Gece gece gecmişe dönesim geldi?

Madem gizliyim ve kimse okumak zorunda değil ozaman yazcam. şu an güya 25 yaşındayım. Birkere sevdim ben 14 yaşına yeni basmıştım camide kermes vardı arkadaşlarla gitmiştik o günden sonra hicbirşey eskisi gibi olmayacağını bilmiyordum. Eray ve abisi vardı kermeste tanımıyordum ben onları ama arkdaşlarım tanıyormuş geldiler onlara selam vermek icin o ara arkadaşlarım birbirine sarıldı erayda geldi bana. O gün beraber takıldık aslında cok konuşmamıştık bile biraz sarıldık, bakıştık icim icime sığmıyordu. Veda zamanı yaklaşıyordu arkadaşların yanına gittik gitmeden bir öpücük kondurdu boğazıma. Arkadaşlarım gaza getirdi beni bu cocuk seni seviyor diye 1-2 hafta cok güzel gecti yazışıyorduk bir isim koymamıştık ama bitane arkadaşım vardı o coktan koymuştu bizim adımıza ismini. 2 haftanın sonunda tuhaf bi haber aldım onların arasından biriyle cıkmaya başlamıştı. Anlamıyordum. En acı haberi nezaman almıştım biliyormusunuz? O bizim adımıza “aşk” diyen arkadaşın telefonunda gördüklerimden sonra. Eray ona yazmış beni ve onu secenek olarak sunmuş kendisi bir sayfa yazmış sonuc olarak diğerini secmiş. Cocuktuk cocukca bir sevdaydı ama ozamanlar sanki gercek gibiydi. Acıtmıştı yani.
Gece gece gecmişe dönesim geldi?