Güncellemeler
1 yıl
Cunku. O uzaktan gelen sari yuzlu vahsi insanlari. Goktanri. Gibi. Yapmis bir inanisa sahipti o zamanlar
Güncellemeler
1 yıl
Evet. Hz. Muhammed. Turkler hakkinda. Fetva Verdi. Detayini. Bilen var mi?
Dini butun bir. Arkadasim o zaman hz. Muhammed bu sari yuzlu uzaktan gelen vahsi insanlari. eger. Islami Kabul etmezlerse. Yok etmek. mubahtir? demis bu dogru. olabilir mi?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
190 - Sizinle savaşanlara karşı siz de Allah yolunda onlarla savaşın. Ama haddi aşmayın. Kuşkusuz Allah, haddi aşanları sevmez.
191- Onları yakaladığınız yerde öldürün. Sizi çıkardıkları yerden siz de onları çıkartın. Zaten, fitne öldürmekten daha kötüdür. Onlar, Mescid-i Haram çevresinde sizinle savaşmadıkça siz de onlarla savaşmayın. Eğer savaşırlarsa, siz de savaşın. İşte Kafirlere verilecek karşılık böyledir.
192 - Eğer vazgeçerlerse, kuşkusuz, Allah, Bağışlayıcı, Rahmeti Kesintisiz Olan'dır.
193 - Fitne kalmayıp, din tamamıyla Allah'ın oluncaya kadar onlarla savaşın. Eğer vazgeçerlerse zalimlerden başkasına düşmanlık yoktur.
Bakara Suresi
Biri size saldırmadıkça sizde onlara saldırmayın der Kur'an
Sagol. Cok. Guzel aciklamissin
Turkler 192, yi. Uygulamislar demekki ". Eger vazgecerlerse, kuskusuz, Allah bagislayici, rahmeti kesintisiz olandir" ( O ana Kadar Turkler. Goktanri diye olmayan bir Tanriya inaniyordu dedi bana, oyleyse bu Madde. Tam Turklere uyuyor ve atalarimizda. Dogru karar verip o anda. Dogru yolu secmisler
Saçmalamış İslâm düşmanlığı hepsi
Evet. Hz. Muhammedin ilk defa gordugu Turklere. Sari yuzlu. Vahsiler? Demesi ve. Turklerin o an Goktanri diye olmayan bir. Tanriya. inandiklarini soylemesi. inanilmaz. Hz. Muhammed. Baris. Ve. Merhamet dininin. Peygamberidir. Soyleyene inanmadim. zaten sadece gercek mi degil mi ogrenmek istedim
Bu gun sordum o degerli abime. Evet. O duzenli sari yuzlu. Vahsileri Oldurun islam Adina!! diye emir vermis. Bugun Ogrenmis bulunmaktayim. Yalnizca. Yuzyillar once orta asyadan gelen Turklerin Vahsileri ve Sari yuzlu olduguna sasirdim
Kaynak neymiş onu da sorsaydın
Azcık düşününce anlayacaksın ama yok işte, beyazın siyaha üstünlüğü yok diyen bir dini getirdi, ayrıca Türkler size dokunmadıkça siz de onlara dokunmayın diye bir hadis bile var. Türkler sarı yüzlü değil beyazdır, kumraldır ama arap demek zenci demek değildir. Kumral hatta beyaz tenli arap da mevcuttur. Hz peygamber nur yüzlü tasvir edilir. Eğer kastın müslüman olmayanları öldürün msntığı ise nasıl hoşgörü dini olabilir bunu da düşün, hz peygamber İslâm için manevi olarak savaştı, maddi savaşı ise cahiliye devrindeki müşrikler ile idi çünkü onlar bozgunculuk ve sapkınlık içindeydiler, onlara da ikaz da bulunmuştur. Gayri müslimlere iyi davranılması hususunda da hadisleri vardır. Senin sorduğun kişinin amacı İslâm düşmanlığı
Biz. Sulalece esmeriz. Gunesi gorunce. Hemen rengimiz karariyor. Birkacgun sonra alti ay suren kara cilde sahip oluyoruz. Bizleri ". Heyy Arapp. Burada gel". Diye cagiriyorlar. O abim Hz. Muhammedin O Sari yuzlu vahsi insanlara. biz. renk. Olarak uymuyoruz. O zamanlada yasasaydik. Hz. Muhammedin Turk tanimina girmez ve araziye uyardik
değildir