Kadınlara karşı feminislik vardı benle burdan bi kızla sevgili olduğumu sandım ciddi demi dediğim de evet dedi taki instagram istediğim de çattt diye yüzüme engel attı bu doğru bir şey mi?
Güncellemeler
1 yıl
İlk normal konuştuk sonra kaynaştık ama yine hüsran yine hüsran bana mutluluk fazla galiba😥
O kadar zoruma gitti dün bi kız ayrılan eski sevgilisi engellemiş diye zoruna gitmiş ula benimki daha kötü umudum sevincim kursağım da kaldı. Dün iş çıkışı aşkım işten çıktım demiştim o kadar mutlu olmuştum ki akşam oldu hayallerim su oldu. 😭
Ya ama öyle kadınlar var ki evli olduğu halde kaç tane erkekle oluyo benim yerime kendini koysana ben de istemem karşımdakini darlamayı, kadınlar erkeği ayakta uyutup aldatıyor anlamıyosun bile aldatıldğını
Aldatman nasıl bir bahanesi nasıl bir nedeni olabilir soğutmuşsam ayrılık defolup gitsin niye benimle konuşurken gidip başkasıyla konuşuyorsun niye arkamdan iş çeviriyor
Yok Allah belasını vermesin hatta çok mutlu olsun vallahi ama benden uzakta onu hala Saygım var sevgim de var ama olmayacağını bildiğim için ayrıldım ama dediğim gibi çok mutlu olsun
Hadi buldum final de nolacak başka bir erkekle olacak beni ayakta ekecek evlendiğimiz de bende M--l gibi anlamıcam o yüzden teselli için sağol ömür boyu gerek yok
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Doğru değil. Hem ciddiyiz diyerek seni umutlandırıp, hem de böyle gidemez. Senlik sorun yok. Onun terbiyesizliği, boş ver
Benle resmen alay etmiş resmen dalga geçmiş 21 yaşındaydı
Değil tabii ki de her insan açıklamaa hak eder
O kadar zoruma gitti dün bi kız ayrılan eski sevgilisi engellemiş diye zoruna gitmiş ula benimki daha kötü umudum sevincim kursağım da kaldı. Dün iş çıkışı aşkım işten çıktım demiştim o kadar mutlu olmuştum ki akşam oldu hayallerim su oldu. 😭
Abi sen de biraz hızlı hızlı gönlünü kaptırmışsın
Of kardeşim ya o kadar uzun zaman oldu ki lise de az az oluyodum flörtmüş şimdi anladım, bu tipime bakan olmaz ki. zaten
Öyle deme tiple alakası yok bunun
Özgüven yok cesaret yok erkekler den kıskanınca suçlu oldum
Demek ki karşındaki insan kısıtlanmaya gelecek bir insan değil tabii kıskanç benim açımdan da hoş değil
Çünkü kıskanç insan karşındaki insana güvenmediğini belli ediyorsun
Ya ama öyle kadınlar var ki evli olduğu halde kaç tane erkekle oluyo benim yerime kendini koysana ben de istemem karşımdakini darlamayı, kadınlar erkeği ayakta uyutup aldatıyor anlamıyosun bile aldatıldğını
Erkekler ya erkeklerden hiç bahsetme ya bana daha aldatan sevgilimden yeri ayrılmışım ben
O onun öküzlüğü her erkek aynı değil nasıl ki tüm kadınlar aynı değilseeee
Zoruma gitti genelleme yapman benim ne suçum var ya
Aynen öyle
Yani benim belli bir süre erkekleri gram güvenim yok zaten
Benim de kadınlaraaaaa güvenim yokkk hiç dede
Deee
Olmasın ne mutlu herkese
Tam bir erkek düşmanısın ya feminitsin
Tabi benim sevmeye sevilmeye hakkım yok ya
Abiciğim sev Sevil kim diyor sevme sevilme
Sen sen ne mutlu herkese diye ben mi dedim
Hep suçu erkekler de arayın kendinize hiç bakmayın neden aldattı acaba soğuttum mu kendim den diye.
