Cinler hakkında bilgisi olan ve dini bilgisi olanlar bunu lütfen sonuna kadar okuyabilir mi? Ben bunu yaşadım?

Size başıma gelen bir olayı anlatacağım. Belki inanması zor gelebilir ama lütfen sadece sonuna kadar okuyun.

Birkaç sene önce bir şey yüzünden çok üzülüyor ve neredeyse her gece ağlıyordum.

Bir gün yine ağlarken, içten içe bunu hak etmediğimi falan düşünüyordum. Tam O sırada hafif bir ses duydum.

Hani, herkesin başına gelir ya, ismini biri çağırır ama kimse yoktur; işte ben de aynı ses ve tonlamayla “Boş ver ağlama, değmez.” sesini duydum. Çok takmadım, ağlamaktan ve uykulu olmamdan dolayı öyle duymuşumdur dedim ve uyudum.

Aylar sonra bir gece, normal uyuyordum. Sonra pat diye biri odamın kapısını açtı ve küçük bir erkek çocuk ağlama sesi geldi, peşinden birisi daha geldi, ama baya sesli daldılar odaya, ben Annem falan sandım başta.

Gözlerim açıktı ama kapıya ters yatıyordum, kimin geldiğini göremiyordum yani.

Arkamda hafif bir ışık vardı, ne çabuk sabah oldu diye düşündüm ama bir baktım, Odam karanlık, sabah olmamış, fakat arkamda beyaz bir ışık var, Görüyorum.

Nedense korkmadım… Uyuyor gibi yapıp dinledim. Çocuk kapıya çarparak odaya girdi, annesi peşinden gelerek “Sus bak, tamam gideceğiz. Kız iyi mi bakacağım, sonra gideceğiz, sus. Kızı tutuyorum, dönüp bizi göremez ama ağlama sus yoksa uyanacak, korkacak.” dedi.

Omzuma hafifçe dokundu, ama baskı uygulamadı. Yani istesem, arkamı dönebilirdim ama cesaret edemedim.

Gördüklerim beni belki korkutabilirdi diye düşündüm, besmele çektim ve gözlerimi kapattım. Sonra yavaşça gittiler, ışık kayboldu. Odanın içinde hiçbir şey yoktu, ben de uyudum.

Yine bir zaman sonra, yine bir gece ağladım. Ertesi gün akşam iyiydim ve normal uyumak üzereyken başımı okşayan bir el hissettim.

İnsan eli değildi, üç parmaklıydı ve dokusu kuşun bacağı ya da ağacın dalı gibi kuruydu. İçimden “Yine O üç harfli kadın geldi” dedim.😄

Önce sesli bir şekilde off diyip, diğer tarafa döndüm. Ama devam başımı ve saçlarımı okşuyordu. Bende sesli bir şekilde “Bırakır mısın, uyumak istiyorum.” dedim. Bana sadece “Off, tamam.” dedi, üzgün ve küs bir sesle.

O günden sonra bir daha gelmedi, sesini de duymadım.

Ben onun kadın bir üç harfli olduğuna inanıyorum. Güzel, kadınsı ve güven veren bir Anne sesi vardı. Asla korkmuyordum fakat rahatsız oluyordum tabii.

Asıl sorum, beni nasıl buldu? Ve neden bana sahip çıkma, beni sevme isteğinde bulundu? Üç harfliler genellikle kötü değil midir?
Cinler hakkında bilgisi olan ve dini bilgisi olanlar bunu lütfen sonuna kadar okuyabilir mi? Ben bunu yaşadım?