Güncellemeler
1 yıl
Yok olmadı çok yakındım olmadı zamanım geçiyor ve hala ben bu duygusal manyaklığı çözemedim işimi yapmam lazım çok vaktim kalmadı aq
Dişim kırılacak sıkmaktan içe doğru bu kadar şişmek kafamı ağrıtıyor harbiden ağlamam lazım nasıl ağlarım hönküre hönküre?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Sana temiz bir taktik veriyim gözünü kırpma ağrıyacak ve gözünden yaş gelecek
Gözlerine izin ver kendini serbest bırak
yav deniyorum olmuyo hüznü öfkeye dönüştürüyor vücut sanki niye dişini sıkıyorsun be adam sal gitsin
Engellemen lazım
Nasıl hertelden hanım nasıl? bilsem sormam zaten soğan kesip önüme koysam fake göz yaşı aksa sonra doğalı da akar mı? trol bir öneri değil ciddili soruyorm
Diş sıkma olayını engellemek senin elinde onu halledersen gerisi gelir tutuyorsun resmen kendini
ciddili sorduğum şeyi s1111111keeeeeeeeeeeeyimmm
yalnız dişimi üzüntüden değil öfkeden sıkıyorum sanırım
Eğer hep oluyorsa psikolojik destek al
yani her hangi bir duygumu yansıtamıyorum dişimi sıkmaktan çenemi sıkmaktan başka bir s1k yapmıyorum yalnız kaldığımda düşündüğümde patlıyorum şu an çalışmam lazım mesela ama işime odaklanamıyorum ve işimi yapamadığım için de extra sinirleniyorum döngüye girdim
Kesin git
ayrıca doktora psikoloğa bilmem neye de gitmem gitmedim de
Ama geçmez böyle
biliyorum biliyorum ama ne bileyim ya ben neyse ağlicam galiba
yok olmadı
Üzücü şarkılar dinle kanka
Aslında pop çalıyor şu an moralim yerine gelsin diye ama bir * yaramıyor
Hislerini bastırman bir süre sonra başka yerden patlak verir.. mesela baş ağrısı gibi. Seni etkileyen şarkıları dinleyerek biraz üzül ve ağla sonrada tekrardan güçlen ve eskisinden daha sağlam ol.
Tamam açtım ve sanırım ağlicam gibi ağlarsam söylerim
Yok gitti o şey
Soğan kes, ağlarsın.
Duşa gir ağlarsın
Zjfjsj bende ağlayamiyorum