Diğer Çok sıkıldım her seyden ölsem iyi olacak düşüncem bu şekilde? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Taktik lütfen? Güncellemeler1 yıl Güneşten de çok sikildim Çok sıkıldım her seyden ölsem iyi olacak düşüncem bu şekilde? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
MrNiko Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Merhabalar Bugün doğum günüm ama ilk defa bu kadar çok üzgünüm 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Üzülme , bunu ben 28 yıldır yaşıyorum. Happy birthday Yorumla MrNiko 1 yıl Teşekkürler ama gerçekten berbatım yemin ederim ki Yorumla
alğsa Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Neden öleceksiniz hayatın başındaylen tecavüz mü yaşadın sanki 0 7 Yorumla Soran 1 yıl Sikildim sıcaklardan ve erkolardan Yorumla Soran 1 yıl Neden aptal? Deniliyo Yorumla Soran 1 yıl Yorulmuşumdur belki olamaz mi Yorumla alğsa 1 yıl Neyden yoruldun ne yaşadın sanki Yorumla Soran 1 yıl Hevesler kursakta kalmıştır belki hep Yorumla Soran 1 yıl İnsanlar beni asla anlamıyor ya Yorumla alğsa 1 yıl Gel anlatta anlayım Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Bence de iyi olur en iyisi sen ö* 0 6 Yorumla Soran 1 yıl Nasıl olcem Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Atla camdan. Yorumla Soran 1 yıl Shsh h Yorumla Soran 1 yıl Kız doğru soylemis kanka niye kızdın Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @oturanadaminoglu Ulan sanki ben atla veya lütfen atlama sana ihtiyacı var bu milletin desem bu kız kafasındakini yapmayacak yine. Ben t*ş*ak geçiyorum kız da huyuma gidiyor. Sana ne birader sana batan nedir? Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @oturanadaminoglu Tamam hacı aynn Yorumla
oturanadaminoglu Takip Et Xper 5 Yaş: 25 1 yıl Yasamak iyidir knk ole drme 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Coh iyi kanka içim sıkıldı sıcaktan c Yorumla Soran 1 yıl Hiç doğmamayı dilerdim Yorumla oturanadaminoglu 1 yıl Hepimiz zorluk yasiyoz knk ama bunun cozunu ölmek değil Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Merhabalar
Bugün doğum günüm ama ilk defa bu kadar çok üzgünüm
Üzülme , bunu ben 28 yıldır yaşıyorum. Happy birthday
Teşekkürler ama gerçekten berbatım yemin ederim ki
Neden öleceksiniz hayatın başındaylen tecavüz mü yaşadın sanki
Sikildim sıcaklardan ve erkolardan
Neden aptal? Deniliyo
Yorulmuşumdur belki olamaz mi
Neyden yoruldun ne yaşadın sanki
Hevesler kursakta kalmıştır belki hep
İnsanlar beni asla anlamıyor ya
Gel anlatta anlayım
Bence de iyi olur en iyisi sen ö*
Nasıl olcem
Atla camdan.
Shsh h
Kız doğru soylemis kanka niye kızdın
@oturanadaminoglu Ulan sanki ben atla veya lütfen atlama sana ihtiyacı var bu milletin desem bu kız kafasındakini yapmayacak yine. Ben t*ş*ak geçiyorum kız da huyuma gidiyor. Sana ne birader sana batan nedir?
@oturanadaminoglu Tamam hacı aynn
Yasamak iyidir knk ole drme
Coh iyi kanka içim sıkıldı sıcaktan c
Hiç doğmamayı dilerdim
Hepimiz zorluk yasiyoz knk ama bunun cozunu ölmek değil