Boyum 176. Turkiye ye , turkiye deki erkeklere göre çok uzunum. Cevremde hep uzun boyluyum diye dalga gecilen dikkat ceken. oldum. kimse beni sevmiyor uzun boyluyum diye. Erkeklerin hepsi minyonlardan hoslaniyor. Cidden biktim artik. Ne yapacagimi bilmiyorum, ben boyle yasamak istemiyorum. Ne yapmaliyim kendimi kabullenemiyorum bir turlu
Cevabın nedir?
+1 yılAllah başka dert vermesin güzel kardeşim.
l*n mal mısın sen? insanlar boyları kısa diye platin taktırıyorlar eklem kemiklerine. ameliyat oluyorlar. boy uzatmak için milyon tane ayakkabı reklamları geziniyor ortalarda. ayakkabıcılara bir uğra bak gizli topuk diye bir şey var artık. niye? kısa boylular kısa boylu olduğu için kompleks yapmasınlar diye. minyon dediğin kadın yatakta daha rahat zıplatılmak için yaratılmış gibi geliyor erkeklerin gözüne sen ne bakıyorsun onlara yaa. kalıbına uygun adam bulur sever seni be yavrum manyaklaşma.
ama şu derdinden sonra hiç dert yaşamamış olmana çok sevindim. dur l*n daha neler atlatacaksın. güçlü dur dik dur kambur durmak insan ilişkileri açısından dışlanmaya sebebiyet verir. kendini sev ve barış. spor ayakkabısı giyip rahat rahat ortalarda gezinirken topuklu üzerinde dengede durmaya çalışmaktan anası ağlamış kısa boylu kadınları düşün. apartmana girdiğinde sensörlerin dahi göremediği ve bu yüzden zıplamak zorunda kalan bodur kadınları düşün. uzun boylu erkeklerin yanında kısa boylu kızları görünce gülümse alaycı tavırlarla gülümse. askılık niyetine o kısa boyluyu tercih etmiş olabilir mesela :D neyse konumuz dağıldı. dik dur dimdik. sen ki ortalamanın üzerinde mankenlerin boy ortalamasına sahip bir kadınsın. kendine gel.41 Yorumla
Soran+1 yılHaklisiniz umarim bunu cogu erkek dusunur, farkina varirlar. Dik durmaya calisacagim com sagolun
En İyi Cevaplar
+1 yılSende ki boy bende olaydi keske. Arkadasim da senin boyunda, senin yasinda oda uzuluyordu ama şu an (benim yaslarimda) cok mutlu ve avantajlarini simdi yakaliyor. Bir defa karizmatik uzun erkeklerin ilgisini cekiyor, ben gibi kisalarda cuce gibi duruyoruz yanlarinda. Kariyer yapmam isteyen, ciddi dusunen adam boya bakar. Yane boyuna uygun olmasina cunku seninle gozukecek. Esini evde birakmak isteyenler takmaz. Yukarda bahsettigim erkekler seni secer severek. Yasin daha kucuk. Gercekten cok hos bir boy, bende olmasini cok isterdim.
06 Yorumla- +1 yıl
*yapmak
Soran+1 yılCok tesekkur ederim ama onemli olan bu yaslari guzel gecirmek bence cunku ilerde begenilmek pek ego oksamaz
- +1 yıl
Ego hayatini maf eder. Amacin o olmasin. Insanlar kolay kolay ilifat vermez maalesef. Karekterini ruhunu guzellestir, beden biryerde fasa fiso. Ki mutevazi kiza benziyorsun;) bahtin acik olsun
Soran+1 yılEvet ego zararli ama bende ego cok az bu yuzden guven yok. Sizinde bahtiniz acik olsun tesekkurler :)
- +1 yıl
Tamam da kendini ilk oncellikle oldugun gibi kabul etmedigin surece kendine guvenin olmaz. Hatta baskalari iltifat etse bile, ki erkeklerden cok iysin diyenler oldu, kabul etmezsin. Bu tamamen seninle alakali. Sen boyunu kullanmasini bilmiyorsun. Asagida bir kiz 165'im ama 170 gozukuyorum dedi. Neden biliyormusun özgüvenli yurudugu icin. Avra ile alakli, ic dunyan huzurlu olunca bunu yansitiyorsun. Sen miymis davranirsan o boy itici gelir, ama sen asalet kibar narin huzur dolu davranirsan o boydan sadece asalet fiskirir. Bu yuzden ic dunyani duzelt ve guzel boyunu guzel kullan. Sukret!
