Kişilik & Karakter Sineklere aşık olmak normal bir şey mi? naneyiyedimkukila Takip Et Xper 1 Yaş: 19 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor 5 yıldır bir sineğe aşığım Güncellemeler1 yıl Hesap ironi amaçlı Güncellemeler1 yıl Şey portiem'le (sinek) birşeyler yaparsam günah kazanırmiyim Sineklere aşık olmak normal bir şey mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,8b cevap paylaştı. Hayır hiç de normal bir durum değil. 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Sineğe aşık olunur mu ya? Örümcek dese anlıycam da. Sinek bu. Saygı duyulmaması gerekir 1 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl O da bisey mi evime giren bütün kanatlı cinslere aşığım (dişiler hariç) 1 1 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @Blackkjackk1 ironinin babası demekse ghcvxdf Yorumla
Jakabo01 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,5b cevap paylaştı. Sivri sinekmi kara sinekmi😁😁@Çiçekbal 1 1 Yorumla Çiçekbal 1 yıl Hajaajaj gebes kaplumbağa degilmi o :) Yorumla
kimmisbuayssse Takip Et Xper 7 Yaş: 20 , eic 98% 1 yıl Ben ise 4 ayaklı bir ineğe aşığım sksmzkkwkskwksms 1 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 25,5b cevap paylaştı. Erkeklere aşık olmaktan daha normaldir. 0 2 Yorumla naneyiyedimkukila 1 yıl O da bir erkek😡😡 Yorumla BloodyGamer 1 yıl Ama o bir sinek. Aradaki fark bu, insan değil. Yorumla
KaradenizBeyfendisi Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. Hiç normal değil. Acilen doktora görün melisin 0 0 Yorumla
Notis Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 49% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. Bende krem peynire tapıyorum 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl 5 yıldır ölmüştür o 1 2 Yorumla naneyiyedimkukila 1 yıl Kavanozda saklıyorum😭 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Havasız kalır ölür yazık Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl 💩 olduğunu bilmiyordum 0 3 Yorumla naneyiyedimkukila 1 yıl Damam ihtiyar Yorumla Cevap sahibi 1 yıl berhudar ol evladım Yorumla naneyiyedimkukila 1 yıl Eyvallah bacım Yorumla
haafizz Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl 😅😅 1 1 Yorumla haafizz 1 yıl Bende iki ayaklı bir hayvana aşığım Yorumla
Semihh98 Takip Et Master Yaş: 28 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,9b cevap paylaştı. Sokuyorlar ondan diye mi 0 0 Yorumla
Papatya2516 Takip Et Xper 3 Yaş: 25 1 yıl Mutlu mesut olun 1 1 Yorumla naneyiyedimkukila 1 yıl Başka bir sinekle yaparken gördüm🥺 Yorumla
BirGaripGörünmezAdam Takip Et Master Yaş: 110 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,1b cevap paylaştı. Çok eşlisin belliki. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Hayır hiç de normal bir durum değil.
Vay canına
Sineğe aşık olunur mu ya? Örümcek dese anlıycam da. Sinek bu. Saygı duyulmaması gerekir
Sinekler başladı dimi
O da bisey mi evime giren bütün kanatlı cinslere aşığım (dişiler hariç)
@Blackkjackk1 ironinin babası demekse ghcvxdf
Sivri sinekmi kara sinekmi😁😁
@Çiçekbal
Hajaajaj gebes kaplumbağa degilmi o :)
Ben ise 4 ayaklı bir ineğe aşığım sksmzkkwkskwksms
Erkeklere aşık olmaktan daha normaldir.
O da bir erkek😡😡
Ama o bir sinek. Aradaki fark bu, insan değil.
Hiç normal değil. Acilen doktora görün melisin
Bende krem peynire tapıyorum
Filmi çekilse çok sanatsal bulur izlemem
Pp'ye göre bakarsak normal
Evet çok normal bir durum
5 yıldır ölmüştür o
Kavanozda saklıyorum😭
Havasız kalır ölür yazık
💩 olduğunu bilmiyordum
Damam ihtiyar
berhudar ol evladım
Eyvallah bacım