Namaz kılarken yanımdan fare geçti. Korkup bağırdım namazım bozuldu. İstemeden oldu ama. Günaha girmiş oluyor muyum ki? 🙄
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Farenin ne işi var🤣🤣şeytan. Yapmıştır niyet önemli bozulmamistir metak etme
Sorma ya aklıma gelen başıma geldi. Hep korkuyordum fare geçerse namaz kılarken diye. Ne yapacağız biz bu fareyi? 🙄
Sevaptır ramazan çıkana kadar besle biraz peynir falan ver yesin ramazan sonrası bı kaoan ya da yapışkan la işi çize biliriz
Ramazanda yapsak olmaz mı ki? Hem fare besleyecek kadar yüce gönüllü bir insan değilim ne yazık ki. 😂
Babam yapışkan denedi ama nedense yakalanmıyor. Babam mı beceremiyor anlamadım ki. 😁
Yapışkan a peynir koy o kokuya gelir kesin ben orada olsam yakalardim da orada diyilim 😂
Peynir koyuyorum ortasına zaten. Daha önce farenin biri sağolsun bizim evde doğum yaptı. Arka arkaya 7 tane yakaladık yapışkanla. Neye göre yakalanıyorlar anlamadım. Bu sefer neden yakalanmıyorlar? Çözemedim ben.
Demeki o son fare akilanmis 😂😂yada aç deyil
Bir süredir fare sorunu var evde. Bir yakaladık hala var. Belki de yeni bir doğum vakası mevcut. Çünkü bu fare minik. 13 taneye kadar da doğuruyorlarmış Allah korusun. Ne zamandır bizim evde köşe bucak bir şeyler saklıyorum fareden. Derin dondurucunun üstündeki tel şehriye paketini falan kemirmiş. Çöp oldu bir paket şehriye. Abimle babamın umrunda değil valla. Olan bana oluyor. Eskiden ben çığlık atınca koşup gelirdi ev ahalisi. Artık fare gördü heralde deyip oturuyorlar.
😂😂😂 sesli güldüm Allah'ta seni güldürsün ben ce tuzağın yerini deyistir
Amin inşallah 😂 onu da yapıyoruz olmuyor. Abim takır takır yakalıyordu ne güzel. Şimdi oyundan kafasını kaldırmıyor ki fare derdine düşsün. 😂 Bir püf noktası var belki de.
Muhtemelen kokuyla alakalı bişi kartonu deyistir belki peyniri beyenmiyodur ekmek falan koy
Bizim buraların ne kedisi ne faresi bir şey beğenmiyor zaten. Peyniri beğenmez gider bulaşık süngerini kemirir. Faremiz de bir cins.
:)) sizin fare sosyetik ozman paynire tenezul etmedigine gore
Bizim bahçedeki kediler de sosyetik fareye tenezzül etmediğine göre. 😂
Şimdiki kediler fareyle uyuyo vijdana geldi kediler
Bence bu mamalar doğasını bozuyor kedilerin.
Evet bende aynısını yazicaktim kediler eskiden avciydi şimdi konuşmaya bile başladılar insanlar içinde geçerli insanların da cep telefonu bozdu😂😂
Çok haklısın insanlarda telefon yüzünden konuşmaz oldu. Bence hayvanlar insanlaşıyor, insanlar hayvanlaşıyor. 😁
😂😂insanlar kör oldu basinseyleri gormuyo aklımızda tek şey var para kazanmak
Maddiyat dünyasındayız. İnsanlar paraya tapıyorlar artık. Ama sorsan inkar ederler. Bir kuşun dahi rızkını veren Allah biz aciz kullarını mı aç bırakacak. Bu kadar para derdine düşmek Allah'a güvensizliktir bence.
Fare den Allah razı olsun o olmasa böyle sohbet edemicektik😂😂farenin adına üzüldüm eni sonu ölecek evet maalesef ki öyle eski günleri özlüyorum
Ahaha amin 😂 yani fareleri sevemiyorum. Ölsün istemem tabi ama o da gitsin az ötede oynasın. Dingonun ahırı mı burası kafasına estiği gibi geliyor, yetmiyor bide doğuruyor. 😂😂 "burada bolluk bereket var" deyip mi doğuruyor anlamadım ki. 😂
Ekmek elden su gölden ben olsam hiç çıkmam ordan
Heleki bu pahalilikta 😂😂akılı fare yapiskanada gelmiyo
Dirisi çıkmazsa ölüsü çıkacak artık yapacak bir şey yok😁
:)) yakaladığında haber ver de ben helvasını kavurayim
Aklını seveyim ben onun. Ya aslında yapışkan da kötü yakalanınca can havliyle nasıl bağırıyorlar. İnsanın içi gidiyor ama ne yapalım.
