Merhaba bosanmis biri var mı aranizda esinizin narsist Problemi olan biriyle? Onlarin yasasi kaybi olur mu evlattan ötürü? Artik bende duygusal sevgi bagi koptu kopmasada nokta kadar koptu sayilir o kadar 5 ay ayrilik ardindan arada 1 bez barismisligimiz olmustu sadwce 2 hafta ve 1 ay gene ayriyiz tek merakim onlarin yasi nasil cpnkü ben 5 ay yas cektim ve sonunda narsist durumuda ögrenince iyice kendime odaklandim kurtuluyprum yastanda cünkü ögrenmis oldum 6 sene sonra onun aslinda beni sevmefigini... ve o zamanin hatrina yasi varmidir bilen var mı bunun cevabini ariyorum cok fazla üzüntü yasadim 6 sene artik kendi de ayriliginin yasini ceksin isterdim en azondan sevmese bile bir 2 cocuklu aile yikilisin ugruna?
Güncellemeler
1 yıl
Hayatinin elinden hersey aliyormus gibiler
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Boşan kurtul rahatladığı hissedeceksin aynı şekilde çocuklarda ben öyle yaptım gayet de mutluyum şu an
Suanda bende bayag rahatladim hele ki narsisti de ögrenince esimin asil gercek yüzünü tam tanidim iyice rahatladim hatte Şu an Konsolos wii oyunu siparis verdim geldiginde Kim beni üzmeyi kalkisir oyuna dalarim gülwrim😂😂artik Kim karsiliksiz kendi pesinde kölelik bekleyen varsa hepsi benden uzak daha melek sadece karsilikli biriyle yasarim ileriki senelerde
Sendedemi aynisiydi
Hemen hemen aynı insanlar ya
Gecmis olsun ögleyse kurtulduguna sevindim demek düser cünkü ayniysa kesinlikle en kötülügü onlar yasatir kimisi picaklar kimisi tez bikar napar Eder ama bir narsist insanin ruhunu elinden aliyor tez yaslandirirlar bunu ögrendim
Hayatinin elinden aliyormus gibiler
Soz boşanma aşamasında mısınız yoksa boşandınız mı
Arifesinde cünkü 1 sene bekletiyorlar sagilikli düsüneeek bosanmak icinmis yani 7 ay daha kaldi bekletiliyoruz sonra kendi istese de istemesede otomatik bizi bosuyorlar mahkemede ben istedigim sürece cünkü iceride cok. büyük siddet söz Konusu bide kanitlarda onlarin elinde resimler var o yüzden ayrilik kesinlesti sadece bekletiliyoruz
Çok sevindim senin adına herkes bu kararı alamıyor maalesef Türkiye'de kadın olmak zor erkekler için bu tarz şeyler daha kolay
Bende almanyadayim orada olsam cok zordu benim icin de cok sükür burada kadinlar üstün tutuluyor
Maddi manevi arkamda devlet cok sükür binlerce
Ya çok şanslısın o zaman sevindim gerçekten. Bu arada vaktiniz var mı sohbet etmek için Almanya' hakkında soru sormak istiyorum
Sorabilirsin
Gizliden çıktım yazar mısınız rica etsem
Hayırlı olsun
Bosan
Cok sükür yasim cok genc diye sükrediyorum daha canliyim mutlulugum Artar diye sadece büyük pismanligum 6 sene o sizinti üzüntü ezikliligi yasamamdi bence bu hayatta en zararli en yipratici özellikle en tehlikeli varliklar narsistler cok kötü oynuyorlar
Simdide barisma cabasinda her seferinde 3 gündür eve girmeyi ugrasiyor güzellikle ben izin vermiyoeum sevgi Dolu yaklasmaya calisti yine 1 saat önce telefondan bende insna gibi uyardim ciddiyrte dönsün diye simdide tekrar sen görürsün diye pis hareketler yapasindan korkuyorum bazen gözleri kör bunlarda evlatlari bile düsünmüyorlar öncellik kendilerinde istedikleri olmayinxa kahredici bir durum özellikle disarda herkes onu över damat olarak isteyen bile oldu karakterinden disarda cok masumlar cünkü eve girince seytana bürünmeleri Peki... bu yüzden hakkimda helal degil milletin hayatlarini karartan varlik bunlar
Anladim