Gizli Üye(30-35)+1 yılBoy senin için sorun mudur değil midir bilmiyorum. Benim de boyum çok kısa. 165 civariyim. Ama yeşil gözlü beyaz tenliyim. Lise 1e kadar boyumla dalga geçtikleri için köşede kıyıda ağlar neden diye sorardım kendi kendime. Sonradan fark ettim ki boymus fizikmis tipmis bunlar sadece gelip geçici şeyler. Karakterini oturt. Kendini geliştir. Kendin için bu dünyada bir şeyler yap. Boyunun bir önemi yok. Seni seven veya beğenen fiziğini değil karakterini sevsin. Boş ver seni beğenmeyenleri. İnsanlar begenmezken bile ayrı bir çekememezlik besler. Yapman gereken tek şey bu durumu es geçip kendi karakterini sağlamlaştırma yoluna gitmen. Seni görmedim etmedim ama eminim ki çok şirin bir insansindir. İyi bak kendine. Kendinle barışık olmazsan kimse seninle barışık olmaz bunu unutma.
12 Yorumla
Soran+1 yılCok mantikli. Karakterimi cevremdeki herkes begenir karakter konusunda bir yanlisim yok. Ama tabiki kendimi gelistirecegim ama bu yaslarda dis gorunusun onemli oldugunu bilirsiniz. Cok tesekkur ederim onerileriniz icin :)
Cevap sahibi+1 yılUmarım azıcık da olsa ferahlamistir için dostum.
Bu durumu açıklayayım, kısa boylu kızlar uzun erkekleri seviyor, uzunlar da Türkiye'deki kızların çoğunluğu kısa olduğu için onlara yöneliyor olay bu.
Zaten tek tük varsınız eminim çoğu kişi çekiniyordur sen kabul etmeyeceğin için.
Sonuç olarak uzun boylu kızlar sevilmiyor diye bir şey kesinlikle yok yani, senin boyuna da sahip olmak isteyen birçok kız var gerçi bunları söylüyorum uzun birisi olarak ben de boyumdan memnun değilim :d24 Yorumla
Soran+1 yılHahah :) cekindiklerini sanmiyorum kibirli biri degilim hatta ozguvensizim
Soran+1 yılHadi ya deneyecegim
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
34
Cevap
99Cevap
Benim boyum 1.75. Uzun boylularin fizigi harika olur. benimkinide ove ove bitiremezler bu kadar abartacak ne var yani. Sende uzunsun uzun bacakliyiz. uzun bacak diger kizlara gore baya bir avantaj. Yuzum guzel degil demissin biraz bakim yap ve kendine guven kusurlarini sev.
13 Yorumla
Soran+1 yılBacak boyimda o kadar uzun degil yalniz govdem daha uzun bacak boyum 103 cm uzun sayilabilmesi icin 110, ve ustu olmalidir
Soran+1 yılDogru evet umarim bu ozguveni bulurum
+1 yılBen sana sunu söyleyim. Kesin çekemiyorlar. Hep uzun boylu olmak istemişimdir. Bir kere senin gibi uzun kızları görünce erkekler de kıskanır. Bence değerlendir voleybol ya da basketbol falan oyna. Bir de garip insanlarız. Birilerini illa ki bir açığından vuracaz. Seninki boy olmuş ki, demek ki başka bir sorunun yok, şanslısın :)
12 Yorumla
Soran+1 yılErkekler neden kiskansinki hani kisa boylu erkekler kiskandi diyelim uzunlar neden kiskansin laf etsin
- +1 yıl
Uzunlar kıskanmaz ki, ama laf da etmezler bence. Özellikle kendileri de uzunsa daha iyi :)
Diğer konusunda 12,8b cevap paylaştı. Aaa deme öyle.
