Diğer Sinekleri çok seviyorum normal mi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Evde şu an 20 tane falan var kelebek gibi uçup duruyorlar çok tatlılar. Sinekler neden sevilmez? 😘 Güncellemeler1 yıl Emoji yanlis olmus 😭* Sinekleri çok seviyorum normal mi? Cevapla Fal Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
cetin2861 Takip Et Bilge Yaş: 37 1 yıl Ev mi ahir mi aws evde o kadar sinwgin nw isi var. 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Terbiyesizlik etmeyin. Yaz gunu geliyorlar normal gayet Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) 1 yıl sokulmak hoşuna gidiyor. ama ne yazıkki sinek bunu başarabiliyor. 0 5 Yorumla Soran 1 yıl Neden ne yazik ki Yorumla Cevap sahibi 1 yıl anlamadın😵💫şimdi biri olsa yanında, o sokardı.. Yorumla Soran 1 yıl Keske ya Yorumla Cevap sahibi 1 yıl 🤷♂️kküne kadar.. sinek neymiş😒 Yorumla saldin550 8 ay sinekler sokmaz sivri sinekler sokar. Yorumla
saldin550 Takip Et Xper 1 Yaş: 26 8 ay bende cok seviyorum sivri sineklerin aksina hicbirsey yaptiklari yok o kadar sinegim yok olmadi da sadece bir tane olmustu atabilirim hattaa 0 0 Yorumla
Oluştur Takip Et Master Yaş: 30 , eic 74% 1 yıl Bakayım sineklerine 0 8 Yorumla Soran 1 yıl Nasil bakcen Yorumla Soran 1 yıl Bakip napcen hem Yorumla Oluştur 1 yıl Buradan atacaksın, nasıl tatlı olduklarına bakacaz Yorumla Soran 1 yıl Su an yanimda degiller mutfaktalar galiba annem onlari oldurmediyse tabi 😭 Yorumla Oluştur 1 yıl Yeterince tatlı bulsan, ananın inisiyatifine bırakmazdın Yorumla Soran 1 yıl Napabilirdim ki Yorumla Soran 1 yıl Baslrinda nobet tutamam ya Yorumla Soran 1 yıl Sende seviyorsun galiba sinek bu arada 😀 Yorumla
Dilagokturk Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 90% 1 yıl Küçük sinekler banada şirin geliyor 😄 1 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 1 yıl Diğer konusunda 22,9b cevap paylaştı. Pis olan insanlar sever genelde sinekleri. 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Yok artik Yorumla saldin550 8 ay ne diyon haci sevmeyenler pis sineklerin size bisey yaptigi yok sivri sinek deseydi bende garip bulurdum ama sinek diyor Yorumla
hakaarkan Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 98% 1 yıl Istirmiyorlar sizi sanırım 0 1 Yorumla saldin550 8 ay sivri sinek demiyo sinek diyo Yorumla
btflyx0es Takip Et Bilge Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Oldur onu 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Hayir cok tatlilar Yorumla btflyx0es 1 yıl Jdkdkx Yorumla Soran 1 yıl Cidden oyleler Yorumla btflyx0es 1 yıl Bu masumluk fazla ama 😁 Yorumla
obirgezgin1 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 624 cevap paylaştı. Hepsi ölsün 0 0 Yorumla
Ppolatt Takip Et Guru Yaş: 30 1 yıl Diğer konusunda 922 cevap paylaştı. Soktuğu için 0 2 Yorumla saldin550 8 ay sokmuyor sinekler bilip bilmeden konusma sivri sinekler sokuyor aralarindaki farki ogrende yaz. Yorumla Ppolatt 8 ay @saldin550 insanı sokan 1500-2000 sinek türü var. Toplan sinek türü 160.000 civarı Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Ev mi ahir mi aws evde o kadar sinwgin nw isi var.
Terbiyesizlik etmeyin. Yaz gunu geliyorlar normal gayet
sokulmak hoşuna gidiyor. ama ne yazıkki sinek bunu başarabiliyor.
Neden ne yazik ki
anlamadın😵💫şimdi biri olsa yanında, o sokardı..
Keske ya
🤷♂️kküne kadar.. sinek neymiş😒
sinekler sokmaz sivri sinekler sokar.
bende cok seviyorum sivri sineklerin aksina hicbirsey yaptiklari yok o kadar sinegim yok olmadi da sadece bir tane olmustu atabilirim hattaa
Bakayım sineklerine
Nasil bakcen
Bakip napcen hem
Buradan atacaksın, nasıl tatlı olduklarına bakacaz
Su an yanimda degiller mutfaktalar galiba annem onlari oldurmediyse tabi 😭
Yeterince tatlı bulsan, ananın inisiyatifine bırakmazdın
Napabilirdim ki
Baslrinda nobet tutamam ya
Sende seviyorsun galiba sinek bu arada 😀
Küçük sinekler banada şirin geliyor 😄
Pis olan insanlar sever genelde sinekleri.
Yok artik
ne diyon haci sevmeyenler pis sineklerin size bisey yaptigi yok sivri sinek deseydi bende garip bulurdum ama sinek diyor
Istirmiyorlar sizi sanırım
sivri sinek demiyo sinek diyo
Oldur onu
Hayir cok tatlilar
Jdkdkx
Cidden oyleler
Bu masumluk fazla ama 😁
Tuhaf bir psikopatsın 😅
Hepsi ölsün
Sevilsinler
Soktuğu için
sokmuyor sinekler bilip bilmeden konusma sivri sinekler sokuyor aralarindaki farki ogrende yaz.
@saldin550 insanı sokan 1500-2000 sinek türü var. Toplan sinek türü 160.000 civarı
benden uzak olsunlar