şu an Filistin'de bir adam çıksa İsrail'i def etse, modern bağımsız bir ülke kursa ama bu adam alkol içse, sizce 50 yıl sonra Filistin halkı o adama teşekkür mü eder yoksa o alkol içiyordu kafirdi, bu yüzden sevmiyoruz onumu der. Bence ikincisi. Bu yüzden acımıyorum Filistin'e
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Bilgi sahibi olmadığın konularda fikir sahibi olma. Filistin'de alkol serbest ancak içmek medeniyet sayılmıyor.
Olay o değil ki Türkiyede de serbest. Onlara iyilik yapan alkol içiyor diye vatanlarını kurtarmasını iyi bir şey olarak görmezler. Kafa yapısı o
Soruyu düzgün oku
Tekrar yazayım. Bilgi sahibi olmadığın konularda fikir ileri sürme. Sendeki cehaletin nedeni dünyadan neler olup bittiğini bilmemekten kaynaklanıyor. Filistin'de kimse ileri sürdüğün düşüncelere sahip değil. Senin ülkenin aptal devlet politikaları, 80 yıl boyunca sana Arap düşmanlığı pompalarken, bunu senin o küçük beynine enjekte edenler Arapların elinde ne var ne yok almak için iyi ilişkiler kurdu. Sen ise TIPKI ARAPLAR GİBİ, ama tam tersine Arap düşmanlığı yaparak HİÇBİR ŞEY elde etmedin.
Muhtemelen yazdıklarımdan hiç bir şey anlamadın. Çünkü seni öyle mankurtlaştırdılar ki, asla kabul edemeyeceğin şeyleri yazıyorum.
Sen benı boş sanıyorsun herhalde. jeoloji tezim için 12 ülke gezdim ben. Hiçbir Müslüman ülkede Atatürk 'ü sevmezler. İstersen bunu kanıtlarımda. Sorudaki olay örgüsü Atatürk'ü anlatıyor zaten
12 Ülke gezmek insanı bilgi sahibi yapıyor mu? :) Demek ki Atatürk'ün de yanlışları olmuş :D Boş olduğunu zannetmiyorum. Biliyorum. ;)
yanlışlık değil. Bir insanın toplumu etkileyen yanlışı olur herkes eleştirir. Ancak bir insanı müslüman değil diye sevmiyorsan o geri kafalılıktır. şu an ki bahsettiğin ülkelerdeki görünüm tam olarak bu.
Senin o bahsettiğin ülkelerin hepsine gittim. Yetmedi. 12 den fazla ülkeye de gittim. :D Sanırım 100 ün üzerinde. Arap ülkelerinde Atatürk sevmeyen olabilir. Dini inancı yüzünden sadece Araplar böyle düşünmüyor. O sempatizanı olduğun batı dünyası da seni "Müslüman olduğun için" sevmiyor. Ama onların "bu nedenle" geri kafalı olduğunu düşünemiyorsun bile. Batı dünyasını yanlış bile yapsa en iyimser tahminle sessiz kalmayı tercih etmek ZORUNDASIN. Çünkü mankurtlaştırıldın. Bu yüzden onlarca yıldır bu ülkede İngilizce tabela varken sesi çıkmayanlar, Arapça tabela görüne mide krampları geçirmeye başladı. Ezberleri bozuldu. Tıpkı senin gibi onlar da bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olan, beyinlerine duymak istedikleri bilgiler başkaları tarafından enjekte edilen boş insanlar. Ancak Arapların çoğu Türkleri sever.
bilimsel birşeydir bu alt ırk vardır. Mesela bir almana göre ben alt ırkım. Bana görede Arap. Geri kalan yorumlamalar insan doğası gereği. Almanya'da bazı hocalar türbana olumsuz bakarlar mesela, bu ırkçılıktır. Ama Almanların yüzde 80'i böyle değildir. Ben İngilizce tabelada savunmam hayatımda sbucksa gitmemiş biriyim. Ama bazı tespitlerin güzel hoşuma gitti. Sakin kafa konusalım bir ara:)
Alt ırk var mı? Bence seninle kolay anlaşamayız. Hatta iletişim bile kuramayız. Frekansımız farklı.
Bu modernim diyen sekuler kesimin zeka seviyesi cidden niye bu kadar düşük soruya bak 😀😀
İkinci olma ihtimali yüksek
Arap kafası aynen öyle çalışır
Mal. misin.
Ee Türkiye de öyle oldu. Onlarda da öyle olur
Allah kimseyi sana muhtac etmesin.
Öyle kalırsın işte savunamadın bile 😂
Insanligini kaybetmis birine ne anlatsam bos.