Evde durmak istemiyorum ve babama karşı son iki günde anlamsız bir nefret beslemeye başladım aniden ağlama krizi geliyor sinirle beraber ter geliyor vs vs
Kız yok hoca moca güvenmediğin birilerine gitme sakın. Annene ablana anlat varsa bişi. Ayrıca Allah istemedikten sonra kimsenin gram zararı olamz sana. Duanı et korkma.
@di00ib Islam’i değerleri ve kuralları kendi kişisel fikirleriyle bir yapıp imamlık yapanlar var elbet. Bu da “İslam’ın emri” diye yutturuyorlar. Papazlar gibi. Bunlar hatta hristiyanlıkta daha çok yaygın çünkü İncil insan hayatı hakkında o kadar da çok bilgi vermiyor. Yani yol deyip yapan mu söyleyeyim illaki var ve illaki birileri onlara denk geliyor.
Yasin Suresi 21. Ayet. "Sizden bir ücret istemeyenlere uyun. Onlar doğru yoldadırlar." Yani namaz kıldırmak için para alanlar doğru yolda değildir. Kaldı ki parayla din işi yapana din tüccarı denir. Diyanetinden hocasına kadar dinden para kazanandan hiç bir halt olmaz. Cehennemde cayır cayır yansınlar.
Bak arkadaşım İmamlık günümüzde bir meslek ve elini kolunu sallayan imam olmuyor. İmamlığın akademik başka bir eğitimden farkı yok. İmam olacak olanlar da okuyor ediyor araştırıyor çalışıyor. Sonra diyanet tarafından zibilyon tane sınavdan geçiyor. Diyanet onları direkt işe alıyor.
Yani bunun din tüccarlığıyla bir alakası yok. Senin dediğin eğitimsiz insanların para karşılığı saçma sapan şeyler öğretmesi. “Bana 10 bin ver sana büyü yapan kim göstereyim” diyen vardır ama “Bana 10 bin ver sana namaz kılmayı öğreteyim, kuran okumayı öğreteyim.” Diyen yoktur. Kapitalist bir dünyada yaşıyoruz yani boş yapma
İslam Kapitalizme esirmi oldu yani? :D Namaz kıldırmak için imam olmasına gerek yok. her vakit cemaatten birisi geçer başa kıldırır namazı. Ama bunu kimse istemez. diyanetin kendisi haramzade elemanlarıda kendine göre seçiyor. Ortalama bir hocanın 3 evi var bugün zaten kendisi lojmanda bedava oturur aldığı parayla"da ev biriktirir. Sonra "Peygamber açlıktan karnına taş bağlardı diye" vaaz verirler.
hocaya din mi önemli paramı diye sormuşlar para demiş hocaya kuran mı önemli paramı diye sormuşlar buna da para demiş yani :D Açık Kuran ayetini kabul etmeyen adamların arkasına durup namaz mı kılınır? Sizin dininiz para olmuş haberiniz yok. imamım gereksizliğine girmiyorum bile çünkü kaynağı "Halife"lerin taht/çıkar kavgası
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
bence çok düşünme olumlu şeyler düşün geçer
Bana mesaj atsana benim atmam kapalı sana olayı anlatayim
olmayan bir şeyin varlığı ya da yokluğu diye bir şey olmaz.
Bilmiyorum ki ya
anladım senin kaşıntn tutmuş şimdi beni takip et ve oradan verfeceğim hesaba 6700tl gönder ben çözerim sendeki büyüyü
Ya git cüzdandaki 20 TL ile bakışıyoruz ne diyorsun sen
hiç bir hoca/büyücü 20tl ile ilgilenmez
Senin bu tipsizligine kim büyü yapacak terbiyesiz 😁🤣
büyü yapıldığını bariz bir şekilde anlarsın normalde istemeyeceğin şeylere bir anda yapmaya ilgi duymaya başlamışsan mesela
Evde durmak istemiyorum ve babama karşı son iki günde anlamsız bir nefret beslemeye başladım aniden ağlama krizi geliyor sinirle beraber ter geliyor vs vs
duyguların anlık değişir diye biliyorum
Oku nas felak otur aşağı.
