AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Bu işlerden anlayan hocanın yanına gitmek gerekir gadası
Var mı tanıdığınız
evde 724 kuran çalın 5 vakti kılın felan nas ayetel kürsi okuyun her farz namazdan sonra bunları yaptığınızda baş dönmesi gibi şeyler olur ordan anlarsın
Sürekli aksilik yaşarsın ama sürekli. Her şeyin ters gider paran sağlığın vs evde saçma sapan sebepler yüzünden büyük kavgalar çıkar sinirlilik hali olur.
Gölge gibi ya da korkutucu yüzler görebilirsin rüyanda veya uyanıkken. Herkesin algısı farklı mesela kimisi göz ucundan görüyor (eskiden ben de öyle görüyordum ama nörolojik bir rahatsızlığım yoktu) kimisi bir şeyler duyuyor kimisi hissediyor. Bende his ve görme vardı hiç duyma olmadı.
Bir de görme vs yaşayıp bunu ailene anlatırsan ve onlarda görmeye başlarsa kesinlikle cinler vardır evde. Annemin başına geldiğinden biliyorum ona rüyalarında musallat oldular. Tek fark bu büyü olmayabilir. Çünkü biz oraya yeni taşındıktan sonra bunlar başladı yani bizden önce oturanlar hep kötü insanlarmış bütün apartman bunu söylüyordu O daireyi İlk kez düzgün gelen komşular bizmişiz. Yani bizden önce o dairede bir şey yapıldıysa o orada kalmış olabilir.
Babaannem de büyücüler ile uğraşan biriydi ve belki de ondan bir şeyler kaldı sonraki nesline
Bende de mesela bazı geceler rüyamda korkutuluyorum bazen rüyamda cinleri görüyorum sevdiğim insanlardan bir anda soğuma geliyor nefret ediyorum çok açım her gün ama yemek yiyemiyorum gün geçtikçe zayıflıyorum doktora gittim ama hiç bir şey demediler yemen lazım falan diye gönderdiler hastanede gitmediğim bölüm kalmadı ailemde arada herkes birden kavga ediyor ve birden sönüyor herkes neden kavganın yapıldığını bile tam olarak bilmiyor
Demek ki var bir şeyler. Dua edebilirsiniz ve bazı doğal taşların enerjisinden de yararlanabilirsiniz ben ametist kullanmıştım. Tabi başka yöntemler de var sirkeli su, tılsımlar vs. Ben çok bilmiyorum korunma yollarını ama emin olduğum şu bir insanın dış kalkanı (aurası) ne kadar güçlüyse nazar ve büyüye karşı o kadar korunaklı olur. Aura güçlendirmek için çakra meditasyonları yapabilirsin onlar yol gösterici olur ama ne yaparsan yap düzenli şekilde yap. Bir de bence kimseye söyleme yaptıklarını. Bende annemle sebepsiz tartışmalara giriyordum, hatta o beni bi seviyo bu üvey anne gibi davranıyordu öyle ki düşmanım olsa o bana o sözleri söylemezdi. Ama bizdeki büyü değildi bence, sendeki şeyler daha şiddetli gibi. Ne zamandır yaşıyorsun bunları?
bir sekilde anlarsin hersey ustune gelir icinde huzursuzluk olur surekli islerint ers gider olmiyacak seyler olur
öyle bir şey yok. Hoca moca işleri de para tuzağıdır. artık orta çağ kafasından çıkın arkadaşlar
Hangi ildeysen yaz bildiğim hocalara yönlendiriyim ama bazı hocalar açık açık söylemez muska var derler
@Bettyboopnina yazdım
Beni yanlış anlamayın ama mesela bende var diyelim ve bakan hoca da bana yapan kişiye karşılık olarak büyü yapıyor böyle bir şey istemiyorum sadece üzerimde var işe onun Allah'ın izniyle geçmesine yardımcı olacak bir hoca istiyorum sizlerin tanıdığı hocalar böyle birileri midir ☺️
Hayır benim gittiklerim veya tanıdıklarım öyle değiller onlardan uzak durmalısın zaten büyü pisliktir. Hoca dediğin bunlara bulaşmamalı
Bende aynısını düşünüyorum teşekkür ederim
Bu işten anlayanlar bilir sadece
E devletten kontrol et.
Anlasilmaz
Bu işlerden anlayan birileri anlayabilir
Bilmiyorum
Hocaya giderek
Bakarak
var mi