Onlar kendi ayarında bulamadıkları için kısa seviyorlar. yoksa neden kızlar topuklu giymek istesin ki :P şahsen ben 185 olarak çok beğendim boyunu.170 ten aşağısı cüce gibi oluyor yanımda zaten. bu kadar takma boyunu. aynısını bende yaşadım zamanında ama kendinle barışık ol. önemsiz şeyler bunlar20 YorumlaBen 1.74-1.75 civarlarındayım. Yakınız yani. Evet genelde etrafındaki erkeklerle aynı boyda oluyorsun ama oda senin uzunluğundan değil onların kısalığından kaynaklanıyor. Ama ben boyumdan çokta şikayetçi değilim arada topuklu giyemiyorum iyice uzuyorum diye atar yapıyorum kendime ama geçiyor. :D
00 YorumlaSaçmalama benim boyum da 1.70 ama yinede 2,3 cm uzamak için neler vermezdim.. uzun biy çok avantajlı hosteslik işleri bile hep uzun boy ariyolar. Ergenlik döneminde benimde diğer arkadaslara göre çok uzun duruyorum diye yolda bacaklarimi kıra kıra bükerek yürürdüm ama şimdi ise keşke gururlansaymisim diyorum bu yüzden uzamak istiyorum ama 21 yaşındayım artık uzamam herhalde..
10 Yorumla
+1 yılya kimse yanlış anlamasın zaten internetten kimseyle ilişkitanışma yapmıcagıma tövbe ettim ki dışardanda öyle ama gerçekten bende baya bir süre uzun kız aramıştım ama çıkmamıştı 1.93 boy... yüzün değil kişilik önemliydi benim içinde işte 130 kiloydum sonra 90 kiloya düştüm kızlara fıldır fıldır bakmaya başlayınca dış görünüşe önem verilen bir dünyada benim kalbimin kapıları kapalı kalır dedim ve son noktayı koydum...
02 Yorumla
Soran+1 yılDis gorunus benim icin hicbir zaman oncelik olmamistir. Evet bende sanaldan tanismaya karsiyim cunku oncelik dis gorunus. Ama karsimdaki insanlar beni dis gorunusume gore yargiladiklari icin bu kadar takiyorum
- +1 yıl
boşver sen onlarla büyümedin onlarlada ölmeyeceksin...
Ne alaka? Ben de 1.77 boyundayım tam tersi arkadaşlarım hep benim boyumda olmak istemiştir. Uzun bir erkek kısadan çok boyuna yakışanı ister. Kimisi minyon sever kimisi de uzun boylu olanı. Senin boyunda olmak isteyen çok kişi vardır emin ol çünkü çok güzel bir boyun var kimin ne dediğine bakma
12 Yorumla
Soran+1 yılAma dis gorunusum hos degil sorun oluyor
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende boyumun kısalığından şikayetçiyim 1.71 ne mk yer elması gibi uzun kızlar çok ilgimi çekiyo ama naparsın işte insanlar çeşit çeşit öyle deme illa çıkar karşına arama onlar sana gelir ama 1 yıl ama 1 ay süresini ben bilemem ama illa gelir merak etme yalnız değilsin basketbolcuların ortamına karış illa beklemicem diyosan :)
17 Yorumla
Soran+1 yılBoyunuz gayet normal kisa degilsiniz. Yuz guzelligim olmadigi icin ortamlara giremiyorum yani begenilmeyecegimi biliyorum
Cevap sahibi+1 yılŞahsen bende tipsizim ama muhabbetten karizma ve sempatiklikten kurtarıyorum ve her konu hakkında muhabbet edebiliyorum eğer yüzün güzel değilse iyi olduğun şeylerde öne çık ve kötü olduklarını kapat çekinmeni gerektircek bir şey yok öz güven lazım biraz ;)