Oturtcaklar beni aşagiya ama az kaldı ahshs
Kız yok hoca moca güvenmediğin birilerine gitme sakın. Annene ablana anlat varsa bişi. Ayrıca Allah istemedikten sonra kimsenin gram zararı olamz sana. Duanı et korkma.
Evin en büyüğü benim annemde anlamıyor zaten
Kuranjnı oku duanı et inşallah sıkıntın geçer.
İmama git o varsa anlar
imamlar Kurana karşı geldiklerini bile fark etmezken gerisi yalan dolan
@di00ib genelleme yapma
ne yani kurana karşı geldiklerini bildikleri halde imamlık yapanlar mı var?
vay anam vay
@di00ib Islam’i değerleri ve kuralları kendi kişisel fikirleriyle bir yapıp imamlık yapanlar var elbet. Bu da “İslam’ın emri” diye yutturuyorlar. Papazlar gibi. Bunlar hatta hristiyanlıkta daha çok yaygın çünkü İncil insan hayatı hakkında o kadar da çok bilgi vermiyor. Yani yol deyip yapan mu söyleyeyim illaki var ve illaki birileri onlara denk geliyor.
Yasin Suresi 21. Ayet. "Sizden bir ücret istemeyenlere uyun. Onlar doğru yoldadırlar."
Yani namaz kıldırmak için para alanlar doğru yolda değildir. Kaldı ki parayla din işi yapana din tüccarı denir. Diyanetinden hocasına kadar dinden para kazanandan hiç bir halt olmaz. Cehennemde cayır cayır yansınlar.
www.kuranmeali.com/AyetKarsilastirma.php
Bak arkadaşım İmamlık günümüzde bir meslek ve elini kolunu sallayan imam olmuyor. İmamlığın akademik başka bir eğitimden farkı yok. İmam olacak olanlar da okuyor ediyor araştırıyor çalışıyor. Sonra diyanet tarafından zibilyon tane sınavdan geçiyor. Diyanet onları direkt işe alıyor.
Yani bunun din tüccarlığıyla bir alakası yok. Senin dediğin eğitimsiz insanların para karşılığı saçma sapan şeyler öğretmesi. “Bana 10 bin ver sana büyü yapan kim göstereyim” diyen vardır ama “Bana 10 bin ver sana namaz kılmayı öğreteyim, kuran okumayı öğreteyim.” Diyen yoktur. Kapitalist bir dünyada yaşıyoruz yani boş yapma
İslam Kapitalizme esirmi oldu yani? :D
Namaz kıldırmak için imam olmasına gerek yok. her vakit cemaatten birisi geçer başa kıldırır namazı. Ama bunu kimse istemez. diyanetin kendisi haramzade elemanlarıda kendine göre seçiyor. Ortalama bir hocanın 3 evi var bugün zaten kendisi lojmanda bedava oturur aldığı parayla"da ev biriktirir. Sonra "Peygamber açlıktan karnına taş bağlardı diye" vaaz verirler.
@di00ib Cemaate namazı bilen kıldırır elbet ama imam dururken kimseye kalmaz. Ayrıca kapitalizm dün doğmadı kardeşim yüzyıllardır var, günaydın.
hocaya din mi önemli paramı diye sormuşlar para demiş
hocaya kuran mı önemli paramı diye sormuşlar buna da para demiş yani :D
Açık Kuran ayetini kabul etmeyen adamların arkasına durup namaz mı kılınır?
Sizin dininiz para olmuş haberiniz yok.
imamım gereksizliğine girmiyorum bile çünkü kaynağı "Halife"lerin taht/çıkar kavgası
@di00ib kendi kendine atarlanıyorsun kardeşim genelleme yapma dedim.
Ayetel Kürsi oku daralıyor musu bak
Evet daraliyorum. surekli
Hm rüya görüyor musun
Geçenlerde gördüm bi o rüyadan sonra oldu hersey
Nerelisin
Başka bir 3 harfli sokarsam içine anlarım
Çevir kendine sok aptal
Kes la çakma müslo
Yani ben anlamam hiç
Bende bilmiyom ya
anlayamazsın