Olur😂
Dediğin gibi gitsin beride oynasın 😂oynamsa oyle bagirir
😁😁
Sabah olmuş ya
Birer kahfe icermiyiz ☕☕benden
Niyetliyim ben 😁
Bende unutum tamamen 😂😂
İftardan sonra sözüm. olsun bı kahfe
Tekrar kılarsın olur biter namazı bozup hemen ks5da sorayım mı dedin
Hayır tabi ki namazımı kıldım tekrar zaten. İnternetten baktım korku durumuyla ilgili bir açıklama da yok. Merak ettim. Günaha girdim mi diye. Tevbe ettim gerçi ama kötü hissettim kendimi.
Boşuna kuruntu yapma Allah kabul etsin kılmış sın zaten
Amin cümlemizinkini inşallah. Teşekkür ederim 😇
elinde olan bişey değil aniden oldu tekrar kıl bide tövbe et dua et yinede
Tekrar kıldım, tevbe de ettim ama merak ettim günaha girdim mi diye. 🙄
yok yok için rahat olsun
Teşekkür ederim 😇
rica ederim ne demek 🥰
Allah kabul etsin inşallah 🤲
Amin cümlemizinkini inşallah 😇
Amin ecmain 🤲🌸
görüşmek dileğiyle hayırlı günler
ben uyumaya kaçayım 😴😴
Hayırlı günler
Günah olmaz endişe etme de farenin orada ne işi var onu anlamadım
Bende anlamıyorum. Ne buluyorlar bizim evde bilmem. Yapışkan kullandık yakalanmadı da. Anlamadım ki.
Evde mi.. eviniz nasıl? Nasıl bi yerde
Kırsal kesimde. Buralarda fareler var ne yazık ki. Ama asıl mesele nasıl yakalayacağız?
Kapan alacan ya da zehirli bi şey koyacan yiyecek o da
Yapışkan var yakalanmıyor. Anlamadım ki bende.
Biraz da evin nasıl olduğu önemli sonuçta ona göre tuzak kurulur yakalamaya çalışılır yani..
Düşüncelerin pozitif olsun
Peki 😁
Etkiliyor o yüzden dikkat et ben bir kaç defa deneyim yaptım sakin olmalısın ve güzel düşün
Tekrar kıl sorun yok.
Kıldım zaten de günaha girdim mi diye merak ettim sadece. Teşekkür ederim
Kendini tehlikede hissettiğin için sorun yok. Evde fare mi var
Evet ne yapacağız biz bu fareyi? 🙄
Tekrar kıl refleks işten dışı korkma
Teşekkür ederim 😇
Rica ederim
İstemeden olduysa günah olmaz
İnternetten de baktım korku durumuyla ilgili bir açıklama yok hiç.
Yok istemsiz olursa günah olmaz çünkü korkmayı biz secmiyoruz
Yüreğime su serpildi valla teşekkür ederim 😇
Rica ederim🫶🏻🫶🏻
tekrardan kıl
Tekrar kıldım ama günaha girdim mi diye merak ettim.
bence sorun yok
Hayır
Olmaz
Hayır
Tekrar kıl?
Kıldım zaten
Allah kabul etsin
Amin cümlemizinkini inşallah
Farenin ne işi var 😂 nerede yaşıyorsun sen öyle
Bende bazen bu soruyu soruyorum "Nerde yaşıyorum ben böyle?" Diye. Fare, köygöçüren, örümcek, yılan ne ararsan var. Yaz geliyor dolar eve köygöçürenler yine.
Oh maşallah hayvanat bahçesi gibi 😂
Maşallah deme de nazar değsin. 😁
Seni seviyorlar demekki deme öyle 😂
Allah affetsin ben kendilerini pek sevmiyorum. Yıldızımız barışmadı bir türlü 😁
Niye be taze et işte 🙄😂😂
hiç bir şey olmaz
Teşekkür ederim 😇