Soran+1 yılErkekler espri yaparak sempatiklikle kurtariyorlar. Evet ozguvenim cok eksik kendimi ifade edemiyorum belkide daha tam olgunlasamadigimdan
Cevap sahibi+1 yılBenim hiç arkadaşım yok ne kadar konuşsam da hiç kimseyi yaklaştırmıyorum yanıma yalnızlıkta güzel bana göre ama sıkıntı boyunun uzunluğundan yalnızlık veya boyumun kısalığından yalnız olmam değil yalnız olmak isteyip istememek senin elinde ve seçtiğin karara uymak için gösterdiğin göstereceğin çaba önemli hayat asla beklemez kararını ver ve kendine bir söz verip verdiğin kararı uygulamak için çabala boy yüz takılcak şeyler değil emin ol biraz kendine güven yeter :)
Soran+1 yılAslinda size katiliyorum dusuncelerimiz uyusuyor ama uygulamaya cesaretim ve ozguvenim yok iste
Cevap sahibi+1 yılNuran Boyraz Karanlığa Işık Tuttum al ve okumaya başka etkisi olucaktır.
Soran+1 yılOkuyacagim, tesekkurlerr
Senin bacaklardan kesek 5 cm. Biraz da byundan tabiki 2 cm. 168 yeter mi? Ne alaka ya. Eger fit bir goruntun olursa boy kilo dengen. Sutun gibi kadin olursun. Simdi sen bunu da kotuye yorarsin. Yani guzel bise.
00 Yorumla185 190larla cıkarsın sende uzun boylu olmak kotu degilki hatta erkekler dahada sempayi duyuyo ama kendileri kisa oldugu icin yazamiyo cogu zaman ama dedigim gibi 185+ larla guzel bir cift olursun yani kotu bisey degil bu 155 olsan daha mı iyiydi :)
05 Yorumla
Soran+1 yılEvet daha iyiydi, 190 lik erkekler cok havali oluyor ve kisa kizlardan hoslaniyor. Ablam 158 ve 180 den asagi sevgilisi olmadi
Soran+1 yılBenim cevremdekilerde tam tersi. Minyon kizlar daha sirin ve ozguvenli oluyorlarmis oyle diyorlar.
Soran+1 yılİnsallah ya insallah sagolun :)
Diğer konusunda 487 cevap paylaştı. Sen at gibi kadın sınıfına giriyorsun kıskandıkları için öyle söylüyorlar hele bide güzelsen ve kilon uyumluysa kıskançlık krizine girmişlerdir. At gibi kadınları kim sevmez:D
18 Yorumla
Soran+1 yılKilom 58 ama yuzum guzel degil. Begenilseydim eger ilgi gorurdum
Soran+1 yıl18 yasindayim
Soran+1 yılYo hayir alinmaktan degil oyle oldugunu dusunmedigimden ve genelde bu tarz cumleler pek iyi olmayan kizlara kullanilir ama alincak bir durum yok kotu niyetle soylediginizi dusunmemistim
Soran+1 yılFazla agir ve ciddiyim aslinda. Ama konusunca eglenxeli samimi bir insanim. Ama ezdirme konusunda haklisiniz baya ozguvensiz duruyorum
+1 yılDostum biraz geç cevap verdim ama üzgünüm. Boyunu değerlendirmek ister misin? Ben manisa spor genel menajeriyim seni D takımına draft şeklinde 2 günlügüne deneyebilmemize izin verirmisin? Eğer seçmeleri geçersen dediğim gibi D takımında en fazla 5 dk oynayarak yüksek mevlalar kazanabilirsin. Fırsat için bana buradan yazabilirsin.
