Kapanmamı istiyor? Özellikle erkeklere sorum bi kadın bunun yapsa gözünüzde basitleşirmi ya da daha sonra gözünüz dışarı kayarmı?

3 yıla yakın bi ilişkim var ve birbirimizi çok seviyoruz fakat çocuk çok muhafazakar bi ailede büyümüş kendide öyle haliyle namazında niyazında ve bende her anlamda ilkiyim kendini aştığı tek şeyim diyebilirim. Ben açığım fakat sadece saç ve makyaj olarak o beni her halimle seviyor fakat evleneceği kadınında bu bağlamda kapalı olmasını istiyor ailesininde aynı şekilde zorlamıyprum ne zaman hazır hissedersen o zamana kadar beklerim diyor bekliyorda ama bende o istek hala oluşmadı hani evlilik sonrası ya da nişan sonrası için bile okeyim diyebilirim ama o hiç sıkıntı çıkmamaso adına öncesi istiyor e kapanmazsam sıkıntı olacağının da farkındayıö o diyor senin iyiliği nin için gerekirse acı çekmeyi göze alır bırakıtım evlenınce mutsuz olmandansa ama ben ondan da vazgecemiyorum napacağımı bilmiyorum aileler tanıyor birbirini küçük şehir onu bi şekilde hallederiz diyorum ama onun isteği de bu yönde napmalıyım
Kapanmamı istiyor? Özellikle erkeklere sorum bi kadın bunun yapsa gözünüzde basitleşirmi ya da daha sonra gözünüz dışarı kayarmı?