Değil knk hergün acı çekiyorum mutsuzum , ailemle kavga ediyorum gidicek bir yerim yok beni seven insanlar yok düzgün bir şey yapmadım ben bu hayatta ne yapıcağımı bilmiyorum
Abaza cım bir öteye git 16 yaşındaki mervelere sen çok olgunsun diye kandırmaya çalış tamam mı abaza işi gücü olmayan boş insan bu kadar akıllıysan benimle tartışmazdım ama erkeğin ilgi or./sbusunun
Ölmek isteseydin burada bunu konuşmazdık, sen ölmek istemenin nedeninin merakını ve ilgisini istiyorsun küçük kız, ölmek zor bi şey değil, ölmek isteyen de bunu dillendirmez
Tebrik ederim sapık olduklarını senin sayende fark ettim büyütmediğimide kendini daha akıllı ve olgun zamnederek tatmin edebilirsin zaten hepiniz kendinizi akıllı zannediyorsunuz
sacma sapan seyler yazip da istedigin cevabi vermiyorsunuz diye de sinirleniyorsun intihara kalkistim niye ise yaramadi mi bu nasil soru aptal misin nesin ya git tedavi ol
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Parolla intihar mı ettin :D
Ne içim
Söyle
Söylemem etme de parol bile gülmüştür sana :D hem ne derdin var yaz dertleşelim belki yol gösteririm sana
Majezik de içtim
Vay aq ölmeyi bile beceremiyorum
Hayat güzel vazgeç derdin nedir
Değil knk hergün acı çekiyorum mutsuzum , ailemle kavga ediyorum gidicek bir yerim yok beni seven insanlar yok düzgün bir şey yapmadım ben bu hayatta ne yapıcağımı bilmiyorum
Ölmedim geberip gitmedim 22 yaşına gircwm ergen değilim
Hepsi geçer geçmeye mahkum sen oyalanmaya bak bu arada böyle şeyler yapma ölmez bin beter olursun
İlgi delisi bi kızımız daha
hiç sorma canım ya
Sana ne kardeşim ilgi delisiysem battı mk
akıllı kızlarımız işte
Evet öyleylim rahatla
Frapycuona * için yandığın için burada kız tavlamaya gelmiş bir abazasın çok konuşma bence
akıllı diyince kendini akıllı zannediyon ya :D helal sana
Sana demedim canım
ne alaka kardeşim et parçası için niye yanayım foğpjewpf
Abaza cım bir öteye git 16 yaşındaki mervelere sen çok olgunsun diye kandırmaya çalış tamam mı abaza işi gücü olmayan boş insan bu kadar akıllıysan benimle tartışmazdım ama erkeğin ilgi or./sbusunun
kardeş abazalık mı yaptım şimdi boş yapıyon sende awq
Ölmek isteseydin burada bunu konuşmazdık, sen ölmek istemenin nedeninin merakını ve ilgisini istiyorsun küçük kız, ölmek zor bi şey değil, ölmek isteyen de bunu dillendirmez
Parol ve mazejik ağrı kesmiyor ne ölmesi 😂😂
Keyfim dilkendirmek istedi ilgi de istiyor olabilirim bunu söylemek bir çözüm mü oldu seni mi mutlu etti başkalarını mı
Ajitasyon yapma güzelim, büyü buna ihtyacın var, burada 2 sapık erkeğin ilgisi ve canımı seni mutlu etmeyecek
👏👏👏👏
gizli kardeş çok haklı :D
Tebrik ederim sapık olduklarını senin sayende fark ettim büyütmediğimide kendini daha akıllı ve olgun zamnederek tatmin edebilirsin zaten hepiniz kendinizi akıllı zannediyorsunuz
çokta umrumdaydınız ya sapıklık yapılmaya değmezsiniz siz anca saçma sapan wattpad hikayeleri ile ego tatmını falan yapın ergen ruhlu toksik kızlar
Ve çok saldırgan olman büyümeme belirtisi
@frappuccinobagimlisi ispirto dökme üstüne sen de belli ki aklı başında değil
Umrunda değilse yazma o zaman kpek
Buradq canın sıkılmış bana saldırıyorsun şrfsz
ne en iyi ilgiyi böyle alırsın yalan mı söyleyeyim zahten umrumda değilsiniz sanki çok değerlisin ya
Sana da üzülüyorum yani hepimiz boş insanlarız sende boş olmasan burada benle tartışmazsın ben gibi adam olmamışsın
Acidae tatlıda sular içtim Ölmedim Annem
büyümen lazım
Büyümek mesele değil
çocukça işlerle neden uğraşıyorsun herkesin ilgisini kendine cekmek icin mi hadi işe yaradı diyelim eline gececek kendine biraz saygin olsun
Ya kardeşim siz slk mısınız ne ilgisi ya
Burada tanımadığım insanlar bana ilgi gösterse ne işime yarıycak yılda birkerw giriyorum uygulamaya
Zaten boş bir uygulama boş insanlar var ghiçbir zaman sorduğum sorunun cevabını alamıyorum hep alakasız şeyler yazıyorsunhz
sacma sapan seyler yazip da istedigin cevabi vermiyorsunuz diye de sinirleniyorsun intihara kalkistim niye ise yaramadi mi bu nasil soru aptal misin nesin ya git tedavi ol
Merak ediyorum sebebini soradabilirim seni ilgilendirmez hastaysam yazma o zaman cevap
tedavi ol toplum icin cok tehlikelisin boyle manyak insanlara maruz kalıyoruz git büyü
Ne içtin
Parıl ve majezik
Parol
Paroldan nolacak allah aşkına ayrıca ben yoğun bakımda çalışıyorum ilaç içerek intihar eden biçok kişi ölmüyo max yoğun bakıma düşüyo
4 amoksilav 4 apranax iç en az bi çocuk bunları diş ağrısı için içip ölmüş
İntihara mı giriştin
Evet geberip gitmedim hala yaşıyorum
Neden intihar etmek istiyorsun
Yaşamak istemiyorum mutlu değilim haytımdan acı çekiyorum
Hergeçen gün daha da acı çekiyorum
İntihar çözüm değil boş ver
Ölmedim hala yaşıyorum bir geberip gitmiyorum yalvarıyorum hergün allaha öldür beni diye ama ölmüyorum
Niyw olmasın kardeşim yaşayıp ne yapıcam-‘ama hafiften miğdem ağrımaya başladı