Güncellemeler
1 yıl
Tipsiz olduğum için pasif karakterli biri oldum bu yüzden her daim hayatta geri kaldım. Dış görüntüm yüzünden insanlar her zaman beni geri plana attı. Dış görüntü herşeydir.
Yaş 25, tipsizim, araba yok, araba kullanmayı bile bilmiyorum, uyduruk bir üninin uyduruk bir bölümünden 8 senede zar zor mezun oldum, en son ilkokul 6da erkek arkadaşım oldu, ömrümde hiç kız arkadaşım olmadı, bakır değilim ama oda parayla emekçi ablalar sayesinde, bütün gün evde oturup oyun oynuyorum, iş yok olanlarda asgari ücret veriyor, ekonomik olarak yüzde yüz aileye bağlıyım. Bana ait bir kuruş bile yok. Sıfırım.
Galiba tek artım Almanya'da yaşamam.
Yakışıklı olsam kaderim böylemi olurdu...

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Öncelikle tipsiz değilsin. Sadece kendine karşı nedenini bilmediğim bir şekilde özgüvenin kırılmış. Öncelikle bunu halletmelisin. Arkadaşlıklar, iş bulmaların tiple alakası aslında yok. Çevreni incelesen aslında fark edeceksin. Kendini çok kapatmışsın bunun altındaki sebebi bulup ona göre bie çözüm yolu bulmalısın. Kendine ait bir çöpün dahi yoksa asgari ücretli işlere burun kıvırmamalısın. Özellikle tecrübesizken zaten bu tür işlerden başlaman çok normal. Ailenle yaşadığın için inanılmaz bir giderin olacağını da düşünmüyorum. Gerekirse psikolojik destek al bunda çekinecek bir şey yok. Hayatını karartmana değecek bir konu değil bu kafaya taktığın şeyler.
bir şey diyeceğim. Almanya'da yaşayıp hala bir şey yapamıyorsan, yaşama. Yani birşry diyemiyorum. Ha Türkiye desen vallahi anlarım. Ama Almanya yani bu
Ben almanyaya 2 sene önce geldim
Ömrüm Türkiye'de geçti yoksa
Tamam herhangi bir işte başla, zamanla yükselirsin ve değerin artar. Kendi akraba ve arkadaşlarımdan biliyorum. İlk zamanlar para ve işe bakmadan girdiler ve çalıştılar. Hepsinin herşeyi oldu