00 Yorumla
+1 yılCanımmmm yapacağın hiçbirşey yok bende 180 boyundayım sadece kötü tarafı topuklu giyemiyorsun dilediğin gibi, erkekleri de takma ayrıca minyonu seven var at gibi seven var ✔✔✔✔
00 Yorumla- Diğer konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılSaglikliysan haline sukretmelisin canim. Uzun kisa fark etmiyor. Insanlar ne engelleri goguslenerek yasamlarina devam ediyor. Bir baskasinin begenisine ihtiyac duymazsin kendini sevdikten sonra.
10 Yorumla La 176 dedi uzunum dedi ya ben 193 um kisayim neyin kafasını yaşıyorsun. Minyon seviyorum diyenlerin yarısı zugurt avuntusu boyu bodur Allah in belası odur lafı var bildin mi
00 YorumlaDelinin zoruna hele. Uzun olmak iyidir hoştur kızlar açısından. Türkiye geneli minyon sen farklısın işte daha ne istiyorsun :)
12 Yorumla
Soran+1 yılFarklilik yalnizligi getirir
+1 yıl176 o kadar uzun degil ki? 180+ olanlar ölsün o zaman. Tamam uzunsun ama "cok uzunum biktim artik" diye isyan edilecek bir boy degil. Not: ben 1.75 im.
20 YorumlaUlan şu sitenin erkeklerini bir anlayamadım kısa boyluyum bıktım diyene minyon seviyoruz diyorlar uzunum bıktım diyene at gibi seviyoruz diyorlar :D
34 Yorumla
Soran+1 yılAynen yaaaa 👍
- +1 yıl
Hay yasaaa, lafi agzimdan aldin
- +1 yıl
@Merakliduygusal adamlar her kıza hitap etmeye çalışıyor hangisi düşerse diye durumlar vahim
- +1 yıl
Aynennn kardesim artik fikir sormak ne kadar realitiye yanaitiyor oda muamma
- Diğer konusunda 6,3b cevap paylaştı.
+1 yılSize methiyeler dizelim istiyorsanız beklemeyin derim ha şu da bir gerçek uzun, zayıf olmak avantaj diye düşünüyorum...
01 Yorumla
Soran+1 yılYok yok hayir ama ben hicbir faydasini gormedim hatta zararinj gordum ondan.
+1 yılyahu saçmalama. boyu uzun olmak kötübisey mi. erkekler minyon kız seviyo olabilir ama her erkek değil 90olanda minyon sevcek değil sanslısın bence 190 erkekler daha yakışıklı l*n daha ne istiyon :D
01 Yorumla
Soran+1 yılHahaha yakisikliyim diye de bana bakmiyorlar ama
- Diğer konusunda 20,5b cevap paylaştı.
+1 yılBoy takıntın yoksa 1.50 lik erkek bile seninle ilgilenir. Kaldıki 1.90 üzeri olanlar için bulunmaz nimetsin. Tipin iyiyse bu boy manken boyu, manken ol demiyorum ama fiziğin öyle olsun yeter.
11 Yorumla
Soran+1 yılYuzum guzel degil. Uzun boylularin ilgisini cekmiyorum
aşkım seni kıskanırdur kesin bodur olanlar ya millet boyun uzatmaya çalışıyor mankengibisin ki benden hala kısasın canım ya benimki 1.83 7 santim var aldırmaaaaaaaaaaa
04 Yorumla
Soran+1 yılPeki cevremdeki uzun boylu erkeklerde bu kadar uzun boyun itici oldugunu neden soyluyorlar?
Soran+1 yılEzik degiller fazla egolular. Keske herkes boyle dusunse cevrem cok yanlis galiba
- Diğer konusunda 482 cevap paylaştı.
+1 yılSana da hitab eden çıkar elbet, ben de minyonhm ama uzun sevem de gördüm, sırf boyunla değil genel halinle bakılır sana, genel halini düşün
00 Yorumla Uzun olsaydimda sevgili bulmakda zorlansaydim keske ne guzel bak bak bitmezsin... uzun kadin herzaman dikkat cekicidir..
10 YorumlaYahu ne güzel işte uzun boylu kizsin sen dua et çok kisa omadina bence normal dalga geçenlere bakma sen onlar kisa diye seni kiskaniyodur... hem uzun kizlar fiziki anlamda daha güzel oluyor..
