Yani şöyle sabah 5 de WC kalkmiş bende sesle uyandim baktim telefonla gitmiş WC ye.. hiç yapmaz böyle bir şey telefonu asla WC almaz.. neyse geldi bu telin nerde dedim burada dedi yatağa yanına koymuş. Sonra nerdeydi dedim hep burdaydi dedi, neyse sonra yoo ben baktiğimda yoktu WC ye götürmüşsün telefonu dedim. Evet dedi bir sakıncasimi var dedi niye halan kpnuşuypn dedim. Direkt odayi terk etti ben gidiyorum yanından ya dedi oturma odasina. Peşinden gittim sorguladim gene bu sefer bağirmaya başladi üstümdeki büstiyerimi yırttı daha yeni almiştim. Sorma s git rahat birak beni dedi saçma sapan hareketler. Normalde çok iyi bana karşi aşiri iyiz hemde ama son 1 hadtadir hep gergin kavga anlamadim. 1,5 yaşinda cocuk var boşanmayi düşünüyorum …
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılHiç lavaboya telefonla gitmeyip şimdilerde gidiyorsa vardır onda birşeyler. Sen öfkeyle değilde tatlı tatlı bir süre yaklaş. Onun senden gizlediği şey olup olmadığını öğrenmek için. Hep hırçınlaşırsan onunla birlikte ondaki gizlediklerini yakalayamazsın. Zaten onunla diyaloğunu iyi tuttukça birşeylerden mutlaka açık verecektir ve tensel temaslarını da gözden geçir onunla seninle oldu bittiye mi getiriyor yoksa uzun uzun temaslar ediyor mu diye gözlemle. Oldu bittiye getiriyorsa orada da sıkıntı var. Hemen boşanma kararı alma. Büstiyer yırtmasıda abartı bir öfke kontrol sıkıntısı olduğunu gösteriyor eşinin.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
29Cevap
Diğer konusunda 539 cevap paylaştı. yalanlar bağırır gerçekler susar al telefonu bak derdim yerinde olsaydım
02 Yorumla
Soran+1 yılÖyle aldatma yok biliyorum sadece işte belki p… dan şüphelendim izlemek istemiştir belki bilemedim
+1 yılboşan adam kurtulsun senden. eş değil başbelasısın :)
02 Yorumla
Soran+1 yılNerden cikti bu
- +1 yıl
adam eline telefonu alamıyor :) boynuna ip bağla bari
- Diğer konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılbosan o zaman ne deyim. seks istiyorsan KS erkekleri olarak evli ve ilgisiz kadinlari cok severiz. :)
00 Yorumla
+1 yılGece yazilan yaziya cevap vermek istemis ise mi girti
07 Yorumla
Soran+1 yılAnlamadim
- +1 yıl
Gece eşine bir kadın yazı yazdi daha önce de yazıştıgı kadin eşin sabah gordu mesaji wc ye gitti
Soran+1 yılYok be öyle şeyleri hiç olmadi
- +1 yıl
Olmadı ama olmaz diye birsey yok şu an işte mi eşin
- +1 yıl
Aldattigina dair ip uclari vardir senin goremedigin seri yazismamiz lazim gizli oldugun icin dm den yazamiyorum
Soran+1 yılYa yok adam patladi bana dün tabırlıydın bana dedi falan
- +1 yıl
İyi tamam öyle diyorsan öyledir
- Diğer konusunda 534 cevap paylaştı.
+1 yılKurgular kurgular zaten şimdikilerin varsa yoksa derdi evlen boşaan al nafakanı bu olmadı başkası
07 Yorumla
Soran+1 yılValla önceden çok kavga ediyorduk çok sabrettim her şey düzelmişti tatile bile götürdü beni ama tatilden geldik son 1 hafta adam tuaflaşti
- +1 yıl
Durup duruken hç brşeyaniden olmaz demekki eskiden beri birikimleer sonunda patlamalar oldu
Soran+1 yılOlabilir ama onun yüzünden 1 haftarie kavga ediyoruz adam tersliyor beni iki işde calişiyor üstüme gelme diyor yorgunum diyor oysaki kendi de değişti tuaflaşti son 1 haftadir
- +1 yıl
bazen maddi sıkıntılar bzen yaşananlar bunlar insanı bir anstrese sokar ondan da olabilir az skin ol sende
Soran+1 yılMaddi sıkıntımız yok 4 aydir.. iki iş birden yapiyor evden calişiyor müşteri hizmetleri olarak iki tane birden yapiyor
- +1 yıl
kaç yıllık evlisiniz
Soran+1 yılNerdeyse 3
Diğer konusunda 931 cevap paylaştı. Böyle saçmalık olur mu ya güzel bir dille söyleyebilir di demi
04 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle bir kaç kez twkrarlatip sordum onu birak kötü bir şekilde bile sormadim üstümdeki büstiyerimi yırttı üzüldüm yep yeniydi.. boşarim seni dedim defol git naparsan yap dedi
