Kadınlar baba travmasını hatırlatan erkeklere aşık oluyorlar, onları şüpheye düşüren erkeğe aşık oluyorlar. Yüzde 99 u böyledir.
Peki bir kadının canını en içten, en onarılmaz şekilde nasıl yakalım ki bizden kopamasın?
Kadınlar baba travmasını hatırlatan erkeklere aşık oluyorlar, onları şüpheye düşüren erkeğe aşık oluyorlar. Yüzde 99 u böyledir.
Peki bir kadının canını en içten, en onarılmaz şekilde nasıl yakalım ki bizden kopamasın?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Kalbinde yara açılan biri olur xatan. kalop yara alrlirda eğer insanın yaşaması mucize hatta 0 ihtim
Yani sende evlisin ve gidip bir kızın hayatını mahvetmek için bize burdan sorunu nasıl çözmemizi istiyorsun öyle mi?
Evli değilim, kadının canını yakacaksin ki kadın gitmesin, kadının özü degersizdir zaten acimayacaksin
Bunun yaptığını bir gün ödersin, inanki hayatımda ilk defa acımasız bir insanla karşılaştım şu an ve bunu yapmana değer mi güzel kardeşim, kalbin iyi olsun ki insanlarda seni sevsin ve biri senin kız kardeşine ya da annene aynı şekilde davranırsa o zaman ne olur ve iyice düşün.
Babam da kötü bir adam, ablamin eşi de dengesiz bir erkek. Kadına asla acimayacaksin güzel kardesim.
Kadını seversen kadın seni ezik görür. Kadın dünyanın en pis varlığıdır, bunu çokça tecrübe ettim. Sokak ortasında bir kadının şiddet görüp öldürüldüğünu görsem adama hak veririm kadına değil. Kadının ruhundan midem bulanıyor, tiksindiricisiniz
Ahma*kın teki ve sizofrensin. Senin gibilerini köpeklere yem etmeliyiz.
boş ver yapma iyilik yap sen kral
Hayır, yavaş yavaş kötülükler yapıyorum, küfür etmistim babası ölen bir kıza babasıyla ilgili, sonuç ertesi gün 30 kere aradı beni
Vay be 😃
Bi kere s…tinmi tamamdır
Mevzu yatağa atmakta işte, öncesinde canını iyi yakmak lazım ki yatağa gelsin