Görünüş açısından yakışıklı olabilirsin ama benim için önemli faktörler var örnek veriyorum karakterin nasıl Mesela ben şu an bir erkekle konuşuyorum ve ölmüş annemin üzerine yemin ederim ki onu övmek için söylemiyorum bütün bunları Zaten bana plaket vermezler bunları söylediğim için hayatımda bir kere bile onu görmedim ama onunla konuşmaktan keyif alıyorum @Kimikio Benim İçin tüm erkeklerden farklı Ayrıca her şeyi görünüş değil bir erkeğin cinselliği de önemli gücü de önemli Sonuçta kardeş gibi yaşayamayız
Senlen alakası yok ben herkesi reddediyorum kafam çekmiyor kimseyi diyelim ki enerjim var bir ilişkiye kabul eder miydim tanımam lazım sende beni çeken bir şeylerin olması lazım ayrıca tipin normal 10/3 ne la diyene bak kim dedi Allah aşkına 😂 kendisini ne sanıyormuş
Kendine haksızlık etme, kendini başkalarının yorumlarına göre değerlendirme! İnsanların dış görünüşe dayanarak yorum yapması, senin gerçek değerinle alakalı değil. Özgüvenini yüksek tut çünkü asıl çekicilik, tavırlarında ve içinde saklı. 🦋 Hak ettiğin insan, seni tamamen sen olduğun için sevecek! Peki senin için çekici olan şey nedir? 😄
Ahh zekan mı diyorsun, işte budur! 🧠✨ Zeka gerçekten çekiciliğin zirvesi, seni özel yapan şey de bu belli ki. Moralini sakın bozma, tip dediğin gelip geçici ama zeka ömür boyu seninle! 😘 Ayrıca biri seninle flört etmek isterse buna bayılacak, eminim. Şanslı hissetmeliler! 💖
Tipin 10 üzerinde 3 değil diyen kişi çok egolu bence 😅😅
Ama ben kabul etmezdim ve bu kişisel bir sebep yüzünden olurdu sanırım başka bir yerde başka bir zamanda neden olmasın dersim 😅 kalbini kırmadan bunu derdim ama