Arkadaşlar sabah sabah eşimle kavga ettik beni itekledi orak odasinda yatak odasina kadar be bağridi terbiyesizce kes s. git dedi?

Yani şöyle sabah 5 de WC kalkmiş bende sesle uyandim baktim telefonla gitmiş WC ye.. hiç yapmaz böyle bir şey telefonu asla WC almaz.. neyse geldi bu telin nerde dedim burada dedi yatağa yanına koymuş. Sonra nerdeydi dedim hep burdaydi dedi, neyse sonra yoo ben baktiğimda yoktu WC ye götürmüşsün telefonu dedim. Evet dedi bir sakıncasimi var dedi niye halan kpnuşuypn dedim. Direkt odayi terk etti ben gidiyorum yanından ya dedi oturma odasina. Peşinden gittim sorguladim gene bu sefer bağirmaya başladi üstümdeki büstiyerimi yırttı daha yeni almiştim. Sorma s git rahat birak beni dedi saçma sapan hareketler. Normalde çok iyi bana karşi aşiri iyiz hemde ama son 1 hadtadir hep gergin kavga anlamadim. 1,5 yaşinda cocuk var boşanmayi düşünüyorum …
Arkadaşlar sabah sabah eşimle kavga ettik beni itekledi orak odasinda yatak odasina kadar be bağridi terbiyesizce kes s. git dedi?