Eşcinsellik korkusu lütfen metni okumadan yorum yapmayın?

19 yaşındayım (16!) hayatımda her zaman hem duygusal hem cinsel olarak kadınlardan hoşlandım hâlâda öyleyim bir problem yok davranış yaşantı ve fiziksel olarakta fazlasıyla erilim fakat geçenlerde xte gezinirken bir siyasinin eşcinsel ilişki videosunu gördüm ve istemsizce kendimi bu tür ilişkilerde düşünmeye başladım normalde bu tür ilişkilerden nefret ederim yani yatkınlığı bırakın nefret kusarim bugune kadarda hiç böyle birşeyle karsilasmamistim yani daha kucukkende her zaman normal bir erkektim hatta yaşıtlarıma göre daha erilim ama bir anda böyle duygulara kapılmak beni korkutuyor istemsizce düşünüyorum ve rahatsızlik vermemesi beni tedirgin ediyor ne yapmalıyım bu durumun ilerlemesinden korkuyorum psikolojik destek alamam çünkü bu durumu aileme açamam yani alacağım tepkiden değilde zaten kendi gururuma bile yediremiyorken babamin gururuna böyle bir şey yapamam benim tüm hayatımda tüm hayallerim ve isteklerim kendi gerçek cinsiyetim üzerine kurulu bu tür bir durum bana hayatımın sonu olur yani tepkiden değil kendi benliğim bu duygularım her şeyin eril ne yapmalıyım yardim edin.

Eşcinsellik korkusu lütfen metni okumadan yorum yapmayın?