Ben sorucam o cevap verecek çünkü buna çok ihtiyacım var akıl konusunda
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
Ne kadar düzeltebilirim bilmiyorum ama ilgi ve bilgi alanıma girerse sorular cevaplarım
Köyde yaşıyor eltim var 5 tane diğerleri büyük yaşça bana karşı dengesiz şeylerini görmedim zaten ama bu bir eltim var benden 10 yaş var büyük eltimin kocasına abi demedim diye bana tavır yaptı neymiş efendim ben saygisizim ki abi dememisim bizim vasıta olmadığı için onların arabasıyla gittik hoş geldiniz kimle geldiniz diye sordu bende kocanla geldik diyince köpürdü… [+]
Köye gidicem korkar gibiyim endişem var
Anadolu'da kadınlar genelde erkeklere abi diye hitap eder (saygı olarak yaşın gereği değil)
kıskanç birisi muhtemelen o yüzden öyle davranıyor
Abi diyorum zaten bayramlarda felan eline varıyorum hepsinin neymiş buna denk gelmemiş köyde yaşıyor bende Gaziantep
Watsaptan engelledi beni
Birde yenge kararmissin dedim zoruna mı gitti acaba
belki de sen şehirli olduğun için bu tepkiler
ulaşamadığı bir şey olduğu için
kadınlar güzelliklerine laf edilmesinden hoşlanmaz ama
Neresi güzel kapkara bişey onu art niyet olmadan dedim
çoğu kimse aynı düşündüğü için kendi içine dert olmuş olabilir
anladığım kadarıyla siz tartmadan kelimeleri yumuşatmadan direk olduğu haliyle kullanıyorsunuz bundan çoğu insan hoşlanmayabilir
Ya evet bazen olur zaten kendi pişmanlık duymuş gorumceme söylemiş üstüne çok gittim diye ama işte yüzüme demez ki
evet herkesin özür dileme şekli farklı oluyor bazıları buna yüz yüze diyemiyor
ama seni anlamaları da iyi bir şey aslında
Ama nasıl olduysa kin tutmaya başladı bayramda eltilerimle konuştum o fazla konuşmadı eskisi gibi benle saygısız diyor ikide bir
ya sizin yaşınızdan ötürü ya medeni durumunuzdan ötürü ya da kendi ruhsal sorunlarından ötürü böyle davranıyor
Eminmisin eşim memur medeni durum evli🤣yaşımda 24
Ama kaynanama ben neden çekemim kiskaniyim diyormuş benden dolayı geçen kaynanam söyledi güya ben öyle diyormusum kendisi hakkında bunu bana kaynanam söyledi
Kaynanam yalanmi atıyor
profilinize bakmıyorum
sadece karşı tarafın psikolojik analizini yapmaya çalışıyorum neden size böyle davranıyor
zannetmem arada kalmak istemez çünkü
Kaynanam yalanmi çıkartıyor ozman bayada bir yalanı dedikodusu cirkefligi var cimriligi var evinin pisliği var
anneler evlatlarını sever onu gelinleriyle paylaşmak istemez kıskanır (bazıları)
Ya w 3 gün kalmaya gidiyorum burnumdan geliyor Allah'ıma çayı çok atma yağı çok koyma şekeri koyma salcaya kıymaz 70 yaisnda karışma diyorum aynı gene karışır su yoktur evi yikmadim der
Bu kadında yalan var cirkeflik var kayinbabam oyle değil görümcelerim saflar öyle bana karşı kötü degiller ama kayinlarim söylerim kızarlar kaynanama
dışardan gelenin hizmet etmesi istenir ama kendi düzenlerinin bozulmasından da hoşlanmazlar
