19 yaşındayım (16!) hayatımda her zaman hem duygusal hem cinsel olarak kadınlardan hoşlandım hâlâda öyleyim bir problem yok davranış yaşantı ve fiziksel olarakta fazlasıyla erilim fakat geçenlerde xte gezinirken bir siyasinin eşcinsel ilişki videosunu gördüm ve istemsizce kendimi bu tür ilişkilerde düşünmeye başladım normalde bu tür ilişkilerden nefret ederim yani yatkınlığı bırakın nefret kusarim bugune kadarda hiç böyle birşeyle karsilasmamistim yani daha kucukkende her zaman normal bir erkektim hatta yaşıtlarıma göre daha erilim ama bir anda böyle duygulara kapılmak beni korkutuyor istemsizce düşünüyorum ve rahatsızlik vermemesi beni tedirgin ediyor ne yapmalıyım bu durumun ilerlemesinden korkuyorum psikolojik destek alamam çünkü bu durumu aileme açamam yani alacağım tepkiden değilde zaten kendi gururuma bile yediremiyorken babamin gururuna böyle bir şey yapamam benim tüm hayatımda tüm hayallerim ve isteklerim kendi gerçek cinsiyetim üzerine kurulu bu tür bir durum bana hayatımın sonu olur yani tepkiden değil kendi benliğim bu duygularım her şeyin eril ne yapmalıyım yardim edin.
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
kendinle barışık ol, ben erkeklerden çok teklif aldım ama hep red ettim, sen izin vermediğin müddetçe öyle bir ilişkin olmaz hayatında
Ben ileride kadınlara karşı ilgimin azalmasından korkuyorum yani bugüne kadar hep fazladiyla kadınlara ilgi duydum ve şuanda duyuyorum ama bir anda böyle düşünceler korkutuyor
yok yok geçer boş düşünceler, kaygı problemi var sende, kafanda kurduklarına inanma, kafanda kurmak sana çok şey kaybettirir, sağlıklı ilişkin olmaz öyle
Birine açmak istiyorum bu durumu ama hem kendi hem ailemin gururuna yediremiyorum
bu sitede birini açman yeterlidir, reelde uğraşmana gerek yok, sorunlarını kendince halledebilirsin
Yani ben genelde tüm sorunlarimi aileme açarım yoksa rahat edemem ama bu durum farklı elim kolum bagli
Çok gerilmişsin bul bi Harun abi miksin seni rahatlarsın
eşcinsel degilsin okbsin
Nasıl geçecek bu durum
psikiyatrye gitmeni öneririm okbde bu tip durumlar olur sana verilecek ilaçlarda bunlarla yalamayı ögreneceksin bilmen gereken lşe bunlar senin istemsizce aklına gleen senin kontrolünde olmayan şeyler senin bir suçun yok
zaten insanlar olmak istedigi şeyden korkmazlar norm al insanlarında aklına bu tür şeyler geliyo üstünde durmuyorlar ama okb hastalarının hem daha fazla geliyo hemde bunun üzerinde çok duruyorlar
Dostum maalesef psikolojik destek alamam çünkü aileme açamam bu konuyu kendi gururuma yediremiyorken hele babamin gururuna bunu asla yapamam
söyleme babana?
Yaşımı yukarda ikinci parantezde belirttim yani tek başıma psikologa gidemem
Rahatsızlık vermemesi beni tedirgin ediyor demişsin ne demek bu?
rahatsızlık vermiyorsa derdin ne
Demek istediğim eşcinsel ilişki normalde beni rahatsız eder yani ama bu sefer rahatsız olmadım bu yüzden tedirgin oldum çünkü bir erkek eşcinsel ilişkiden rahatsız olur
yani mutlumu oldun hoşunamı gitti?
Hayır mutlu olmadım hoşuma gitmedi ama mesela önceden igrenirdim bu sefer kendimi onu yaparken düşünüyorum istemsizce ve igrenmiyorum yani
tamam okbsin işte önemli olan mutlu olmamak bilerek düşünmemek
ve babanın gururu neden kırılıyo onu anlamadım
Yani ben eşcinselmisim gibi dusunecekler ve bir babanın oğlunun escinel olması gurur kırıcı bişey
tmmda eşcinsel degilsinki? bunu anlıcak zaten baban
İşte yinede en ufak bicimdede babamı o duruma sokmak istemiyorum
buda okb işte
Nasıl kurtulacağım bundan
annenle gitsen zaten babanlada gitsen bu durumu anlatma başka bir şey söyleyip git babanı içeri almazki dr zaten doktorada dersin söylemiyorlar zaten
Söyle bir durum var devlet psikologları bu tür durumlar kayıtlara geçiyor ve ilerde meslek hayatında psikolojik sorunlar senin önüne geçiyor o yüzden çok psikologada gitmek istemiyorum bir yandan ama bir yandan mecburum çok kararsızım
iyi gitme bu iş çok çok büyür evden çıkamaz hale gelirsin kayıtlara geçirdigi şey hastalıgının teşhisi ilerde işe girdiginde amir soruşturursa okb oldugunu ögrenir yani durumun içerigini bilmezki
Ya aslında asıl sebep bu değil aileme açmak istemiyorum ya senin verdiğin fikirde biraz riskli o yüzden tedirginim iste
valla hayat zindan olur sana tedavisiz bu hastalıkla yaşayamazsın
Tamam teşekkür ederim bir süre durumuma bakacağım geçmiyorsa aileme açacağım mecburen