Diğer Beyfendi lütfen kapıyı açar mısınızz🙏🪬🥰🧿💅🏻🤷♀️🙈? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 08 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl Sorunın amacı burdan hoslandııgm biri takipci istegimi kabul etmiyor Beyfendi lütfen kapıyı açar mısınızz🙏🪬🥰🧿💅🏻🤷♀️🙈? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 91,1b cevap paylaştı. Hayır açmıyorum. 0 0 Yorumla
YesılYankeeı Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 49% 1 yıl Diğer konusunda 391 cevap paylaştı. Bence bu kadınlardan korkulur çok t3hlikeliler...))) 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Neden Yorumla YesılYankeeı 1 yıl Bence takip isteği attığın kişiyi gözüne kestirdiginden olabilir..))) Yorumla
Denizkızı18 Takip Et Yoda Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl Hahahahahaha kskdmxms gizli olmasan acarlar 1 1 Yorumla Heimdall0 1 yıl Hangi kapiyi 😂 Yorumla
RODUS Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Takip isteği kabul edilmedi diye olacak şey mi, çok değişik bir soru olmuş :D 0 0 Yorumla
Garip_arzulu Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 708 cevap paylaştı. Hani nerede göremiyorum istek atmamışsın ki 0 0 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% 1 yıl kim açmıyo buna kapıyı ya her gece aynı soru 🙄 0 0 Yorumla
esrarlıgözlərim_ Takip Et Xper 4 Yaş: 21 1 yıl https://youtu.be/eNji8OM_M34?si=HJ5pxwfYydoPe8QT 0 0 Yorumla
kalp-komutanı Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 99% 1 yıl Diğer konusunda 1b cevap paylaştı. Kimmjs o ya dovelim 0 0 Yorumla
KaradenizBeyfendisi Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 99% 1 yıl Diğer konusunda 685 cevap paylaştı. Beyfendi lütfen, hanımefendiyi kırmayıınız... 0 0 Yorumla
Abazanyalı Takip Et Xper 7 Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl Sana gotümün kapısını bile açarım gel gir. 0 0 Yorumla
Musti423 Takip Et Master Yaş: 47 , eic 87% 1 yıl Diğer konusunda 1,2b cevap paylaştı. Sen de seni kabul edecekleri takip et. 0 0 Yorumla
Uslanmazboğa Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 398 cevap paylaştı. Kapısına göre değişir 🤔 0 0 Yorumla
Regnanspiritus_ Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 1,3b cevap paylaştı. Su ikram edeyim gidin lütfen :D 0 0 Yorumla
Pandeliceee Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 90% 1 yıl Sorunun amacı nedir 1 3 Yorumla üzgün4141 1 yıl Selam nasılsın sözlü prenses yaşıyor musun sen? Yorumla üzgün4141 1 yıl Süslü Yorumla üzgün4141 1 yıl Tanımadin mi beni kapali Özelin yazamadim Yorumla
OdaOlmadı Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 473 cevap paylaştı. Güzel yöntem 0 0 Yorumla
obirgezgin1 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 631 cevap paylaştı. Hayır 0 0 Yorumla
çok_yaramazınız Takip Et Master Yaş: 36 , eic 51% 1 yıl Diğer konusunda 3,6b cevap paylaştı. Kapılar kapalı 0 0 Yorumla
Olmadıolduramadık Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 99% 1 yıl Diğer konusunda 1,3b cevap paylaştı. Açmaz 0 0 Yorumla
glaberizm Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 98% 1 yıl Diğer konusunda 1,8b cevap paylaştı. açtım 0 0 Yorumla
whysosreious Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 4b cevap paylaştı. Acmam 0 0 Yorumla
criollo Takip Et Master Yaş: 34 , eic 99% 1 yıl Diğer konusunda 2,4b cevap paylaştı. Hangi kapıyı 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
44Cevap
Hayır açmıyorum.
Bence bu kadınlardan korkulur çok t3hlikeliler...)))
Neden
Bence takip isteği attığın kişiyi gözüne kestirdiginden olabilir..)))
Hahahahahaha kskdmxms gizli olmasan acarlar
Hangi kapiyi 😂
Takip isteği kabul edilmedi diye olacak şey mi, çok değişik bir soru olmuş :D
Hani nerede göremiyorum istek atmamışsın ki
kim açmıyo buna kapıyı ya her gece aynı soru 🙄
Kapı yok kurban dışardayım şu an
Kapılar çok 😅
Hangisini neden nasıl😅😅
Ne kapısı hanımefendi
Kimmjs o ya dovelim
istek at açık oluyor
Tabii. Acarim. Buyrun
Beyfendi lütfen, hanımefendiyi kırmayıınız...
Naz yapıyor çocuk
Sayin Bezmenler
Sana gotümün kapısını bile açarım gel gir.
Tabi efendim hemen açıyorum
Sen de seni kabul edecekleri takip et.
O kapıyı kırarlar 😅
Açılacak kapı mı var 😀
Sonra dayak yiyelim
Kapısına göre değişir 🤔
Hangi kapiyi efendimm geldimm😂😂
Su ikram edeyim gidin lütfen :D
Görseydin bari çocuğu 😂😂😂
Sorunun amacı nedir
Selam nasılsın sözlü prenses yaşıyor musun sen?
Süslü
Tanımadin mi beni kapali Özelin yazamadim
Güzel yöntem
Kimo
Hayır
Kapılar kapalı
Hayır
Açmaz
Elbette buyurmazmisin lutfen
açtım
Ekler nerde 😂
Acmam