Aynen küçük gelinim e hizmet bekliyorsa madem karismicak demii
Şimdi benim bu konuşmalarından ne anladiniz kafaya takıyorum nasıl atlatabilirim
Bu arada kendimi sanki saf gördüm ben oylemiyim
belli bir yaş üstü insanlar kendi gelinliği gibi gelin arıyor
dünyanın değişmesini istemiyorlar
Kendi çirkef cadı bendemi olayım bu arada bişey yazdım size
bana gelen bir mesaj yok istersen burası forum buradan yazma çok uzadı bu muhabbet
Forum derken
sorunun altında çok mesaj oldu eğer insanlar okumak isterse sanki baş başa konuşuyormuş gibi görülüyor ve çok fazla mesaj var bundan dedim
benim için sorun istediğiniz yerden yazabilirsiniz elimden geldiği kadar cevaplarım
Kendimi saf sanıyorum
Köye gitmekten çekiniyorum
hoşunuza gitmeyen şeyleri görmezsiniz duymazsınız kendi dünyanızda yaşatsanız bence eğlenebilirsiniz bile
Onu yapamiyorum çok soru soruyorum eşime mal gibi kendime soruyorum buraya soruyorum
bence yavaş yavaş bunu yapmaya çalışın hayattan daha çok zevk alırsınız
çünkü herkesi düzeltemezsiniz herkes sizi gibi düşünmeye bilir
Aynen öyle kıskansın ne yaparsa yapsın ağzım yokmu ne korkuyorum bişey derse derim konuşursa konuşurum konuşmassa eşim sende konuşma kin tut dedi
eşiniz güzel düşünmüş
konuşma olmazsa sorun zamanla çözülebilir (sahi biz niye küsmüştük)
Sizinlemi küstük
yıllar sonra bir araya geldiğinizde (kin unutulduğunda) belki de
bunu dersiniz demek istemiştim
Büyük eltim kendini sormamis hasta olmuş agirlimi koyucam diyir
karışık bir durum
delinin biri kuyuya taş atmış kırk akıllı gelmiş çıkarmaya çalışmış diye bir söz vardı
Aynen 10 yıl sonra geçmişe dönük bakarsan boşa üzülmüşum dersin
Muhtemelen
Ben kendimi düzeltirsem eğer birgün elbette seni de ozaman düzeltmeye çalışırım.
Kimse yapamaz bunu kesin düşürmeyliyim bu kızı der hazır kafası karışıklen
Nasıl yani
Nasıl nasıl yani bayağı açık yazdım. Milletin derdi burada kafası karışık birini avucuna düşürmek
Burdami
Başka nerede olabilir? Onu diyorum işte
Bu konuyla ne alakası var
Bu alakayı anlamıyorsan kusura bakma sohbeti keselim. Ben zeki insanlarla sohbeti severşm sadece
Anladım ya kafam karışıkkken beni araklayacaksinix
Yok ben değil. Benim o taraklarda bezim yok.
Böyle olanlardan kork
Ben neden korkayım 😊sen kork bence
Seninle uğraşamam hadi
Ben de uğraşamam aynen. boş sohbet zamanı öldürür
Aynen senin gibi bos insanlarda beni öldürür 👍
Hemen çirkefleş 😊 sorduğun soru kalitesine bak sonra konuşalım
Senden öğrendim çirkef ligi kardeşim senin gibiler sağolsun seni. Kalitende belli zatenki yazıp yazıp duruyorsun
Haaa desene ilgiye ihtiyacın çok, yazan da yok. her yazılanı özel bir şey olarak algılıyorsun😊 kusura bakma benim başım bağlı.
Tabiki sen öyle algila anla kerizekali işine bak hadi hadi ordan git
Klasik türk kızı.
Kürt oğlu
@emniyetgenelmudurlugu
Şikayet et
Size her konuda fikir verebilirim
Tesekkur ederim yazım
Köyde yaşıyor eltim var 5 tane diğerleri büyük yaşça bana karşı dengesiz şeylerini görmedim zaten ama bu bir eltim var benden 10 yaş var büyük eltimin kocasına abi demedim diye bana tavır yaptı neymiş efendim ben saygisizim ki abi dememisim bizim vasıta olmadığı için onların arabasıyla gittik hoş geldiniz kimle geldiniz diye sordu bende kocanla geldik diyince köpürdü… [+]
Oylerini hiç takma sagisizlka yapma konuşsun cevap vermeyin siz. eşinin ailesi oldugu icin abi demelisin gelinlerin rn buyk hatası eşlerinin ailesini ksbulnmiyor en büyük dorunlar bu konuda çıkıyor
burada kabullenme değil abi demedim diye ne alakaa kocanla geldik kız kocan nerde gibi tabirler kötümü herkes kullaniyor
Sizde kocanla demek normal olabilir bizde ailede büyüğe kocanla hitap şekli yanliş
Eee tamam sen öyle de
Hadi bakalım konuşalım
Canım sıkılıyor kafamdan atiyim diyorum olmuyor insanların düşüncelerini sozlerini
Sen ne dersen de ne yaparsan yap. karşı taraf istedii gibi konuşacak düşünecek emin pl
Köyde yaşıyor eltim var 5 tane diğerleri büyük yaşça bana karşı dengesiz şeylerini görmedim zaten ama bu bir eltim var benden 10 yaş var büyük eltimin kocasına abi demedim diye bana tavır yaptı neymiş efendim ben saygisizim ki abi dememisim bizim vasıta olmadığı için onların arabasıyla gittik hoş geldiniz kimle geldiniz diye sordu bende kocanla geldik diyince köpürdü eltimin amacı nedir
Cumartesi gidicem köye gene laf vurur söz çıkarır diye korkuyorum
Sende abi de geç gitsin
Ya ben abi diyorum normalde zaten neymiş kendi gormemis gormesse ne diyim
Neyini düzeltmek gerekli
Ben kendimi düzeltemiyorum ablacım
hertürlü düzeltirimde yazamıyorum
Burdan yaz
herkesin bilmesine gerek yok diye düşündüm
Yaz Yaz
Sor?
Abi de geç
Abi dedim zaten diyorum da watsaptan engelledi söz vurdum kendide vurdu sonra engelledi
Dinliyorum yarim saatim var
Tabi demek gerekio ama
Ben normalde diyorum ama ağız yapımız öyle hemde herkes öyle kullaniyor
Turkiyede yasamiomusun
Gaziantep
Ee o zaman orf anane kultur noldu.. abindiceksn tabi
Kerizekali herkes bu lafda bişey yok derken senin neyin örf. Adedinden bahsediyorsun
Olur
Neyşe ilgili
Kafaya takıyorum canımı sıkıyorum
Yarcımcı olmak isterim
İnsanların sozlerini
Neyi ama
Ol ozman bana lütfen
Olurum
Burdan mı anlatırsın
Evet dur yazım
Olur
Bekliyorum
Kafaya takıyorum 6 aydır
Cahil işte öyle dediysen nolmuş
Cumartesi gidicem köye gene laf vurur söz çıkarır diye korkuyorum
Böyle düşünme ağzı olan konuşur
Korkma
Kaynanam gilde çay doldurup veriyorum bardak kirli diye bir kere bakar 1 bardak içeri
Bu senin suçun değiş
Nasıl benim sucum
Değil
Olabilir
Himmm birde yenge kararmissin dedim köyde yaşıyor ya güneş felan yanığı krem felan kullanırım evet diyeceğine inada patladı ama eşim biliyor hepsinidd ailecek
Yaaa cahil işte anlanzki kötü düşüncsli olunca yanlış anlıyor herşeyi
Köyde yaşıyor zaten benze Gaziantep
İşte kalbi kötü
Kiskaniyor olabilirmi
Olabilşr
Neden olmasın kş
Anlat dinliyoruz
Tabi ki de
dinliyoruz
ne oldu
Evet
Evet