Cevabı ben vereyim hayır asla değilim asla üzülmem
28 yaşındayım hiç sevgilim olmadı. Hiçbir kadın bırak çocuk yapmayı el ele tutmaya bile layık görmemiş beni. Bunu söylediğimde burada benim maddi durumum, işim sorgulanıyor. Allah'a şükür evlenecek gelirim var bundan üç sene öncede vardı. 20 yaşında BİM kasiyeri çocuk evleniyor ben neden evlenemeyim ama bunu sorunca saçma sapan çıkarımlar yapılıyor tanımadan. Hayatımda 80 kilonun üstüne çıkmamış bir insan olarak obezsindir deniyor. 9 yıldır çalışan bunun 6 yılı tam tam zamanlı olan biri olarak işine gücüne odaklan deniyor ulan 6 aydır çalışan 20 yaşındaki BİM kariyerleri evleniyor, daha atanmasmis yeni mezunlar evleniyor, yevmiyeli calosanlar evleniyor. Ulan bana kusur bulmaya çalışılıyor ben bir de açlıktan ölen çocuğa mı üzülecegim anası olan kadın zengin baba adayı bulup ondan ureseymis fakir adamdan üre çocuğun dogal secilime uğrayınca üzüleyim oldu. Onun yerine benle urese çocuk hayatta olacaktı. Çocuğuns ilaç bulamayan, hastahane mastaflerini karşılayamayan, okuyamayan hichitine zerre üzülmüyorum
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar Ne Diyor
1. İnsanların ilgisi için yaşamayı bırakmalısın. Ona buna bakacağına kendine bak. Belki de bu hallerin yüzünden yanlızsındır.
2. Senin gibi vicdan sahibi olmayan birisiyle zaten kimse olmamalı.
3. Ben vicdanımı sonradan kaybettim. Yalnızlık yüzünden
İşte vizdan o kadar basit bir şey değil. Nice hayal edemeyeceğin derecede berbat hayatlar yaşayanlar var ama onlar niye kaybetmiyor da sen sırf "sevilmemişsin" diye kaybediyorsun? Bu senin seçimin ve çocukça
Hiç duygusal ilişki yaşamadan bu yasa gelmek ne demek tahmin edemezsin. Senin yaşıtlarının amca duyedakga geçtiği yaşıtlarımin çıkarsız aşka sevmeyeceği yaşa geldim. İnsanın ne dertleri var diyorsun en sağlıklı en dinç yaşlarım boşa gitti 30 yaşından sonra insan biyolojik olarak yaşlıdır istediği kadar baksın kendineve ben fiziksel olarak en iyi oldugim yaşları bir kız arkadaşla yaşayamadım.
Tüh sevgilisi olamamış diye dünyaya nefret kusan ergen zihniyetli 😂 bende hiç yaşamadım. Benim eski sevgilim gözlerimin içine baka baka seni seviyorum seni asla bırakmayacağım diyordu, babam ameliyathanedeyken yanıma gelip destek olmak istiyordu, ailemle tanışmak istedi ama arkasında sayısını bilmediğim kadar sevgilisi varmış beni aldatıyordu bunu kendim kanıtladım ona çok güvendiğim halde. Asıl benim gibiler dünyayı nefret kusmalı o halde, senin gibi hiç sevgili yapamamış olanlar değil. Ama işte dünyanın benim yaşadıklarım ile bir alakası yok bu yüzden gidip de bir başkasından hıncımı çıkarmaya çalışmıyorum senin gibi. Üstelik insan kendisine ne söylerse, kendisine nasıl bakarsa odur. Sen bu kafayla zaten sap kalmaya devam edeceksin yalnız öleceksin.
Bakın beni kötü bir insan olarak görebilirsin gıcık olabilirsin inan sonuna kadar sayfi duyarım ama bir saniye empati kurmaya çalış. 20'lerin sonuna gelip bir kızın elini bile tutamadım bir kız benimle bir filme gitmeyi, el ele tutuşup sahilde yürümeyi, parkta oturmayı bile çok gördü. Bak bunları 15 yaşında çocuklar yaşıyor 15. Sen sonu kötü de bitse bir insanın hayatina dahil olabildim bak ben bu hissi bilmiyorum yaşanmışlıgim sıfır direkt hayatsızım. Sonu kötü de bitse her ikiskide güzel hatıra anlar vardır. Mesela seni optüğünde ne hisettin ben o duyguyu bilmiyorum o duygunun bende tanımı yok. Hani diyorsun ya aldattıldım ya beni amdatacak kadar bile hayatlarına dahil edecek kadar layık görmediler.
Düşük 15 yaşında komaya giriyorsun 28 yaşında utanıyorsun benim yaşanmamıslık hayatsızlık seviyem tam olarak bu. Şimdi diyeceksin sorunu kendinde ara zaten arıyorum ancak açlıktan ölen çocuk olayını bundan verdim zaten. Maddi manevi birine eş olamayacak, baba olamayacak benden küçük bir çok genç bu duyguyu taşıyor ama ben tadamıyorum. Benim yaşımda hiç sevgilisi olmamış erkek oranı kaç biliyor musun%1. Diğer %99 çok mu mükemmel değil. Oyke olsa mesela amdatilmazdin. Bu yüzden haketmiyorsun denilmesine tahammül edemiyorum %1 olmayı hak etmedim birseyhak etmiyorsam
Bu yaşta da sevgili yapılır evliler bile aldatıp yapıyor ama sen buna bile razısın çok yazık. Psikolojik destek olman lazım
Alman*
Hangi terapi kaybolan yaskarimi geri verebilir giden gençliğimi. Gençken yaşanan aşkı ben nasıl bileceğim
Sakin ol
Sakinim