AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
140Cevap
Jelibon verirdim ben zombilere. Jelibon kardeşliği kurardık
jelibonmu? , canım çekti şimdi... (^_^)
Aynen:D
benim evim kale gibi kardeşim :)) kendime ait bahçem de var eker biçer huzurlu bir şekilde yaşarım silah da var evimizde sıkıntı yok zombiler benden korksun
:D bütün izlediğim zombi filmlerinde zayıf olanlar hep zombi oluyor.. ben uğraşmadan zombiliğe terfi ederdim :D :D @değişik_kişilik sen silah almadan bulacağım seni :))
Sibel :D
@sametiedi çantanı hazırla gidiyorsun..
Çantamizi haxirlayalim dicektin galiba :D
@sametiedi ben gelmiyorum rus erkekleri beni sevmiyor:D ana rus kızları sana hayran
Benim için gel diyordum :\\
@sametiedi olamaz :(( rus kızları sana salca olurken ben yanında duramam !
:\\ ben seni görünce rus gorurmuyum sandın :\
@sametiedi ne demek istediğini anlamadım :(
Anladın aslında :'\
@sametiedi tekrar okuyunca anladım :)) yok ben kararlıyım seni göndercem ruryaya hatta bir arkadaşınla gide bilirsin
O zaman @julieeetttt i seçtim :\
:D kıza yazık etmeseydin @sametiedi
@Sametiedi hacı ikimiz gidersek rus kızları bir kilometre yakinina yaklaşamaz :/
@julieeetttt ben de bunu istiyorum zaten :P
@Sametiedi hmm taam o zaman gideriz :P
@julieeettt :(( tır kasasında gitmek istemezsin herhalde @sametiedi
@julieeetttt oley beee :D
@julieeetttt :D
:D:DDddd
onlar ersin muradına biz çıkalım kerevetine.. :D
silah almadan beni bulman imkansız , ev silah dolu ( ailecek av a meraklıyız ) :))
:D ahaha hayırlısı ya..
Silah Alırdım Action Yapardim off anlatirken bile heyecanlandim :) Annemgili alir guvenli bir yere goturur. her gun spor amaçlı zombi öldururdum :) Marketteki herşeyden yerdim. Ferrarileri kacirirdim :) Hayat cok iyi olurdu :)
Zombiler genelde yavaş hareket ediyor ve sese kitleniyor, ve sürü halinde hareket ediyorlar. Hepsini peşimden koşturur çember yaptırıp halay çektirirdim. Sonra ortaya bir roket! Bam hepsi yerde.
Dead Trigger forever.
bir tane balta gibi uzun kesici bişey bulurdum (TWD'deki Michonne gibi:D) önüme gelen zombinin kafasını keserdim. TWD hayat kurtarır :D
Kimsenin bulamayacagini düşündüğüm bir yere ihtiyac malzemelerini depolardim ailemi de alır orada yasayaboldigimiz kadar yasardık
Bizim mahalleli amcalarımız abilerimiz totoş Amerikanlara benzemez yiğidim. Sen merak etme, o amcalar geldiği gibi geri yollar o zombileri.
Zombi filmlerinin delisi olan bir insan olarak, mutluluktan aklımı yerdim ve korkudan da kendimi boğardım :D
Bence benide alın yemek temizlik felan yaparım ya da iyisimi evlenelim basit yoldan hayatımı kurtarırdım en azından kllskdldkjsa
ya senimi kırıcam 3-5 zombi için hadi evlenelim seni korur, kollarım ben :D
Ooo 2 de çocuk al sana insanlığı kurtardık klalslss :D
işte aradığım kadın evlen benimle , gerek yok zombi istilasını felan beklemeye :D :D
Kalk nikah dairesine :D
kız ben kapıdayım hadi hazırlan çıkalım daha kuaföre gidiceksin deerrmişimm :))))
Kuaföre gerek yok bir sürü para şimdi o parayla yemeğe gideriz :D
bide dışardanmı yicez , ben senin ellerinden yemek yemek istiyom , parayı biriktirir miami e balayına çıkarız :D:D
samuray kılıcı bulur alırdım bir tane kendime. sonra zombi avına çıkardım. ya da yalan söylemeyeyim. altıma sıçarım bildiğin :) kaçacak yer ararım
Ilk basta sevinirdim etkisi gecince bittik biz falan zaten disari ciktin mi oldun sen film artisimisin de kurtulacaksin mucizelerle degilmi silah yoh yenmektense baktim kacamiyom ucurumdan atlarim :-D
bir tane zombi kanki yapardım insanları güvenli diye toplardım bir yere insan satardım zombilere :))
Haika birşey olurdu benim için :) Okul, iş, para kısacası stress yok. Zombie öldür, yemek bul, barınak yap ve adam topla falan bunlar super şeyler :D
Cok film izlemisin. :D,,, ben. herhalde bir film vardi orada tedavi edici formuller arastiolardi,, bende kimyagerim zaten onla ugrasirdim. :D
Yaa yazdıklarını okumadım başlığı görünce heycanlandım hep böyle bişey olsun istemişimdir :D Arkadaşlarımla kocaman bir jeep içinde yolda aksiyon falan ahhaha
Gerçekleşmeyecek bir şey için çıkarımlarda bulunmanın doğru bulmuyorum. bunu zombi olayı olarak değil de herhangi bir gerçekçi kıyamet senaryosunu alırsak. Ne demişler: "Önce can, sonra canan...".
Peki ya tüm bunları yapabilecek fırsatın olmazsa arkadaşım? Ben kendimi öldürürdüm :D
büyük ihtimalle virüs amerika taraflarında patlak vereceği için buraya yetişene kadar haber alır hazırlığımı yaparım :) :)
Dünyanın merkezi orası doğru ahaha hep dikkatimi çekmiştir l*n Afrika da niye olmuyo ya da orta doğuda Filistin de ne bileyim imanlı zombi olamaz mı böyle çarşaf giymiş mesela :D
virüs yayıldıkdan sonra elbetteki olur :) , ben amerikada patlak vericek dedim aklından geçiyomu senin doğru dürüst evlerinde bilgisayar bile olmuyan ülkelerde bilimsel olarak yapılan deneylerde labaratuarların birinde zombi virüsü çıksın orrtaya :)
Yapılsın kardesim gidip oralarda kursunlar laboratuvarlarını :D
tamam obama ile konuşurum , filistinde savaşı durdurup labaratuarın birini filistine diğerinide afrikanın tam ortasına kurdururum , madem sen istedin virüslerin başlangıcı orası olsun :D :D
penceresiz kapısız bir ev bulurdum bacadan girer çıkardım tek bir merdiven kullanırdım evden çıkarken bacaya dayardım sonra erzak toplar gelir yine o merdivenle eve girerdim ve merdiveni eve yanıma alırdım :D
çiftliği de basarlar; ak sakallı dede hershel da işe yaramamıştı. (bkz : the walking dead)
en güzeli kafaya kask takıp koli bantını bedene sarı sarı verip gezeceksin etrafta ısırsalarda birşey olmaz.
bayburt'a kapağı attınmıydı değme keyfine.
50-100 tane indan oldurup guzelce saklarim. Sonra cikip savasirim olutda isirilirdam. Avare avare gezmem stoklarla idare ederim keyif yaparim
Uyku problemi cekerdim. Dinlenemedigim icin mantikli hareket edebilcegimi sanmiyorum
Nasıl olsa her seyı temın etme ımkanım olacagı için Tank alırdım ya da zırhlı askeri araç önce kendimi güvene alırdım daha sonra malum yasam savaşı için barınak temın ederdım
aklıma ilk bu geldi :) www.milliyet.com.tr/.../1
Sağlam bir yer bulup ailemi oraya yerleştirirdim erzak aramaya tek giderdim bide tedavi arayışına başlardım ama eugene gibi biri karşıma çıksaydı kesin öldürürdüm
Keşke olsa ya muhteşem olurdu muhteşem. d alirim snpir şimdiki cağ donanimli zate n her taraf çelikle kalpli bir ev kirilmaz hcmic bisey işlemez hic bisi olmadimi alirim nüklüeer bombasini ülkeyi yok ederim herkes geberrsn kskdnd
Sende walking dead mi izliyon yoksa :) ben çok seviyorum
The Walking Dead candır, gerisi heyecandır.
5. sezon 9. bölüm 8 Şubat'ta başlıyor.
Bir şey kalmadı. :)
Aynen bekliyorum bende sıkı takipçisiyim :)
Zombi mi? Yenir mi o? Ben onları yerim ve sorun ortadan kalkar ya
onu bunu bilmemde bir vampir olmayı hayatım boyunca çok istedim :)
Kurgu çok iyi karakterlerden biri ben olabilirim :D
hepsinin beynini patlatirdim cok zevkli olurdu. keske olsa
Karbon formunun öldüğünde aynı şekilde kalması mümkün değil bir kere Tanrının yaratmasına aykırı..
başka şom ağızlılık yapma diye seni zombilere yedirirdim
O zamana kadar zombilerin sizi yemiycegini nerden biliyosun? :D
Kendimi eve kitler evdeki yiyecekler bitince ilaç içerek intihar ederdim.
the walking dead de rick ne yapıyosa aynen uygulardım :)
Zombiler yüzemez büyük bir gemi ve karadan yüz metre açıkta korunaklı bir ev :)
Hiç atraksiyonlara gerek yok.
Direkt vururum kendimi dabancayla -.-
Zombileri ps4 e alistirir resident evil oynatirdim , aclik hissederlerse gicik oldugum bir komsu var onu servis eder ve komsuya tadimlik dis atmalarini seyrederdim
Bütün lazım olan erzaklari eve doldurur kapıyı kilitler hiç cikmazdim :D
Emin ol Türkler onlarında icabina bakardı o zombiler zombi olmaktan utanirdi 😂😂😂
Tamda yaşamak istediğim bir şey :D o heyecanla napardım bilemiyorum kiii
Ailemi yanima alir kacardim heralde bu ne bicim soru ya :))
Sevdiğim kızıda ailemide alırdım ikisi bir arada kaçardım güvenli sığınak bulurdum nothing else matters açar dinlerdm yutubdan takılırdım
Kaç kere dağda etrafı tellerle örgülü ev gördün?
Ailemi güvenli bir yere yeterli yiyecekle bıraktıktan sona uzaklaşırdım. Tek başıma hayatta kalmaya çalışır darda olanlara yardım etmeye çalışırdım
anne ve baba zaten yaşlı oluyor kurtarma ihtimalim yoksa kardeşimi alır kaçardı heralde
Herkes seninle aynı şeyleri düşüneceği için depı doldurmak yedek benzin gıda özelliklede silah toplamak anarşi ortamında hiç kolay olmayacaktır.
Harici senaryom yok. evde 2 tüfeğim var bolcada mühimmatım var sıkıntı yok gerisinş doğaçlama yaparım
Zombi senaryosu cooktan gercek oldu hatta 10 yildan fazla oldu. sen hic haberleri izliyor musun
link atsana bizde okuyalım
Arama motoruna iktidardaki partiyi yaz zombie leri gorursun
Bunun gerçek olması halinde ben zaten korkudan/kalpten giderim :D :D
Kafama Sıkardım O durumda Kalacağıma Ölürüm Daha İyi
Bizim ev mustakil demir kapı camlardada demir parmakliklar var ben yaşarm :D
Devir teknoloji devri. Koşan zombileri unutuyor bazıları.
En yakın askeri üsse ulaşır silah toplar Nazi birliği kurardım kafatasçılar olarak ezerdik hepsini :)
Cephane ve gıda stoku yapar akrabaları alır yaylaya giderdim kimse olmuyo ztn grlen 2-3 zombiyide öldürürüm. köpeğimde var bekçi niyetine oh miss
Allah mekânımı cennet etsin :) zombiler hiç zorlanmaz o an oracıkta kalpten gideceğim için çok zorlanmazlar ne diyelim afiyet olsun zombişler :) :)
@papatya_
Sende hemen gömdün yaw bir heyecan yaşasaydın bari :)
Yooook yaaav yarım kol bacakla neyin heyecanı :)
Etrafı büyük duvarlarla çevrili bir yere giderdim ilk iş kılıç bulurdum the walking dead tarzı sonra erzak falan YAŞAMAYA DEVAMM
turkun akli bir scrken bide kacarken gelir tabanlara kuvvet gece gece nasi bir soru ya sende aklimi yedirtecen bana of :)
En yakın ordu cephanesinin yerini öğrenir ordan silah doplar bir adaya sığınırdım yanıma sonra telsizle insanlara ulaşmaya çalışırdım gelen gelsin gelmeyen zombicik olsun...
İlk önce ailemi korumaya çalışırım daha sonra eğer olmazsa bir grup bulurum bir yere saklanırız yemek buluruz falan ben THE WALKİNG DEAD de 2 sezon oynamış adamım bana zombileri anlatmayın :D
En sevdiğim şey ya zombi senaryoları :D Hacı walking dead izlediysen hapishaneler o durumda acayıp güvenli hale geliyorlar :D dağ evi zombilerden koruyabilir ama insanlardan koruyamaz.