Cinlerle ilgili bir şey sorcam baya uzun ama korkacak olanlar okumasın?

Ben 23 yaşındayım ve küçüklüğümden beri böyle şeylerden hep korkarım ama durduk yere değil korkunç bir şey anlatılırsa korkardım ama tek başıma uyuyabilirdim ve 2 3 gün içinde tamamen unuturdum. Ama yaklaşık 1 sene önce tiktokta bir çok kişi musallat hikayesi anlatmıştı ve ben korkacagımı bile bile bütün hepsini dinledim , yaklaşık olarak 50 60 tane musallat hikayesi dinledim ve etkisinden çıkamadım çok korktum ve artık tek başıma yatamadım hatta sabahları bile tek başıma bi odada oturamadım ve gece olunca annemle yatsam bile aşırı derece korkuyordum ve duvarda sanki gölgeler görüyor gibi oluyordum. Bir keresinde de vücudumda 5 6 tane alt alta kirmizi çizikle uyandım. Sonra namaza başladım kuran okudum rahatladım ama hala daha içimde büyük korkular vardı geçmemişti , sonra sakinlestim rahatladım ama hep annemle yattım sadece 1 gün korka korka tek yattım ve çok şükür bir şey olmadı ama diğer zamanlar yaklaşık 1 sene boyunca hep annemle yattım. Daha dün kendi yerimde yattim ama asla uyuyamadım aşırı korktum ve benim yatagimin yanında beyaz ünite var oraya dikkatlice bakınca sanki gölge var gibi gördüm çok korktum. İnstadan konuştuğum biri vardı oranın fotosunu ona attım , ünitenin önünde ayıcık vardı , o ayıcigi hemen ordan kaldır dedi o öyle deyince daha da korktum. Odamda 4 tane ayıcık var hepsinin arkasını cevirdim korkumdan. Abdestli yattım sure okudum ama hala korkum geçmedi sabaha kadar oturdum teheccüd kıldım dua ettim , sabah namazımı kıldım ama hala çok korkuyorum. Şu anda da çok aşırı korkuyorum ne yapcam bilmiyorum musallat mi oldular acaba? Bide biz bu eve daha yeni taşındık ve uzun aradan sonra ilk defa tek yattım acaba o yüzden mi korktum ki? Kendi gölgemden bile korkuyorum 😔 duvarlara uzun uzun bakıyorum acaba bir şey var mı diye ve çok uzun bakarsam sanki gerçekten bir şey varmış gibi oluyor. Mesela dün uyurken anlattığım üniteyede uzun uzun baktim sonra ince uzun çizikler gördüm siyah ve sonrada görmedim. Acaba göz yanılması mı psikolojik mi nedir bu? Ne yapacağımı bilmiyorum sürekli dua ediyorm surelerden okuyorum ama çok korkuyorum. Musallat mi yoksa psikolojik mi nedir bu durum?

Cinlerle ilgili bir şey sorcam baya uzun ama korkacak olanlar okumasın?