Instagram'dan bi çocuk istek attı bayada iyi boyu fiziği falan tipide iyi fakat çocuk sınıf öğretmeni ve lisede yapıyormuş öğretmenliği bende lise mezunuyum üni okumadım işte 27 yaşında bende 24 sizce olur mu bu lisedeki kızlarla falan kırıştırma gibi bi durum olur mu takipçisi çok ama takip ettikleri az
Güncellemeler
1 yıl
Engelledim çocuğu teşekkürler zaten Instagram'da doğru düzgün fotoğrafı yok güvenemedim
Ciddimisin haftasonu musaitmisin buluşmak için falan dedi bende ben öyle hemen buluşmam sonuçta tanımıyorum seni dedim doğru haklısın tanışalım o zaman daha dedi
Cevap sahibi
1 yıl
Belli sapık oldugu
Soran
1 yıl
O zaman konusmiyimmi tipide fena değil ama hic postu falan yok
Cevap sahibi
1 yıl
Konusma sapık işte
Soran
1 yıl
Engelledim napiyim hemen buluşalım diyen erkeklere güvenemiyorum nedense
Cevap sahibi
1 yıl
Haklısın iyi yapmışsın allah bilir herkese goruselim diyordur
Soran
1 yıl
Ama takip ettiği çoğu kişi erkek tek tük kadın var ve kendi takipcileride bi garip
Mesleğe göre değil kişiliğine göre karar ver bence
0
2 Yorumla
Soran
1 yıl
Ya emin olamadım acaba yalanmı söylüyor falan tipi baya iyi ama hiç fotoğrafı yok instada bende sordum attı bi kaç tane işte bide lisede sınıf öğretmeniyim dedi ilkokulda sınıf öğretmenimi olur dedi bende bizim vardı dedim aaa nasıl olur şaka yapıyorsun dimi dedi bende yok dedim vardı falan bilemedim salladımı acaba
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
aşıksanız olur evet
Bazen istiyorsun en iyisi olmayı sonra bi bakıyorsun ben o kadar kusursuz sevmiyorum diyen kızlar çıkıyo işte bu da böyle bir durum gibi geldi
Kusursuz değil güvenemedim hemen buluşmak istedi ayrıca daha bugün konusmusuz
Anladım ben benzetme yaptım pardon
Sen de çok kırıştırıyordun demek iyi biliyon bu işleri
Ne diyosun ya düzgün konuş
O zaman önce sen düzgün konuşacaksın ona gelince istediğin gibi saydır kendine gelince yok
lisedeki kizlarla kiristirma durumu olursa polise ve savciya ihbar etmen gereken bi durum olur
Gerek yok zaten hemen buluşmak istedi engelledim çocuğu
Seni ekledi diye hemen aşık oldu ya da sevgili mi olacaksınız hemen hayallere daldın 😂
Öyle bişey demedim ben sadece çocuğa güvenemedim hemen buluşmak istedi öyle hemen istemesi normal mi daha bugün konusmusuz sonuçta
lisedeki kızlarla kırıştıracaksa 27 yaşındaki biri , zaten ona insan demeye 1000 şahit gerekir
öylemiiii? sen liselerdekiler neler yapıyor hiç bilmiyorsun heralde :D
hohahaah kızdaki kafaya bak ya :D sen evlenme kimseyle canısı
O kadar takipçisi var neden sen?
Nebiliyim neden ben istek atmış kabul ettim bende GT yaptım sonrada mesaj atmış
Sonra ne oldu?
Sapık oluyolar cogu uzak dur
Ciddimisin haftasonu musaitmisin buluşmak için falan dedi bende ben öyle hemen buluşmam sonuçta tanımıyorum seni dedim doğru haklısın tanışalım o zaman daha dedi
Belli sapık oldugu
O zaman konusmiyimmi tipide fena değil ama hic postu falan yok
Konusma sapık işte
Engelledim napiyim hemen buluşalım diyen erkeklere güvenemiyorum nedense
Haklısın iyi yapmışsın allah bilir herkese goruselim diyordur
Ama takip ettiği çoğu kişi erkek tek tük kadın var ve kendi takipcileride bi garip
Konuştuk bitti işte iyi geceler
Mesleğe göre değil kişiliğine göre karar ver bence
Ya emin olamadım acaba yalanmı söylüyor falan tipi baya iyi ama hiç fotoğrafı yok instada bende sordum attı bi kaç tane işte bide lisede sınıf öğretmeniyim dedi ilkokulda sınıf öğretmenimi olur dedi bende bizim vardı dedim aaa nasıl olur şaka yapıyorsun dimi dedi bende yok dedim vardı falan bilemedim salladımı acaba
Bide haftasonu musaitmisin buluşmak için falan dedi öyle hemen buluşmak isteyen erkeğe güvenemiyorum
Hemen de kendine sevgili mi yaptın
Ne?
Hemen de kendine mi layık gördün. Bir dur ölç art
Adam ögretmen egitimci az pozitif dusunun yahu
Ama dediki hemen haftasonu musaitmisin
Buluşmak için bende dedim ben hemen buluşmam öyle sonuçta tanımıyorum seni
Anandanmı biliyosun
Buluşmak istemiyoruz hemen diye kezbanmı olduk
Saçmalama ya
Neden lmasin
Olur neden olmasın
Olur bence