Güncellemeler
1 yıl
Eskiden yüzüme bile bakmayan kızlar şimdi bana yaklaşmaya çalışıyorlar fakat ben onları eskisi kadar güzel bulmuyorum. Hatta kendime yakistiramiyorum bile. Bazen diyorum ulan zamanında nasıl bu kıza güzel demişim kendime yakistirmisim diye.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Kesin ex im paylaşti bunu bu egoyu nerde görsem tanirim
Egoyla ne alakası var? Ben kendimde olan değişimi bahsettim. Ego farklı bir şey.
Farkında olmaman daha korkunç
Kendimi sevmem karizmatik bulmam ego mu?
Kendini sevmen başka kendini insanlara karşı aşırı övmen başka şeyler bence
Burada herkes istediği düşünceyi paylaşmakta özgür. Burası özgür bir platform. Ben burada kendimle alakalı bir düşünceyi paylastiydam bu sadace ve sadece beni ilgilendirir hanfendi.
Konumuz düşüncelerimizi paylaşmamızın özgürlüğü hakkında değil ben düşüncelerini paylaşamazsın diye bir şey yazmadım yazdıklarında ego sezdim ve düşüncelerimizi özgürce belirtebildiğimiz için de yazdım :)
Senin mantelitene göre sen de egoist oluyorsun düşünceni paylaşarak. Ben benimle alakalı bir konu hakkında yorum yapmanıza değil beni tanımadan bana egoist olarak adlandirmaniza katilmiyorum. Ben sadece yaşadığım değişimleri ve bunlara bağlı olarak kendimin daha karizmatik olduğunu anlattim. Kendimi sevdiğim için yakışıklı bulduğum için neden egoist oluyorum? Burada nasıl bir bagalnti kurdun?
Kendimi sevdiğimi anlattigim gibi önceden kendimi hiç sevmediğini ve maymuna benzetildigimi de anlattım fark ettiysen.
Yanıma yakıştırmıyorum demen bile bir ego belirtisi sırf o kızlar zamanında egolu davranmışlar diye sende başkası hakkında böyle aşağılayıcı ve ego yapar şekilde konuşmak zorunda değilsin farkında değilsin ama söylediklerinde egodan başka bir şey yok
Her insanın içinde ego vardır. Egolu olmak ile egoist olmak farklı bir olay. Her insan kendisini bir insanla kıyaslar. Bu sadece benim için değil herkes için geçerli. Herkes kendisi için en iyisini ister. Kendisinin de en iyisi olmasını ister. Bu ego kaynaklıdır ama bu insanı egoist yapmaz.
Evet bazılarımız bunu içinden düşünür insanlara söylemez mesela en basitinden
ne güzel