Ne soğutacağım ben onu o bana tövbe yarabbim tövbe
Durup dururken neden aldatsın ki kızım
Var bir şey demek ki
Evet tam bir pislik var olan da pislikliği
Aldatman nasıl bir bahanesi nasıl bir nedeni olabilir soğutmuşsam ayrılık defolup gitsin niye benimle konuşurken gidip başkasıyla konuşuyorsun niye arkamdan iş çeviriyor
Sen de bu kafayla aldatırsın
Ne alaksı var konuyu neden bana çevirdin ben aldatmam her erkeği aynı kefeye koyma öyle erkek düşmanı kadın tanıdım ki o konulara girmicem
Kusura bakma ama gelmiş bana aldatılmış birine ne yaptın ki aldattı seni diyorsun
Ben ne yapmış olabilirim beni aldattı sen de hem cinsini savunuyorsun hem de yanlış bir şey yapan
Siz kadınlar da yanlış yaptığınız da savunuyosunuz kendinizi
Aynen aynen aynen siz erkekler de en haklılarısınız siz ne derseniz doğru aldatsanız bile doğru
İşine gelmedi tabi hiç pislik kadın yok bütün kadınlar temiz tabi tabi tabi aynen aynen
Ben öyle bir şey idda etmedim
Ayrıca o pislik ucubenin Allah belasını versin benim kardeşimi ne hak yere aldattı yedek oyuncumu tutuyon peze_venk😡😡😡
Yok Allah belasını vermesin hatta çok mutlu olsun vallahi ama benden uzakta onu hala Saygım var sevgim de var ama olmayacağını bildiğim için ayrıldım ama dediğim gibi çok mutlu olsun
Allah korusun yani her zaman mutlu olsun
Ulan ben böyle bir kız bulsam ölürüm😭😭😭
Yalnız ölecem ben ya😭😭😭
Bulursun bulursun
Dediğim gibi her ne olursa olsun ben ona kıyamam gerçekten üzgün olduğunu hissetmem beni çok kötü hissettiriyor onun için hep mutlu olsun
Yok artık soğudum kendime de yemin ettim aç da kalsam çürüsem de yok aşk sevgi sadece galatasaray💛❤
Ya zaten aşkı arama o seni bulur zaten
Bi zahmet bulmasın😡😡iyice doldum
Şimdi sigara yakacam🚬
Yok sen hep olumlu şeyler söyle dualarında dile getir zaten o seni bulur
Hadi buldum final de nolacak başka bir erkekle olacak beni ayakta ekecek evlendiğimiz de bende M--l gibi anlamıcam o yüzden teselli için sağol ömür boyu gerek yok
Sen diyordun bütün erkekler biri değil o zaman bütün kadınlar da bir değil
Ne alaka be
Evlendiğim de yarı yolda bırakılmak tan korkuyorum boşanan kadınları duyunca soğudum
Kaderde ne yazıyorsa odur abi
Yav he he
Başlarım kadına da aşka da 😡
Bu tepkim sana değil kardeşim hayata
Kardeşim abiciğim tepkin kadınlara da olmasın yarın bugün karşına temiz biri çıkar utanan sen olursun
Ne utanacam ya saten içim de feminislik de var feminist kadınlar varya he işte onlara erkekleri eliyle oynatan köle gibi kullanan tipler😡
Öyle temiz biri geldiğin de nedicem biliyo musun hayır istemiyorum
Sen yine de büyük laflar etme abi
Allah allah
Vallaha
Niye kendimi köle gibi kullandırayım neden bir kadın benim sahibim olsun ki kimse benim sahibim olamaz
Tamam pes ettim
Kazandım🤣
Kardeşim rica etsem takip eder misin fenomen olma hayalim vards
Etmesen de canın sağolsun
Ederim de ben yarın bugün hesabı sileceğim de
Silme be😰
Darlamam
Yok ya vallahi ders çalışacağım onun için siliyorum sınavım var ya
İyi başarılar sınav da sana
Çok teşekkür ederim umarım senin de her şey istediğin gibi gider
Etik değil. Demek ki KS kızlarından olmuyor.
Galiba öyle reel de tipime kimse bakmıyor ve tınlamıyor