10 Yorumlakimse yüzüne bakamaz tabi yukarı doğru bakarlarsa anca öyle görürürler bence ayaklardan kestir!!! şaka mı yapıyosun kızım bulunmaz hint kumaşı gibisin sen booyunun değerini bil :D
21 Yorumla
Soran+1 yılAmeliyati olsa yaptiricam cidden. Dalga gecenler cigunlukta ama bence hint kumasi falab degil bu durum
+1 yıl176 normal 3_5 kisi ole dedi diye niye uzuluyonki benim boyum 192 ve cevremdeki cogu insan keske bende sebin gibi olsaydim felan diyolar yani kendinle barisik ol bosver milletin ne dedigini
02 Yorumla
Soran+1 yılErkekler icin uzun boylu olmak com arti bir yön bayanlar icin tam tersi
- +1 yıl
Cok yanlis bir dusunce senin yerinde olmayi isteyen o kdar cok kisi varki degerini haline sukret
+1 yılbence erkek çevreni bir gözden geçir.. 1,80 ideali bulana kadar tadını çıkar :))
08 Yorumla
Soran+1 yılAma hem o boyda hemde duzgun birini bulmak cok zor sansim cok azaliyor boyum yuzunden
- +1 yıl
bu devirde boya da bakmıyo düzgün birini bulmak.. sen takılma bu duruma.. bende minyon hatunlardan hiç hoşlanmıyorum kısa kalıyorlar bana göre :)
Soran+1 yılOda dogru aslinda
- +1 yıl
ama boyuna göre birini bulman şart erkekde komik olur uzun kadınla birlikte olmak :D
Soran+1 yılTabiki ayni boyda olmam yeterli gozum yukseklerde degil
- +1 yıl
bulunur o zaman :)) bir de bu işler için esra abla var galiba en son orda bir şansını denersin :P
Soran+1 yılHahah bu gidisle sonum orasi
- +1 yıl
yok canım illaki bulursun.. ben çıkıyorum kib.
+1 yılturk erkeklerınden daha uzun bır boy ortalamasına sahıpsın. 1170-75 boyundakı adamlar sana yanasmaya cekınır ama 185lık bır erkege gore de bulunmaz bır nımetsın
10 Yorumla
+1 yılSaçmalama yaaa rus kızları neden seviliyor sanıyosun ayrıca benim gibi cüsseli birinin yanına anca sen yakışırsın :) benim 185
02 Yorumla
Soran+1 yılRuslar sarisin ve renkli gozlu oldugundan seviliyor ama
- +1 yıl
Hayır hatun dediğin at gibi olacak yani benim görüşüm hepsinin gözleri de aynı değil ki hem :) ben cılız pigme sevmem :)) sen rahat ol
+1 yılGerizekali Allah sana ne guzel el ayak vermis herseyin yerinde daha nr sizlaniyon git intihar et ozaman tarihe geçersin en azindan boyu uzun diye intihar etti diye.. Ne sacma insanlar var yaa
10 Yorumlaçoğu kişinin hayalidir uzun boylu olmak. dalga geçenlerin ki çekememezlik. gençken herkesten farklı olmak göze batmak insanın hoşuna gitmez ama biraz olgunlaşınca farklılığının tadına varır.
01 Yorumla
SoranUmarim oyle olur
takıldığın şeye bak, boş ver sana söylenenleri sen her kızın isteyipte olamadığı boydasın
02 Yorumla
Soran+1 yılAma bu boyu isteyenler daha mutlu ve uzun erkeklerle birlikte
Sorunlumusun kızım? Nerdesin hemen bulmaliyim seni. 1.80 bölüm var ve emin ol hiçte milyon tipli kizlardan falan hoslandigim yok. Uzun boylu bulamıyoruz diye milyon tiplilerle beraberiz
01 Yorumla- +1 yıl
Minyionlarla konuşma ozaman
Boyun çok güzel ve Türkiye geneline göre azınlıktasın. Az olan her zaman kiymetlidir! Elbet senin de değerini bilen çıkar karşına hiç dert etme;)
13 Yorumla
Soran+1 yılUmarim ciksaydi cikardi simdiye kadar
Soran+1 yılUmarim bulurum ne diyim
180 im ve bugüne kadar 170 altında sevgilim olmadı... Yani erkekler kısaları sever falan boş iş... Zevki olan adam uzun kadın sever..
