24 yaşındayım arkadaşlarım sürekli bir ilişkim olsun sürekli evleneyim derdinde. Sosyal medyadan birilerini bulmanderdindeler. Bana ters geliyor. Ben okuduğum bölümü bile değiştirdim. Maddi olarak sıkıntı içerisinde evli olacaksam neden evleneyim fikrindeyim. Sosyal medyadan neden bulayım fikrindeyim. Bu evlilik merakı nedir? Ben maddi anlamda rahat edeceğim bir evlilik isterim. Sevgi tek başına bir işe yaramıyor
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Benin çevremde şu an aynu durumda olan birkaç arkadaşım var yaşayıp görsünler böyle mutluluk mu olur eline işini aşını alamadan
Bırak öyle olsunlar
Babamın evinde daha rahatim evlenince bin tane maddi zorluk olacak kocamın durumu iyi değilse. Gençliğimi neden zorluklarla gecireyim. Sevgi bir yere kadar ben evleneceğim kişiyle 1+1 ev bile satın alamayacaksak çocuk oldumu en büyük maddi zorlukları yasayacaksam neden evleneyim. Ben böyle dusunuyorum
Bir kariyer yap o zaman
Yapıyorum ikinci üni ile okuyup birlestircem.
Üniversite bunu sağlamıyor ben iiibtane yüksek onur derecesiyle bitirdim ve yüksek lisans yaptım üç dil biliyorum kült bir beceri edin
Yok onlarda var Türkiye de derecem de var madalyaların var tercümanım hobi olarakta
Yeminli tercüman olabilirsin
Eğitim alicam ekimde tercumablikla ilgili sonra yeminli tercumanliga basvurcam çok istiyorum onu
Gayet mantıklı
Teşekkürler
Rica ederim, umarım her şey istediğin gibi olur
Akıllılar bizim gibi evde kalacan sende
Babamın evinde daha rahatim evlenince bin tane maddi zorluk olacak kocamın durumu iyi değilse. Gençliğimi neden zorluklarla gecireyim
Sevmek sevilmek başka bir şey yaşın geçtikçe taliplerin arandaki yaş fark 10 geçecek 30 yaşına geldiğinde 40 lılar isteyecek seni isteyen varsa evlen çok geçikme hem kadıların çocuk yapma yaşı ile down sendromu gibi bebeklerde görülen durumlar ilişkili
Erkeklerde de ileri yaşta otizim riski var... Sevgi bir yere kadar abi. Kirami bile ödeyemeyeceksem kendimize 1+1 ev bile alamayacaksak neden evlendik? Bu bakış açısıyla bakıyorum
Bebiş sen al niye karşıdan bekliyorsun hep karşıdan bir şey sen ne vaad ediyorsun ona da bakmak lazım benim ev araba vs var ama istek yok
Ben ortak alınması taraftariyim. Ama onun maddi gücü yoksa ben de tek başıma karsilayamam zaten
Yaşın gelmiş artık talibin falan varsa değerlendir biraz çabada sen göster kadınlarda ilerki yaşlar çok zor oluyor evlilik
19 yaşında evlenmek istiyorlar 24 ne ki
Cinsellik merakı fazla
Babamın evinde daha rahatim evlenince bin tane maddi zorluk olacak kocamın durumu iyi değilse. Gençliğimi neden zorluklarla gecireyim. Sevgi bir yere kadar ben evleneceğim kişiyle 1+1 ev bile satın alamayacaksak çocuk oldumu en büyük maddi zorlukları yasayacaksam neden evleneyim. Ben böyle dusunuyorum
Ben anlamam o islerden
Öyle öğretildi
Haklısın
Babamın evinde daha rahatim evlenince bin tane maddi zorluk olacak kocamın durumu iyi değilse. Gençliğimi neden zorluklarla gecireyim. Sevgi bir yere kadar ben evleneceğim kişiyle 1+1 ev bile satın alamayacaksak çocuk oldumu en büyük maddi zorlukları yasayacaksam neden evleneyim. Ben böyle dusunuyorum.
Maddiyat yüzünden evlilikler bitiyor
İnsanlar bunu önemsemiyor sevgi her şeyi yener diyor ama olmuyor
Olmaz sevgi tek basina
Tabi ki olmaz
İnsan gezmek istiyor
Yemek istiyor
Karnı tok olsun istiyor
Eskiden iş o hiç bir şey olmasa da olur modları
Onun var bizim yok yetmiyor demeye başlandığı gün o evlilik bitmeye başlar
Sevgi evet önemli
Evet oyle
Ama asıl her şey diğer istekler o da evlenince çıkıyor ortaya
Herkes baba evinde koca evini istiyor ya sonrası
Ben sıkıntılı bir evlilik istemiyorum abi. Benden cirkinlerin güzel evliliği var. Ben hem güzelim hem kariyer yapıyorum neden zorluklarla evli olayim
Kesinlikle haklısın
Ben evlenmeden önce her şeyimi ayarlamıştım
Hatta koz tarafı eve iğne bile almadı düğünü komple ben yaptım
Maddi durumum iyi güzel geçti sorunumuz yoktu
Ama istekler istekler ve rahat bile battı ve boşandık
Maddiyatın bile yetmediği bir hayatta sevsem yeter deyip parayla imtihan edilen bir evlilik maalesef bitmeye kesinlikle mahkum
Sevişmek için
Babamın evinde daha rahatim evlenince bin tane maddi zorluk olacak kocamın durumu iyi değilse. Gençliğimi neden zorluklarla gecireyim
Onlar öyle düşünüyor dedim seni demedim
Ben de zaten evlenmeyi düşünmüyorum çünkü tipsizim boyum kısa 164 diye beni görünce kızların midesi bulanıyor kusmaya gidiyor benle tokalasinca elim bookka değdi diyor bana bokkboceginin bukalemuna benzeyen mutanti diyor
Gittiğim bayan psikolog bile benle dalga geçti
Ya sevişmek için gençliğini mahvetcen
Bayanlar için ben insan değilim
Onlar insan degilmis
Yo sana teklif etsem sen de öyle dersin.
Samimiysen biraz konuş benle
164 boyunda erkeği kim ister sanki sen ister misin