Soran+1 yılattım takip
+1 yılZor bir durum. Birşeyleri kesinleştirmen gerek boşanmak için
00 Yorumla- Diğer konusunda 839 cevap paylaştı.
+1 yılBüyük ihtimal başkası olabilir. zaten sana sertce temas etmesi cok saygısızca.
00 Yorumla 1 hafta kavga ettin diye boşanılır mı? Çocuğunu düşün
00 YorumlaDiğer konusunda 1,4b cevap paylaştı. Sinirlenmiştir belki sakince düşünmekte fayda var hemen ilk kavgada kestirip atmak hoş değil. Ayrıca birde çocuk varmış.
02 Yorumla
Soran+1 yılÜstümde büstiyeri yırttı birde hal etmedin dedi
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılacaba +18 filmsyredip eliyle şeymi yapıyordu. sen yetmiyomusun ona. ilginç.
018 Yorumla
Soran+1 yılİşte bende ondan şüphelendim ya şöyle ben dün tavirliydim yaklaşmadim ona pek. Oda sen şimdi bana vermezsin de baya dedi. Neyse ben tavirli olunca kaldiramiyor bu hayatı sönüyor resmen.. ama WC kapisi kilitli değildi
Cevap sahibi+1 yılyapmıştır bişiler. büstiyerini yırtttıysa devamını getirseydi bari 🤷♂️ne seyrettiyse aynısını sana yapsaydı, hayır dicek halin yok🤷♂️
Soran+1 yılYani uyanir uyanmaz bende uyandim kapida dinledim ama girdim içeri oturuyordu WC üstünde hahaha
Soran+1 yılKapi kilitli bile değildi
Cevap sahibi+1 yılilginç. anlam veremedim🤔alete baksaydın hemen ne durumdaydı
Soran+1 yılOturuyordu ama geldiğinde de aslinda kalkik değildi
Cevap sahibi+1 yılozaman sorun var senin adamda. versende yapamaz sanki
Cevap sahibi+1 yılbuda onu hırçın yapmış, yırtıp duruyor üzerini ama icraat yok
Soran+1 yılYırtıp durmuyor sinirden yırttı
Cevap sahibi+1 yıltamam, klkmadığı için bu sinir zaten. bunu sende biliyosun
Soran+1 yılKalkiyor be ota boka.. misal 1,5 yaşnda kiz çocuk var seriliyor öpüyor onuda bazen kalkmiyor ama işiyor anlam veremiyorum burada
Cevap sahibi+1 yılbence sen onu bırak sorunlu olan sensin. acilen rahatlaman için bişiiler yapman lazım. yoksa bu yokluk sende sinir ve asabiyet yapar. sana elektroşok tedavisi lazım sağlam biri yapacak ama
Soran+1 yılNerden anladın sorunlu ben olduğumu
Cevap sahibi+1 yılbelli.. acil çözüm bulman lazım bu normal yaşantına da yansır hep sinirli olursun
Cevap sahibi+1 yılama bir alternatif oluşturabileceğin konusunda da emin değilim sadece muzdaripsin ama içinde yaşarsın bazı şeyleri gibi geliyor bana dışarıya aksettirmezsin. ya da çözümü dışarıda arayacağını hiç düşünmüyorum
Soran+1 yılValla cevaplari hiç anlamadim ya dediklerini
Cevap sahibi+1 yılneyse boş ver.
