklar var.

Yorumla
    • huwboy34
      huwboy34
      1 yıl

@Çerkes183 Hadisler kesinlikle güvenilir kaynaklar değil. Dediğim gibi Elmalılı nın bile çevirisini 2 3 kere sadeleştirip farklı bir anlam çıkartıyorlar. Örneğin Kuran ın ilk çevirilerinde göğün genişlemesi ile ilgili bir ayet yoktu. Ama Elmalılı nın çevirisini 2 kere sadeleştirip ve bilimin evrenin genişlediğini söyledikten sonra 80 yılındaki çevirilere evren genişliyor diye ayeti çeviriyorlar. İstersen Elmalılı nın ilk çevirisine bir de son çevirisine bakabilirsin. Aradaki farkları görebilirsin.

Yorumla
    • Çerkes183
      Çerkes183
      1 yıl

Hadisler nasıl güvenilir değil diyebiliyorsun kardeşim. "Sahih Hadis" diye bir kavramı hiç mi duymadın. İtikadi konularda zaten sahih hadis aranır, ibadet konularında ise "zayıf hadis" bile olsa onunla amel edilebilir.
      Bunları bilmeden Hadis-i Şerifler güvenilir değil, demek Peygambere iftira olur. Kullandığın cümlelere lütfen dikkat et. Selamette kal. ✋

Yorumla
    • ЛҽЬula_
      ЛҽЬula_
      1 yıl

Her kim medine'nin iki karataşlığı arasında yetişen acve isimli hurmadan her gün sabahleyin aç karına yedi tane yerse, o gün ona zehir ve sihir zarar vermez. eğer akşamleyin yerse, sabaha kadar zehir ve sihir tesir etmez.
      müslim eşribe h. 154-55, buhârî tıp 7/30-31, aynî 10/210, müsned 1/168. 177. 181, bağdadî s. 129

Gerçek mi bu o zaman 🙄

Yorumla
    • huwboy34
      huwboy34
      1 yıl

@Çerkes183 Mesela Kuran da Hz. Muhammet için sen beşer birisin ve senin tek mucizen Kuran dır deniyor. Ama Hadislere baktığımız zaman bir sürü mucizeden bahsediliyor. Ayın ikiye yarılması vs...
      Hangisine inanalım. Hadislerin kayıtları da genel olarak rivayet edilir ile başlar. Kayıtlı bir şey yok.

Yorumla
    • huwboy34
      huwboy34
      1 yıl

Evet Olimpos dağında da Zeus olabilir o zaman :) Şaka bir yana Kuran neyse ama hadisler bir tık benim için mitolojiye kayıyor.

Yorumla
    • Çerkes183
      Çerkes183
      1 yıl

Bakın şöyle anlatayım; en temel inanç konularına dair bir şey aklımıza takıldı ve onu Hadis kaynağında arayacaksak; Müslim, Buhari ismini görünce hemen kaynağın başında "Sahih-i Müslim" veya "Sahih-i Buhari" yazıyor mu diye bakarız. Çünkü itikadi meselelerde (yani inanç meselelerinde) Hadis'in Sahih olması aranır. İbadet konularında ise Hadis'in sahih olmasına gerek yoktur, çünkü inanca dair bir mesele olmadığı için, yani sevap kazandıran amellerle alâkalı olduğu için Sahih şartı aranmaz. Yani isteyen o ameli yapar, isteyen yapmayabilir. Örneğin; bir Hadis kaynağında "Peygamberimiz Ramazan ayında şu kadar rekat namaz kılmıştı" veya "Peygamberimiz şu ayda da oruç tutmuştu, bunu filanca sahabe görmüş ve aktarmıştır" gibi bir bilgi varsa bu hadise göre Müslümanlar o ayda oruç tutabilir.
      Mesela sizin yazdığınız Hadis için de Sahih'te mi yoksa diğer kaynaklarda mı diye bakmanız lazım. Kaynaklar zaten Sahih olan ve olmayanlar olarak sınıflandırılmıştır. 😊

Yorumla
    • Çerkes183
      Çerkes183
      1 yıl

"Hadisler mitolojiye kayıyor" deme kardeşim. Dinî konular şaka götürmez, kurduğun cümleye dikkat etmezsen imanını zedelersin. @huwboy34

Yorumla
  • ferhaatt23
    ferhaatt23 Takip Et
    Xper 1 Yaş: 44
    1 yıl

Kendisidir

2
    0 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Diğer > Sorular > Kuranın en büyük mucizesi nedir?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Kuranın mucizeleri nelerdir? 12 cevap verildi
Hayattaki en büyük mucizen nedir? 6 cevap verildi
Bu Dünyadaki En Büyük İmtihanın Neydi? 9 cevap verildi
Mucize nedir sizce? 25 cevap verildi
Sana göre mucize nedir? 10 cevap verildi
Kuranda tüyleri diken diken eden mucize? 2 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Ayran gönüllümüsünüz?
  • Dut meyvesi yediniz mi? Severmisin?
  • Vişne ağacından vişne koparıp yediniz mi? severmisin?
  • Erik ağaçtan yedin mi? severmisin?
  • Atari oyunlarından en sevdiğiniz hangisiydi?
  • Tarihte hangi hükümdarın yerinde olmak isterdin ve neden onu seçerdin?
  • Bir kişiyi ihtiyacın olduğu için mi seversin yoksa sevdiğiniz için mi ona ihtiyaç duyarsın?
  • Kalbinin anahtarı kimde?
  • Spor salonuna başladığınızda hem etkili kilo verimi ve hem de kalıcı form kazanmak için tecrübe ettiğiniz tüyolar var mı?
  • En son rüyanızda ne gördüğünüzü tahmin edeyim mi?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