24 Yorumla- +1 yıl
Vayss...
Soran+1 yılAma o kizlarinda yuzu guzeldir
- +1 yıl
Neyse soyletme beni simdi agshajajs
bence haline şükret 1,86 normal mağazalardan bile alış veriş yapamıyorum
00 YorumlaBenden bile 1 cm uzunsun bide topuklu giysen oh :) valla kimisi tabiri caizse at gibi kızlardan hoşlanıyor yani benim arkadaşım 1.90 senin gibi kız istiyor bu biraz arz talep meselesi ne güzel manken gibi kızsın işte
00 YorumlaDiğer konusunda 1,2b cevap paylaştı. dert etme yanıma gelsen 2 cm kisasin oda askere giderken aldgim olcuydu simdi belki 1 2 cm uzamis olabilirm :)
00 Yorumla
+1 yıl1.65im istersen takas ederiz yalnız zayıf olduğum için 170 gösteriyorum, sıkıntı olmazsa tabii
07 Yorumla
Soran+1 yıl170 te uzun olmaz 165 olsaydi iyiydi
- +1 yıl
165im ama uzun gösteriyorum
Soran+1 yılOlmaz 165 gozukmeniz lazim :))
- +1 yıl
Tüh kaçırdık :D
Soran+1 yılHahahaha 😄 evet ya bende kacirdim
- +1 yıl
Tam aradıgım boy 165-170 arası :)
- +1 yıl
Yoklugu belli etme
@torrential
kıskananların gazına gelmişsin sen, herkesin alıcısı vardır panik yapma ;)
05 Yorumla
Soran+1 yılBunca yildir cevremde herkesin alicisi oldu da benim olmadiysa bir problem var.
Soran+1 yıl18 im. bunca yildir dedigim hani tam bu yaslar iliski yaslaridir guzel caglardir ya ben yasayamiyor sirf bu yuzden onu belirtmek icin oyle dedim
Soran+1 yılUmarim
Dur her şeyin yeri var sende 185 lere göre tasarlanmişssin
12 Yorumla
Soran+1 yılButun 185 lik ler 160 larla cikiyor
+1 yılCekemeyip sok atiyolar, sen de oyuna geliyosin. Ya hu bunlar hep kiskanclik iyisin hossun.
02 Yorumla
Soran+1 yılHerkes mi. Aileme bile mi. Guzel bir sey olsaydi sevilirdim
İlla uzunlardan hoşlanan bir tane bulursun. mesela bende minyonlari hiç sevmiyorum boyum uzun. zevk meselesi.
01 Yorumla
Soran+1 yılUmarim bulurum
- Diğer konusunda 571 cevap paylaştı.
+1 yıl155 boyunca Kocaman bir kiç tekerlek gibi bel Göbeği yağdan 3 kat olmuş odun gibi vücüdü olan kezbanlardan olmadiğin için sanşlisin
takilma kimseye00 Yorumla 1.76 uzun muzun degıl sacmalama , benım boyumda 1.85 bende hep kızlar kısa dıye cıddı düşünecek kız bulamıyorum. benım boyumda cokda uzun degıl 1.90 adamlar ne yapsın
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılişte herkes kendinde bir kusur arıyo kimi niye boyum kısa der kimide niye boyum uzun 10 cmni bana verebiseydin keşke sende mutlu olurdun bende gerçi bunada çok şükür:D
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılO kadar da takma,15 yaşında ki kız kardeşim 1.75 boyunda gayette ilgi çekiyor
02 Yorumla
Soran+1 yılAma guzeldir de yoksa dalga konusu olurdu
- +1 yıl
Of malmisin ya dalga konusu olacak nedir ya ben 16 yaşindayim boyum 1.76 kimseye de laf söyletmem yani biri sana boyunla ilgili ne diyorsa karşlığını ver deve mi dedi cüce de veya arkadaşlarına rahatsız olduğunu sakın belirtme ailene anlat çünkü her insan bir açık arayarak seni vurmaya çalışır.