Cevap sahibi+1 yılyani seni çok sağlam s biri lazım. anladınmı şimdi
Gizli Üye(25-29)+1 yılHiç mi onurun gururun yok
S... git dediyse neden hâlâ ordasın
Gitsene03 Yorumla
Soran+1 yılİşte bana annormal geldi endişe ettim ayrıca birde büstiyer yırttı
Soran+1 yılBana patladıktan sonra bana dün tüm gün tavirliydin dedi.. yani tabir dediği pek konuşamdim tensel olmadi dokunma öpme ve ben öyle olunca kaldiramiyor.. ama var böyle olmamin bir sebebi
Cevap sahibi+1 yılNe anlatıyon lan
Tensel olmamışmış
Kaç gün olmayacak, eninde sonunda evire çevire, hoplata zıplata skecek
S... git demiş işte
Ne uzatıyon, s... git dediyse git
Gizli Üye(36-45)+1 yılDerler gglerine rahatlik batiyor ayril sen boyle adi biriyle
013 Yorumla
Soran+1 yılEvet çok adi ve davrnadi bana normal sordum takrarladim önce sakin cevalaldi saçma sapan ondan sonra cildirdi.. üstümdeki büstiyeri de yirtmazsin ama dime
Cevap sahibi+1 yılCocuk var gidemez vs gibi dusunceye dusdukleri icin yapiyor kopekler zaten
Soran+1 yılEvet çocuktan sonra ztn kendini garanti aldi çok emin gitmicemden
Cevap sahibi+1 yılSen iste hemen sevgili yapar evlenirsin ama o bulamaz hemen para yedirur anca ona buna
Soran+1 yılYani öyle biri de değil acikcasi.. önceden madde kullaniyordu bu
Soran+1 yılÇok değişti birakti arada kaçamak yapti anliyorum ama genel olarak evde bana tapiyor kizinada iyi babalık yapiyor herşeyimizle ilgileniyor aslidma ama son 1 haftadir adama birşeyler oldu
Cevap sahibi+1 yılGeri baslamis dir brakamaz net
Cevap sahibi+1 yılBosan baba evine git zarar verir sana boylesi
Soran+1 yılAnnem babam istemiyorlar beni bana sana çocuğuna bakamayiz dediler ev tutarsın bakarsın çocuğunda dediler
Soran+1 yılBarişmam içinde elinden geleni yaptilar gene kavga etmiştim öyle işte
Cevap sahibi+1 yılOzaman oyle yap valla o nasil ana baba ya
Soran+1 yılBende şüpheleniyorum 1 hadta dir bence kullandi etkisi gitti böyle saçma oldu gibime geliyor ama adam hep evde ve tüm paraları bana veriyor anlamadim gitti
Cevap sahibi+1 yılBana yazarmisin
+1 yılBen kendi düşüncelerimi söylüyorum sadece bence başka birini bulmuş ya da konuşuyor olabilir aniden hicbisey yokken bunlar yapılmaz
028 Yorumla
Soran+1 yılYok ya öyle bir şey yok işte biliyorum olmadiğini.. patladiktan sonra bana şey dedi dün tüm gün tavirliydin bana dedi
Soran+1 yılSoğuk davrandim sarilmak öpmek istemedim ve ben öyle olunca kaldiramiyor bu böyle
Soran+1 yılAma sebebi var tabi neden böyleyim adam evde bana tapiyor dişarda kadınlara bakiyor
Soran+1 yılBende soğuyorum
- +1 yıl
Sende onu uyar kadınlara bakıyorsun bakma de
Soran+1 yılAsla kabul etmiyor hastasın diyor
- +1 yıl
Neden üstünü yırttı peki
Soran+1 yılSinirlendi patladi işte oralarken bana dün tüm gün tavirliydin bana dedi alakasi bile yok olayla
- +1 yıl
Bahane uydurmuş bence
Soran+1 yılİşte ne üstüme geliyon kaç kez sordum sabah sabah dedi patladi bağirdi falan üstündekini yırttı git dedi gitmedim anlamaya caliştim şokdaydım hareketlerine ondan sonra yırttı
Soran+1 yılYa onu birak bu adam hep böyle ben tavirli olunca hayatı sönüyor kaldiramiyorum diyor
Soran+1 yılKaç kez oldu böyle tavir yaptiğimda
- +1 yıl
Yanlış yapıyor ya
Soran+1 yılEvet tavirlari çok yalniş
- +1 yıl
Bir kaç bir şey sorabilirmiyim yz
Soran+1 yılEvet sor
- +1 yıl
Yz bana
- +1 yıl
Allah yardımcınız olsun
Soran+1 yılBenimki çok ilgili bana evde tapiyor resmen annesi yanında da beni şiamrtiyor ama dişarda bakiyor bunlara rağmen kadına
Soran+1 yılNasil yani eşin evde güzel birimi görünce n’oluyo
Soran+1 yılHepsi ayni bacim
Soran+1 yılSen daha güzelsindir birde genelde öyle olur ben güzelim fizikte iyi kocalar doyumsuz kendileri de bir boka benzemez
Soran+1 yılAy sacmalama kıskanmiştir seni öyle düşünme kic
Ben de benzer süreçten geçtim buradan danışmanlık aldım çok memnun kaldım. . Arayabilirsin.
