Diğer 1 ay Çok sıkıldım boş yapacak sohbet edecek yok mu? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Heee Güncellemeler1 ay ... Çok sıkıldım boş yapacak sohbet edecek yok mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
ÖMERBORABALAMİR1 Takip Et Bilge Yaş: 32 , eic 100% 1 ay Olur be konuşalım gelende altına yorum yazsın 3-5 kişi muhabbet edelim 0 17 Yorumla ÖMERBORABALAMİR1 1 ay İlk konu başlığı gelsin birinden dahil olmak isteyenler buyursunlar 😂 Yorumla Soran 1 ay Gönderiyorum hemen Yorumla Soran 1 ay Cekoslavakyalaştirdıklarımızdan misiniz? Yorumla ÖMERBORABALAMİR1 1 ay Hayır ben İtalyan’ım😇 Yorumla ÖMERBORABALAMİR1 1 ay Sen kimlerdensin Sovyet rusyasından çeçenistonki mi?😂 Yorumla Soran 1 ay Hayır hayır liberal miberal biryerin birseyiyyim Yorumla ÖMERBORABALAMİR1 1 ay Nasyonal sosyalistsin yani nazi Almanya’sı öyle mi?😂 Yorumla Soran 1 ay Ney ney kim kaç? Yorumla ÖMERBORABALAMİR1 1 ay 😂😂😂 Yorumla ÖMERBORABALAMİR1 1 ay Naziler oyuk dünyanın girişini bulmuşlar Öyle diyorlar var mı öyle bir şey sence? Yorumla Soran 1 ay Tavutur bunlar efenim inanmayın kendileri elit insanlardı Yorumla ÖMERBORABALAMİR1 1 ay Sence Amerikalılar nazilerin eksik envanterini bulmaya gittiklerinde Antarktika’ya yüzlerce uçak gemi 200 bin asker çıkardı çoğu geri dönemediAcaba naziler orada bir üs kurmuş ve o yüzden kimsenin oralara gitmesinin önü kapatılıyor olabilir mi? Yorumla Soran 1 ay @Cg2734 Yorumla ÖMERBORABALAMİR1 1 ay Elit insanlar oldukları aşikâr efendim kendileri bilim adına çok emek verdiler Derilerden sabunlar yaptılarSürekli hizmetler verdiler 😂 Yorumla Soran 1 ay Sivri sinek ısırığı ile mucadele derneğiydi kumar oynatıyorlardı yani Yorumla ÖMERBORABALAMİR1 1 ay Aaa bak olabilir biliyormusun hiç düşünemedim teşekkür ederim 😂 Yorumla Soran 1 ay Yaaa beyni yok fikri var. Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Master Yaş: 27 , eic 65% 1 ay Diğer konusunda 7,9b cevap paylaştı. Boş yapmayı sevmem 0 1 Yorumla Soran 1 ay Eee napalim Yorumla
kralkobrax21 Takip Et Master Yaş: 47 , eic 49% 1 ay Diğer konusunda 6,1b cevap paylaştı. Ne konuda 0 1 Yorumla Soran 1 ay Genel Yorumla
Bendeki__sennn Takip Et Xper 1 Yaş: 24 1 ay Olur heee 0 10 Yorumla Soran 1 ay Fok balıkları çok yanliz kanka Yorumla Bendeki__sennn 1 ay Demi ya kutupta öyle yalnız kalmak zor Yorumla Soran 1 ay Aynen kanka çöl gibide değil kutup ayısı olayı metafor değil orada Yorumla kralkobrax21 1 ay Arada kutup ayıları ve kutup tilkileri uğruyorlar bir de ilk bahardan itibaren sonbahara kadar bir sürü misafirleri oluyor Yorumla Soran 1 ay Kralkobra boş yapalım dedim sen harbiden bokunu çıkardın ama Yorumla kralkobrax21 1 ay Boş konuşma öyle olur Yorumla Bendeki__sennn 1 ay @kralkobrax21 hayat zor. Ya onlara yazık Yorumla kralkobrax21 1 ay Şimdi benim yorumumdan git Yorumla Soran 1 ay Soru benim yorum adamın kim gitsin anlamdim? Yorumla Soran 1 ay @0Alara0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Olur be konuşalım gelende altına yorum yazsın 3-5 kişi muhabbet edelim
İlk konu başlığı gelsin birinden dahil olmak isteyenler buyursunlar 😂
Gönderiyorum hemen
Cekoslavakyalaştirdıklarımızdan misiniz?
Hayır ben İtalyan’ım😇
Sen kimlerdensin Sovyet rusyasından çeçenistonki mi?😂
Hayır hayır liberal miberal biryerin birseyiyyim
Nasyonal sosyalistsin yani nazi Almanya’sı öyle mi?😂
Ney ney kim kaç?
😂😂😂
Naziler oyuk dünyanın girişini bulmuşlar
Öyle diyorlar var mı öyle bir şey sence?
Tavutur bunlar efenim inanmayın kendileri elit insanlardı
Sence Amerikalılar nazilerin eksik envanterini bulmaya gittiklerinde Antarktika’ya yüzlerce uçak gemi 200 bin asker çıkardı çoğu geri dönemedi
Acaba naziler orada bir üs kurmuş ve o yüzden kimsenin oralara gitmesinin önü kapatılıyor olabilir mi?
@Cg2734
Elit insanlar oldukları aşikâr efendim kendileri bilim adına çok emek verdiler
Derilerden sabunlar yaptılar
Sürekli hizmetler verdiler 😂
Sivri sinek ısırığı ile mucadele derneğiydi kumar oynatıyorlardı yani
Aaa bak olabilir biliyormusun hiç düşünemedim teşekkür ederim 😂
Yaaa beyni yok fikri var.
Haydi başlayın boş yapmaya ayak uydururum
Boş yapmayı sevmem
Eee napalim
Ne konuda
Genel
Olur heee
Fok balıkları çok yanliz kanka
Demi ya kutupta öyle yalnız kalmak zor
Aynen kanka çöl gibide değil kutup ayısı olayı metafor değil orada
Arada kutup ayıları ve kutup tilkileri uğruyorlar bir de ilk bahardan itibaren sonbahara kadar bir sürü misafirleri oluyor
Kralkobra boş yapalım dedim sen harbiden bokunu çıkardın ama
Boş konuşma öyle olur
@kralkobrax21 hayat zor. Ya onlara yazık
Şimdi benim yorumumdan git
Soru benim yorum adamın kim gitsin anlamdim?
@0Alara0