+1 yılNe kadar güzel bence sevinmelisin, ben 155 im çok kısayım :/
10 Yorumla
+1 yılKadınlar içinde havalı bişey bende 188 im ve senle gayet uyumlu oluruz :D takma kafana elbet uzun bırısı cıkar karşına
00 Yorumla
+1 yılEvet benim boyum 1.73 falan kendimden uzun kadınlardan midem bulanıyor..
11 Yorumla
Soran+1 yılDogrudur
+1 yılTakmayin böyle seyleri Canim
Seni oldugun gibi Seven cok kisi cikar karsina merak etme12 Yorumla
Soran+1 yılCok kisi mi? bir tane ciksa raziyim
- +1 yıl
Cikar cikar sabiiiir :)
Uzun boy iyidir. Sen bir de bana sor onu. Benim boyum 1.65
19 Yorumla
Soran+1 yılGayet normall
Soran+1 yılBen sizin boyunuzda olmak isterdim mesela
Soran+1 yılHahahah :)
- +1 yıl
Sinem boyun çok guzel sjdnsnsbd boyunla evlenebilrm sjdnsndn
- +1 yıl
Bakmayi ver bakip napicaksn minyon kiz candir (:
- +1 yıl
Bana bakarken kaldirmazsn (:
bende kısa boylu olmaktan bıktım herkes beni ezik değersiz görüyor
08 Yorumla
Soran+1 yılYoo ne alaka
Soran+1 yılBoyunuz kacki
Soran+1 yılOrtalama 169 erkekleri kizlarin 160 bence normal Turkiye de bir problem yaratmaz
Soran+1 yılOyle dusunmeyin bence. Evet kisa kizlar uzun erkek ariyor ve uzunlari kapiyorlar. Ama boyunuz kisa degil o kadar. Sadece kizlarin bakis acisi degismeli. biraz. hatta sunu soyliyim benim icin gecerli degil ama cogu kiz parasi olana kariyeri olana gider
Bence keyfini çıkar. Çoğu kızın istediği şeye sahipsin. Seninle evlensem ben upuzun selvi boylu çocuklarımız olur :D
00 YorumlaBosuna dertleniyorsun uzun boylu olmak gibisi var mı yaa :) cevrendekiler kiskandigidan yapiyordur..
10 YorumlaDiğer konusunda 746 cevap paylaştı. Çok takma kafana ablacım, önce kendini beğeneceksin kiiii insanlarda seni beğenecek ;) ;)
10 YorumlaDiğer konusunda 530 cevap paylaştı. Uzun boy iyidir.. Güzeldir.. Kendini diğerleri ile kıyaslama.
10 YorumlaBoyum 178...184 voleybolcu kız arkadasım vardı ve hatuna yapıyordun... sokaklar bücür koca kıçlı kızlarla doluyken uzun boyunun keyfini çıkar bence..
00 Yorumla
+1 yılBen olsam ovunurum ya ne uzuluyorsun ben 170im 176 olmayi cok isterdim
03 Yorumla
Soran+1 yılCevremdeki cogu kisi 170 olsam cok iyi olur ama 176 cok uzun erkek gibi diyorlar. Bence boyunu iyi hatta uzun bile.
- +1 yıl
Hayir senin boyun gayet iyi ve uzunboylu kizlari ben cok begenirim arkadaslarin seni kiskanmis bildigin bence hic uzulme boyun muthis ;)
Soran+1 yılUmarim , tesekkurler
- Devamını Gör (73)
Devamını Gör(118)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026