00 Yorumla- Diğer konusunda 398 cevap paylaştı.
+1 yılÖte git dedi diye hemen boşanmakmi lazım
02 Yorumla
Soran+1 yılYaw üstümdeki büsriyeri yırttı bana saygısını bozdu
- +1 yıl
Bozsun o senin eşin bi bez parcası yırtılınca yerine tekrar alınmıyormu ve kavganızı buraya tasımanda sacma evli bir insan ne olursa olsun dört duve arasında kavga ettiyse o odadan dısarı cıkarmamalı bi bakıyorum eşiyle kavga etmiş bagırmiş cagırmıi ben boşanacam nekadar basit geliyo insanlata ya kavga edebilirsin gülerken iyide kavga edincemi kötü şimdi ki evliliklere bakıyorumda sacma sapan evlilikler var
Çıcuga üzüldüm ben ikinizde haketmiş ediniz
018 Yorumla
Soran+1 yılBende üzülüyorum babasini çok seviyor.. ama bana böyle davranmasi çok üzdü beni gereksiz yani üstümdeki büstiyer yirtmasi bağirmasi döwerim seni dedi birde
Soran+1 yılİlk evlilikte döwmüştü beni kulak zarım patlamişti
Soran+1 yılSonra bariştik düzeldi baya bu önceden madde kullaniyordu onuda birakti
Soran+1 yılBaya herşeyde yardık ediyor iki iş yapiyor mutlu olim diye aşiri iyi biri cokda düzeldi ama son 1 haftadir adama birşeyler oldu ve bana evliliğimizin ilk aylari gibi davrandi
Soran+1 yılTam boşaniyorduk ztn ben gitmiştim nasil oldu hamile olduğum anlaşildi
Soran+1 yılEver bana vurmuyor daha ama işte bugin döwerim seni dedi ve beni kolumdan tutarak yatak odasina cekiştirip yatağa itti. Ve büstiyeri yırttı tabi
Gizli Üye(30-35)+1 yılKadınlar gerçekten problemli ya sabah sabah ruh daraltmissin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSenin gibi karısı var çocuğu var
Telefonla wc ye niye gitmiş01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılP mu izlemiş?
Diğer konusunda 3,9b cevap paylaştı. Emin olmadan acele etme
00 YorumlaOlabilir çok üstüne gitmişsin
00 YorumlaEşin regl olmuş sanırım çoküstüne gitme abla
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılSende koşup burdanmi paylastin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYaa niye çocuk varki niye yani
00 Yorumla- Diğer konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılKaç yıllık evlisin
06 Yorumla
Soran+1 yılNerdeyse 3
- +1 yıl
Yanlış yöntem izlemişsin 1 hafta uzaktan gözlem yapacaksın direk saldırıya geçmişsin
Soran+1 yılEvet ben p.. no bakiyor sandim bilemedim hemen ters yaptim sorguya çektim bunu hemen yapmasaydım keşke
Soran+1 yılZekice davranmadim
- +1 yıl
önce Kalbini kazan sonra operasyona başla :)
Soran+1 yılŞimdi çok sinirliyim büstiyerimi yırttı çünkü kaşktik cirkin şişko diye söyleniyorum
+1 yılBisey olmaz düzelir vardır derdi
00 Yorumla- Diğer konusunda 321 cevap paylaştı.
+1 yılSorunun ne senin
00 Yorumla - Diğer konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılbirisi var gaiba
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKaç yıllık evlisin
010 Yorumla
Soran+1 yılNerdeyse 3
Cevap sahibi+1 yılHepsi ayni kanka
Soran+1 yılSende mi evlisin bacım
Cevap sahibi+1 yılEvet
Soran+1 yılSeninkidemi böyle
Cevap sahibi+1 yılGizliden cikiyorm
Soran+1 yılTamam çık özelden yazim sana
Cevap sahibi+1 yılCiktim
Soran+1 yılİstek attım yaz bana
Cevap sahibi+1 yılTamm
Diğer konusunda 2b cevap paylaştı. Telefon da napıyor
03 Yorumla
Soran+1 yılİşte anlamadim gitti az kilitli değildi ama tıkladım sonra girdim içeri telefon yoktu sonra nerdeydi dedim önce yalan konuştu sorma yerdeydi dedi ama yerde görmedim
Soran+1 yılSaklamiş söylemmiş ben kafamda kurmiyim diye
Gizli Üye(18-24)+1 yılBoşalmak için mi
00 Yorumla
Devamını Gör(16)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri