Diğer konusunda 8,4b cevap paylaştı. Bu tip bilgiler olmakla birlikte , kildigin namazi kabul. edecek olan Allah dir.. senin kalbini ve imanini o bilir.. alkolun etkisi gectiginde namaza durman icin bir sakinca kalmiyor.. tovbe ettigin an da , o gunahi hic islememis gibi kabul. ediyor Allah seni.. nasilsa kabul. edilmeyecek deme.. mantigi sudur.. namaz bir borctur.. ve arti sevabi vardir. Sevabini vermese bile ,, namaz, borcun duser , kildigin zaman.. Allah diledigi ameli veya ibadeti kabul. eder ya, da, etmez ama bizim. inanisimiza gore , Allah esirgeyen ve bagislayan, tovbe ve dualarimizi kabul edendir.. Sen cani gonulden kilip namazini , Allahin bunu nasilsa kabul. etmeyecegini dusunursen zaten kabul etmez.. ben size kardi , sizin beni bildiginiz gibiyim der Allah.. Yani diledigini kabul eder diledigini etmez.. Senin yapman gereken, husu icinde namazini kilip , Rabbim kabul. et yalvaririm demek ve buna inanmandir.. Senin pismanligin bile Allah in sana rahmet kspilarini acmasi demektir.. Allah bizi , bizden cok sevendir ve cok bagislayicidir bunu unutma..
21 Yorumla
Soran+1 yılAllah sizden razi olsun cok sagolun
En İyi Cevaplar
+1 yılKardeşim zihniyetini gerçekten tebrik ediyorum. keşke gaza gelmeseydin ama olmuş bir kere zamanında bende yaptım aynı hatayı ve tövbe edip bir daha ağzıma sürmedim. sende Rabbine el aç ve pişman olduğunu tövbe ettiğini söyle ibatetini de yap onu kabul edip etmeyeceğini kimse bilemez. iyi geceler. ;)
32 Yorumla
Soran+1 yılSagolasin kardesim. iyi geceler
- +1 yıl
Teşekkürler ;)
40 gün boyunca Namazın kabul olmayacağını söyleyen arkadaş neye dayanıp fetva veriyor anlamadım. Ama bildiğim kadarıyla ordaki 40 gün kanın temizlenmemesinden dolayı diye biliyorum mekruh sayılır bunun anlamını araştır daha iyi anlarsın. Sigara gibi helal değil ama haram diye de bişey yok mekruh içilmesi veya yapılması Dinimizce uygun değil. ğbadetinin kabul olup olmayacağını yalnızca Allah bilir bu konuda kesin konuşmak kimsenin haddi değil. Sen ibadetini yap istiyorsan Tövbe et af dile nasıl istersen yeterki Kalben olsun. Gerisini Allah bilir.
11 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAllah'ın affetmeyeceği günah yoktur. O en bağışlayandır. sen tövbeni et, kalbi olarak zaten huzurlu değilsin elbet bağışlayacaktır inşallah. tekrar yaklaşmamaya çalış canısı. :)))
Namazın aksatılmaması gerek. Allah'ın kabul etmeyeceğini nereden biliyor? Ayrıca günahlarını başkalarına anlatıp, şahit tutma kimseyi.24 Yorumla- +1 yıl
kul hakkı var
Soran+1 yılAllah razi olsun
Cevap sahibi+1 yılaynen arkadaşın resmen seni namazından alıkoymuş ve hakkına girmiş.
Cevap sahibi+1 yılcümlemizden razı olsun inşallah
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
29Cevap
40 gün boyunca namaz kabul olmaması gibi bir saçmalık hiçbir yerde yazmıyor güzel kardeşim. her insanın hataları vardır, hataların telafisi de sadece pişman olmaktır, bir daha yapmamak için söz vermektir içten.
40 gün mevzusuna gelince, bunun dini hiç bir menşei yoktur. 40 gün süresi, ortalama bir insanın kanına karışan alkolden tamamen arındığı zaman dilimidir. yani 2 hafta önce aldıysan alkolü, doğal yollardan ortalama 25 gün sonra vücudundan atılacak alkol. tamamen atılmasından bahsediyorum. onun dışında dini hiçbir kaidesi yoktur. içini ferah tut, her söylenene inanma.23 Yorumla
Soran+1 yılDogru diyorsunuz. Icimi rahstlattiniz allah razi olsun
Soran+1 yılKildim tovbemide ettim rabbim kabul eder insallah. Icim cok daha rahat ve bolcana hepimiz icin dua ettim butun din kardeslerim icin
Katiyen bırakmayın ibadetlerinizi...
Kılmaya devam edin son derece temiz olun bol bol tövbe edin, af dileyin ayrıca öyle arkadaşlarınızdan uzak durursanız bu sizin için daha hayırlı olacaktır kötü olan şeyleri yapmak insana psikoloji olarak dürtüsellik uyandırabiliyor cezbedicidir yani. Alkol kırk gün vücutta durduğu doğrudur fakat siz kesinlikle bırakmayın namazınızı şeytan her zaman soldan yaklaşmaz.
Ayrıca ;
@KızlarSoruyor siteniz 'dürtüsellik' kelimesini tanımıyor inatla çiziyor altını bilginize..30 Yorumla"40 gun boyunca namazimin kabul olmayacagini soyledi. "
Böyle insanlar var mı cidden? Sen tövbe edip ibadedine devam edebilirsin. Bu nasıl mantıktır arkadaş!
https://www.dinimizislam.com/detay.asp?Aid=1502
Sen inancına devam et. Zaten pişmansın. Bunu sadece Allah bilir!32 Yorumla
Soran+1 yılAllah senden razi olsun
- Diğer konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yıl40 gün mü 😪 allahım ya. Alkollüyken namaza yaklaşma diyor allah içtikten sonra 40 gün namaz kılma diye birşey demiyor. İyice kevgire çevirdiler dini. Ne diye namaza davet ediyor insanları allah ozaman? Hristiyanlara içki içmişsin 40 gün sonra gel müslüman ol denirmi? He allahım ya :)) şaka gibisiniz..
413 Yorumla
Soran+1 yılHaklisiniz
- +1 yıl
İnsanların değil allahın ne söylediğine bakarsanız ne demek istediğimi anlarsınız. @hilmibote
- +1 yıl
aslında aynı şeyi söylüyoruz @dumencihaydar
Kur'an-ı Kerim'in tefsirini ve mealini ve hadis-i şerifleri bu konuda eğitim almış kişiler yani ilahiyatcılar ve imamlar bizden daha iyi bilirler. en iyisi onlara sormak diyorum. yani yetersiz dini eğitimimizle bizim bazı dini konularda yorum yapmamız ya da hüküm vermemiz doğru olmaz diyorum. Din ile ilgili birçok konuda ALLAH'ın ne dediğini ilahiyatcılar ve imamlar bizden daha iyi bilirler - +1 yıl
Niye kendi aklını küçümsüyorsun ki? Kuranı anlamayacak kadar hemde? @hilmibote
- +1 yıl
beni anlamadın. diyorumki Kur'an-ı Kerim'de her ayette çok geniş manalar var. şöyle açıklamaya çalışayım. şimdi hemen hemen herkes bilgisayar kullanabiliyor. Peki bilgisayarla ilgili şeyleri bilgisayar uzmanı mı daha iyi bilir yoksa az çok bilgisayar kullanmayı bilen herkes mi? Tabiki uzman daha iyi bilir bilgisayar kullanmayı. Bu aklımızı küçümsemek değil. Yanlış bilgi verme olasılığını azaltmak. Yeterli eğitimimiz yoksa din hakkında yanlış verilen en ufak bir bilginin vebalinden kurtulamayız
- +1 yıl
Yusuf islam ne demiş biliyormusun. Ben insanlara bakarak müslüman olsaydım şuanda müslüman değildim..@hilmibote
- +1 yıl
@hilmibote
- +1 yıl
ben insanlara bakılsın demiyorumki. Kur'an-ı Kerim'de - tam olarak - ne anlatıldığına bakılsın diyorum. sen beni anlamadın ama aslında aynı şeyleri diyoruz @dumencihaydar
- +1 yıl
Ben seni gayet iyi anladım. Cahiliye dönemi peygamber zamanında çok fazlaydı. Peygamber bir elçiydi ona ne iletilirse insanlara tebliğ ederdi. Ama bizim şimdiki hocalar maşallah bir ayetten ansiklopedi çıkarıyor. Kendi yorumunu katıyor. Söylermisin bana "size düşünün diye apaçık kuranı gönderdik" ayetinden ne anlam çıkarırsın? Ki bu ayet kuranda her cüzde var :)
- +1 yıl
@hilmibote..
- +1 yıl
Seni gayet iyi anladım ben ama anladığımı anlamadın :)
Diğer konusunda 785 cevap paylaştı. Sana o akli veren arkadasinin dinden haberi yok kesin öyle bir sey yok YÜCE RABBiM her zaman töbe kapisini acik birakmistir.
Böyle hatalara düsmeyin kulaktan dolma seylerle,
Bu durumlarda bir hocaya ya da dini bilgisi saglam olan insanlardan bilgi alin.22 Yorumla
Soran+1 yılAllah razi olsun. Hayirli kandiller
+1 yıl40 günle ilgili biseyler duydumda ne kadar yalan ne kadar dogru bilmiyorum oyuzden yanlis bilgilendirip gunahina giremem
Fakat namazini kilmana engel degil herkes hata yapar onemli olan hatanin farkina varip tövbe etmen sen namazini kil tövbeni et gerisi Allahin takdirine kalmis.31 Yorumla
Soran+1 yılSagolun
+1 yılBu seytan harbi serwfsiz ya hatta simdi kulagima egilmis anama sov diyo :D boyle vesvese mi olur la :D sen kil namazini insallah sevabini allah bilir ancak, borcundan duser. Tovbe et. Bak adnanokatar guvencesi. Git kil namazini. Masallah masallah. Hayirli kandiller insallah elhamdulillah suphanallah
22 Yorumla
Soran+1 yılGuldurdun beni allah senide guldursun. Hayurlu kandiller :-)
- +1 yıl
Elhamdulillah insallah
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılSen Allah rızası için namazını kılmaya devam et. Allah büyüktür. Esirger ve bağışlar. Arkadaşına gelince neye dayanarak böyle konuştuğunu anlamak zor. Hiçbir kul diğerine namaz kılma der mi? Kaç günlüğüne olursa olsun. Gün vermesi üstelik dahada ilginç. Tövbeni et ve namazını kıl derim ben.
21 Yorumla
Soran+1 yılCok tsk ederim
bayan kardeşim öyle birşey yok kişi kendini biliyorsa Allah'ı biliyorsa alkol aldıktan 5 dk sonra da namaz kılabilir unutma alkol içmenin günahı çoktur namaz kılmamanın günahı ise daha çoktur o yüzden namazını kılmanda hiçbir sakınca yok
22 Yorumla
Soran+1 yılAllah razi olsun kardesim
- Diğer konusunda 966 cevap paylaştı.
+1 yılİslam çoluk çocuğun elinde oyuncak olmuş kendi kafalarınca din yorumluyorlar. Pişman olmuşsun neden tutmasın gerçi müslümanlar daha iyi bilir. Kıl sen kendini tekrar iyi hissedersin
31 Yorumla
Soran+1 yılCok sagol yemin ederim 2 haftadir di den uzak kaldim sanki bisey beni uzak tuttu hep cok gergindim
Diğer konusunda 507 cevap paylaştı. Dua etmeseydinşz ne ehemmiyetiniz vardı. Eğer günah işlemeyen bir ırk olsaydık Allah bizi helak edip yerimize günah işleyip tövbe eden bir ırk yaratırdı. Ahiret gününde günahları tövbelerinden çok olanın vay haline. Nasuh tövbesi vardır. Bu geri dönüşü olmayan tövbedir. Allah katında en büyük tövbelerinden biridir. Ve en büyük tövbede pişman olup tekrar yapmamaktır. Bu gece sana bir fırsat ibadetini yap tövbeni yap bu senenin senin için hayırlı geçmesi için dua et.
10 Yorumla- Diğer konusunda 9,4b cevap paylaştı.
+1 yılarkadaşın nerden biliyomuş kabul olunmayacağını... bende işin bu kısmını anlamıyorum ya.. sen kıl namazını kardeşim eşin dostun nerden bilsin Allah bilir kabul olunup olunmayacağını...
21 Yorumla
Soran+1 yılBikmiyorum ki. Herhalde mesheplere gore degisiyor
+1 yılAlkol vücutta kanla beraber 40 gün dolasır. Ama bu seni cenabet yapmaz. Gusl aldıktan sonra ibadetini yapabilirsin. Ama sanırım -tam bilmiyorum- 40 gün boyunca sadece ibadetini borcunu yapıyormussun sevap alamıyormussun tam emin değilim.
32 Yorumla
Soran+1 yılOna bile raziyim desem :( sagol
- +1 yıl
Bende dün ictim ama bugün kıldım. Benimle aynı durumdasın yani :) üzülmene gerek yok. Sen tövbe et Allah bağıslayıcıdır.
+1 yılTövbe etmelisin. Allah çokça tövbe edip ibadet edenleri affeder. Samimi ol. kalpten dua et. Onun huzurundan kaçarsan asıl kaybedersin. mubarek gündeyiz Allah afffetsin canım. Namazında kabul olur. i, yok öyle arkadaşın saçmalamıs.
13 Yorumla
Soran+1 yılAllah razi olsun arkadasim senden
- +1 yıl
O çok bağışlayandır bu pismanlıgınıu biz gördük rabbim hayli hayli görür. İçini ferah tut. bir daha da uzak dur :)
Soran+1 yılNe manyak insanlar var be arkadas hayret birsey
tamam namaz kabul olmaz deniliyor ama bunu Allah bilir sen yinede tovbe et kil namazini Allah affedicidir gercekten pisman olduysan ve yapmazsan insallah Rabbim affeder yarin bol bol dua et tövbe et
12 Yorumla
Allah affetsin inşallah, sen duanı et ve böyle bir hataya tekrar düşmeyeceğine söz ver. Birilerine değil kendine ve Allah a söz ver. Bizim diyeceklerimiz çok doğru olmaz sen en güzel Allah dinler.
24 Yorumla
Soran+1 yılInsallah affeder. Allah hepimizi kotu yoldan uzak tutsun. Hayirli kandiller
Soran+1 yılButun muslunan kardeslerim icin duami ettim
40 günü falan geç sen şimdi...
Allah dua kapısını kullarına her zaman açık bırakmıştır olurda kulum bir hata yaparsa diyerekten tövbe etmeni bekler.
Sen pişmanlığını yaşamışsın artık yapma41 Yorumla
Soran+1 yılTovbe ettim icim rahat simdj
Diğer konusunda 7,6b cevap paylaştı. Onun bunun sözüyle hareket etme Dinde tövbe kapısı hep açıktır Sen Allah kalpten yalvardıktan sonra Allah ile senin aranda sorun çözülür Ama araya kimseyi koyma o bunu dinleme Tövbe et Namazına devam et Bir dahada içkiye yaklaşma
20 Yorumla
+1 yılHz. Ömer rivayet ediyor 40 içinde alkollüyken ölen kafirdir diyor diyer hadistede kılınabiliinir diyor
12 Yorumla
Soran+1 yılYani kilinca gunah haram vs degil ve dualarim kabul olur insallah?
- +1 yıl
birdaha yapmamak şeyatinde tabiki kulabilirsin
https://www.youtube.com/watch?v=qv9XP7xEyZk kesin kaynak
kıl ya kafayı mı yedin arkadaşın enye dayanrak böyle bir icazet veriyor.
alkolu aldın bitti bu kadar22 Yorumla
Soran+1 yılAma dini acidan ceza gibi birseymis 40 gun kbl olmamasi. Cok korkuyorum sanki dinden uzaklasmisim gibi
- +1 yıl
alakası yok ne cezası kim veriyor ceza.
kabul olmaz diye birşey yok. kabul olup olmaması ne senin ne de başka birşeyin elinde. Kendini kötü hissetmen normal sonuçta yapmadığın birşeyi yaptın ve suçlu hissediyorsun kendini ama namazın kılınmaması alakasız birşey kim söylediyse din hakkında zerrre bilgisi yok
+1 yılbayankurukafa diyorki saçmlama ALLAH hertürlü ibadeti kabbul eder bnce namazını kıl tövbe et
21 Yorumla
Soran+1 yılAllah razi olsun bayankurukafadan :-)
+1 yılOtur tovbe et. bir dahada seytana uyup boyle bir sey yapma. Rabbim affeder affetmeyi sever.
11 Yorumla
Soran+1 yılCok sagol allah razi olsun
Sacmala düzgünce boy abdesti al ve kil namszlsrini allah bilir kabul olup olmayacagini
24 Yorumla
Soran+1 yılAllah razi olsun arkadasim
Soran+1 yılHaklisiniz. kildim simdi 2 rekat sagolum tekrar
Gizli Üye(36-45)+1 yıl:@@@@@@@@@@ acayip kiziyorum ha cahillige cok acayip kil namazini sen o sana borc bole icki ictin yapamazsin die bise yok bu yuzden utandiysan bukadar kalben inan ickinin bile gunahi kalmamistr bole sacma selerden guzel seylerden uzak durmayin
23 Yorumla
Soran+1 yılAllah sizden razi olsun. Cok haklisiniz. bir hata ettik rabbim affetsin. :( bide namaza daha 1 ay once basladim 22 yasimdayim bide
Cevap sahibi+1 yılSenden de.
Mevlana zamaninda bir adam hergece icki icer ama her sabahta namazina gelirmis millet adama kufrederken gelme camiye derken mevlana birakin adami o namaz onu ondan vazgecirir siz mi karar verceksiniz buna demis.
Soran+1 yılCokda guzel ve dogru demis
+1 yılTabiki kabul olur neden kabul olmasın. Töbe et ama. Alkol içmene sebep olan arkadaşlarınlada takılma daha.
11 Yorumla
Ak abdestini kil namazini Allah bilir kabul olup olmayacagini yok 40 gunde cikmaz yok 50 gunde cikmaz icmezsun bir daha olur biter
22 Yorumla
Soran+1 yılAllah razi olsun. kildim az evel
Gizli Üye(30-35)+1 yılNe içtin? Bir daha hayatın boyunca hiçbir şekilde içmeyeceğine yemin edip tevbe edersen namaz kabul oluyor diye duydum.
14 Yorumla- +1 yıl
bu cenehennemlik kişi sayıh kötü birisi ona inanma
Soran+1 yılCocktail. Yani meyve sulu ici de brz alkol olan iceceklerden. Oyle raki vodka vs seylerden degil. Allah razi olsun
- +1 yıl
Gizli Üye(36-45)+1 yılArkadaşın yanlış biliyor haram para kazanıp onunla aldığını yersen 40 denen şey geçerli sen namaz kılabilirsin kabul olur ağzı olan konuşuyor arkadaş adamı dinden çıkarırlar bir içti diye pis yobazlar
12 Yorumla
Soran+1 yılHaklisiniz. Fakat nedense bu yorumlara ragmen utaniyorum cok. Namaza durup allaha yakin olmakdan utaniyorum hatam cok agir. Ailem beni icki kumar vs kotu seyler icinde buyutmedi bu yasima haramdan uzak tutarak buyuttu :'(
Cevap sahibi+1 yılHerkes hata yapar başı kapalı olupta sevgilisiyle sokak ortasında öpüşenler var sen tövbe et yeter
Ya onlar uydurma. Sen abdestini alıp gerçekten içten tövbe edersen Allah kabulbeder zannımca. Ama tamamen Allah ile senin aranda olan bişey
20 Yorumla
+1 yılMevlam affedicidir
Mevlam bagislayandir
Tövbeleri kabul edendir
Siz isteyin ben vereyim diyendir
Sen iste yeterki yürekten dua ve istifar et mevlam affeder20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÖyle şey mi olur ya kıl Namazını Allah affedendir bağışlayandır bende içiyorum ama öyle 40 gün falan sanmıyorum insan dinden çıkar Allah korusun
24 Yorumla
Soran+1 yılAslinda mantikli. Kilmamak gunah. Ben bj hata yaptim diye 40 gun borca mi gireyim :'(
Cevap sahibi+1 yılYanlış bişey bence ibadet kötülüklerden uzaklaştırır insanı sonuçta 40 gün içmesem her haltı yerim şahsen dha çok günaha girerim
Soran+1 yılKildim simdi cok sagolun. Dualarimiz insallah kabul olur
Cevap sahibi+1 yılAllah kabul etsin inşallah
Allah azze ve celledir. Zina icki kumar cinayet hepsini yapsanda namazı terk etme
11 Yorumla
Soran+1 yılCok sagolun allah razi olsun.
+1 yılSadece şarapta 40 kefaret vardır diğerlerinin etkisi ve ağızdan kokusu gidince sakıncası yok
13 Yorumla
Soran+1 yılTsk ederim
- +1 yıl
Rica ederim.
- +1 yıl
köpeköldüren içince 30 gün
Gizli Üye(30-35)+1 yılİç gitsin öteki dünyada ne olacağı belirsiz kasma bukadar. İç iç sarhoş ol demiyorum sadece ortam içinde bir bardak iç. Ölümlü dünya sonuçta sonunu bilmediğin bişey için burada ki rahatından olmaya ne gerek var? Ha yanlış anlaşılmasın sırf bu yüzden gidip saçma sapan şeyler yapmıyorum ama namazmış oruçmuş türbanmış bunlar boş işler. Düşünsene bundan sonra hayat yok? Boş boşuna bu dünyada istediğin den mahrum olacaksın.
317 Yorumla- +1 yıl
varsa kanıt olurdu. ya zeus varsa?
- +1 yıl
Öbür hayat olmadıgı senin fikrin. ::) bizim inancımızda var. kızda var oldugunu düşünerek bu soruyu sormus zaten.
- +1 yıl
olduğu da sizin fikriniz, napıcaz:) @monnaarosaa
Soran+1 yılHmm.. ben kuranin turkcesini okudum ve cok etkilendim bikere. Yani asil hayat dedigimiz bu fani dunya olmadigini anladim. Sadece bir sinavin tam ortasindayiz şu an .
- +1 yıl
@Cehennemlik bak güzel insan burada kız islam hakkında esasları hakkında bişey sormus. sizin inancınızı sorgulayan yok sizinde gelip burada dalgaya almanıza gerek yok. cevabını öğrenmek istiyor veriyoruz nedir yani herkes kendi dinini yaşasın
Soran+1 yıl@cehennemlik allah affetsin seni. Daha ne diyebilirim ki
- +1 yıl
yüce fsm sizi affetsin. yol yakınken geri dönün, ciddiyim
Cevap sahibi+1 yılKorktuğunuz için ya varsa diyorsunuz. Varsa yanarım ne yapalım bu dünyada ki rahatlığımdan vazgeçmem sonunu bilmediğim bişey için. Ya yoksa? :) @cehennemlik @monnaarosaa @rcytek
- +1 yıl
Goruyorum ki araniza yeni cahiller katilmis :D
- +1 yıl
Ortada hiçbir somut kanıt yokken, bilimsel gerçekler suratınıza "şlak!" diye vuruluyorken hala din din demek salaklıktır diye düşünüyorum. hala ya varsa diyorsunuz. din budur işte, insanı korkutur. ölümden sonra hayat yok, tıpkı doğumdan önce nasılsak ölüm sonrası da böyle olacağız, hiçlik! bundan milyarlarca yıl önce venüste yaşam vardı, ama artık yok. dünya da böyle olacak. okuduğun için teşekkürler:)
Cevap sahibi+1 yılTek korkuları cehennem olan bir topluma ne aanlatıyorsun ki? Erkeklerin tek derdi huri, kadınların ise cehennemde yanmama. Din toplumun afyonudur demiş karl max @cehennemlik
- +1 yıl
harcanıyoruz bu * yerinde! :D
- +1 yıl
@Cehennemlik
Zeus yok çünkü hale götüne şimşeği çakmamış.
Allah var çünkü seni dünyaya yollamış inanların sabrını sınamak için.
Ha yazmışsın oraya iki gram beyninle yok somut bir delil yokmuş.
Ee şimdi sorsam dersinki ben araştırdım aklım sayesinde.
E aklını siiktiğim hiç aklını gördünmü?
Eline alıp inceledin mi?
Madem ki dine Allah'a inanmıyorsun. Bunu içinde yaşa. az öncede yazmısın sağ sola yok işte Allah büyüktür falan kendi o görmediğin ama inandıgın aklınla tiye almaya çalışmıssın.
Az mantık be kuş boku kadar mantık. - +1 yıl
@Jösüiperdu hm... sağol kardeşim dine döndüm
- +1 yıl
Neyse cahil cühelaya laf anlatmakta suç
Hocaya sormk lzim ama bnim bildiğim 60 gün müslümalikdan cikilio aümüa tabi bnimkide duydugum seyler hocaya falan sor
02 Yorumla
Soran+1 yılYok artik :(
- +1 yıl
yok canım öyle bişey ya :D
kabul olur mu olmaz mı onu sadece ALLAH bilir. gusul alıp namazını kılmanı tavsiye ederim. ama en doğrusu bir imama veya alo fetva hattı 190'a danışmak olur
18 Yorumla
Soran+1 yılYurt disindayim burada ne imam kolayca bulabilir nede. bir hatti arayabilirim
Soran+1 yılHisslerime ve imanima guvenerek inanarak 2 rekatcik tovbe namazi kildim simdi. Ve cok daha iyiyim. Tsk ederim hepinize
Soran+1 yılMalesef okdr bilgim yok. Keske bilseydim
- +1 yıl
internetten araştırmanı tavsiye ederim. filmi de var. kendisi bir zamanlar şehrin en zenginlerinden ama her gece sarhoş. bir gece sarhoşken yolda bir kağıt görüyor. Kağıtta ALLAH'ın adı yazıyor. bu isim en güzel yere layık düşüncesiyle kağıdı alıyor, evine götürüp güzelce temizliyor ve en güzel yere asıyor o kağıdı. Bu hareketinden dolayı ALLAH onu affediliyor. "Sen bizim adımızı yücelttin biz de senin adını iki cihanda yücelteceğiz" gibi güzel bir söze mazhar oluyor. Ondan sonra da sarhoşluktan kurtuluyor ve İslam'ı anlatan bir ALLAH dostu oluyor. Bu filmi izlemeni tavsiye ederim. İnternette var.
Olur da ALLAH korusun aynı günah tekrar aklından geçerse Bişr-i Hâfî Hazretleri'ni hatırla.
ALLAH izin verirse bu özelliğinden dolayı Bişr-i Hâfî Hazretleri belki şefaat eder sana inşallah
+1 yılTövbe kapısı hep açıkır bunun namazla alakası yok canım
20 YorumlaSarhoş kafa ile patronun karşına çıkmazsın, sarhoş isen Allah karşısınada çıkma. Eğer ki kendinde isen abdestini al namazını kıl.
02 Yorumla
Soran+1 yılTsk ederim
Bunu Bilemeyiz ki Allah Bilir,
Sen Yine Kıl, Allah Kabul Eder Ya da Etmez Bilemeyiz !10 YorumlaTövbe et utanma allah kulunu affeder
23 Yorumla
Soran+1 yılAllah razi olsun icin azda olsa rahat etti simdi
Soran+1 yılButun musluman kardeslerim icin dua edicem :-)
+1 yılYok ole bisey namaz kabul olmaz diye
22 Yorumla
Soran+1 yılGercektenmi? Allah razi olsun
- +1 yıl
Evet sadece sarhosken namaza yaklasmayin diye biliyorum onun haricinde mani degil
Diğer konusunda 24,2b cevap paylaştı. ıbadetını kesmemelısın sadec kırk gun boyunca vücudundan çıkmayacak bu sıvı
00 Yorumla
+1 yılAllah tövbe edeni geri çevirmez
20 Yorumla
+1 yılIç gitsin aga bir sey olmaz
35 Yorumla- +1 yıl
olursa da * edin günahlar benden:)
Soran+1 yılTovbe yarabbi
- +1 yıl
Niye tövbeledin gülüm
Soran+1 yılCehennemlik efendi sagolsun agzim acik kaldi
- +1 yıl
Ben anlamiyorum sizin islerden. takilin siz.
Gizli Üye(25-29)+1 yıl24 yıldır 1 kez namaz kılmadım kandikmiymiş bugun?
28 Yorumla- +1 yıl
saygısızlıgın alemi yok.
Soran+1 yılEvet. Kil bencd tavsiye ederim secdedeki o huzuru baska hicbiryerde bulamazsin
- +1 yıl
Sen yine iyisin ben 27 senedir:D
- +1 yıl
kızlar sizde valla dibine kadar küfrediyom kafasındasınız :D tamam bizde dibine kadar iman peşindeyiz saygı duyup dagılalım :D fitneye gerek yok :D
- +1 yıl
allah süper laaan!!!
Soran+1 yılKilin arkadaslar cok iyi geliyor
- +1 yıl
@Cehennemlik sağol süperm ewet :D:D:D:D
Cevap sahibi+1 yılahahha kırmızı ojeli yendin beni :D:DD:D
Gizli Üye(30-35)+1 yılKılmada zaten : D
02 Yorumla
Soran+1 yılKildim bile
Cevap sahibi+1 yılkıl yapabileceğim bişe yok.
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar