3 aylık devam eden ilişkimizde zamanın %95'inde benimle geri kalan %5'lik zamanda kız arkadaşlarıyla veya toplu arkadaşlarıyla arada bir araya geliyor. Tekno müzik konserine benimle de gidiyor arada ama benimle tanışmadan uzun aylar önce tanıştığı bir normal erkek arkadaşıyla bazen 1 e 1 bazen de 2'li 3'lü grup halinde tekno müzik konserine gidiyor.
Sadece Tekno müzik konser den konsere ancak bir araya geliyorlar bunun dışında dışarıda yemek veya kahve alkol tarzı bir durum yok. Bana da gideceği her zaman haber veriyor story atıyor genelde yan yana beraber dans etmiyorlar hep ayrı ayrı milletin arasına karışıp kendi halinde dans ediyor herkes. Bu konuyu ciddi olarak konuştuk.
Aldatma durumu olsa benle devam etmez çünkü ciddi ilişki modundayız bayağı evlerimizde kalıyoruz genelde her haftanın çoğunda zamanını bana ayırıyor. Bu çocukla ve birkaç kızla tekno müzik konser arkadaşlığı gibi bir durumu var benle tanışmadan çok önceden beri var olan bir şey.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Sen niye izin veriyon sevgilinin erkekle gidiyor sen de adam gibi geziyon
Seni her yere davet etmemi mi bekliyorsun arkadaşlarımla konsere gitmeme neden bozuluyorsun bana güvenmiyor musun diye trip atıyor. Geçen ay gidecekti onunla mesela ama sonra vazgeçti ekti kendimi iyi hissetmiyorum diye ekti ama Temmuz ayındaki konsere katıldı.
Benle daha Mart ayında tanışmadan önce 2023 yılının sonbahar mevsiminden beri sırf tekno müzik konserine davet ediyor denk gelirse kız da gidiyor. Konser dışında hiç dışarıda bir görüşmeleri veya flört muhabbetleri yok sıfır. Zaten zaman ayırabilmesi mümkün değil her saniye canlı yayın gibi hikaye paylaşan bir kız ve her hafta bana çok zaman ayırıyor. Kız arkadaşıyla veya herhangi bir arkadaşıyla bir yere yemek kahve olacağı zaman haber veriyor.
Ayrıl gitsin örf adet sevmek bilmeyen biriyle devam etme
Birlikte gitme teklifi de et
Kız arkadaşımla beraber konsere gidiyoruz zaten arada
Seni her yere davet etmemi mi bekliyorsun arkadaşlarımla konsere gitmeme neden bozuluyorsun bana güvenmiyor musun diye trip atıyor. Geçen ay gidecekti onunla mesela ama sonra vazgeçti ekti kendimi iyi hissetmiyorum diye ekti ama Temmuz ayındaki konsere katıldı.
Benle daha Mart ayında tanışmadan önce 2023 yılının sonbahar mevsiminden beri sırf tekno müzik konserine davet ediyor denk gelirse kız da gidiyor. Konser dışında hiç dışarıda bir görüşmeleri veya flört muhabbetleri yok sıfır. Zaten zaman ayırabilmesi mümkün değil her saniye canlı yayın gibi hikaye paylaşan bir kız ve her hafta bana çok zaman ayırıyor. Kız arkadaşıyla veya herhangi bir arkadaşıyla bir yere yemek kahve olacağı zaman haber veriyor.