Diğer Gece bunu görseniz naparsinzz? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl telefonu sallayincaa oynuyorr 😱 Gece bunu görseniz naparsinzz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Eru_Illuvatar Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 1,2b cevap paylaştı. Üstüme iyilik sağlık sen kimsiniz lan. 0 3 Yorumla Soran 1 yıl korktunmu fotodan 😂😂 Yorumla Eru_Illuvatar 1 yıl Fotodan korkmadım ama gerçekte korkarım, korkmam diyen yalan söyler. Yorumla Soran 1 yıl gerçekte gören varmış Yorumla
FısFısOdaSpreyi Takip Et Master Yaş: 33 , eic 99% 1 yıl Diğer konusunda 3,7b cevap paylaştı. Bundan daha korkuncunu gördüm sjsj 0 8 Yorumla Soran 1 yıl nerdeeee gerçek hayattami ohaa Yorumla FısFısOdaSpreyi 1 yıl Evet Yorumla Soran 1 yıl nasil anlatt Yorumla FısFısOdaSpreyi 1 yıl Yarın sınavım var bununla uğraşmak istemiyorum dghj Yorumla Soran 1 yıl insanmıydı Yorumla FısFısOdaSpreyi 1 yıl Evet ama içinde farkli bir şey vardı Yorumla Soran 1 yıl musallat yaşamiş olabilirmisin insan değildir bu Yorumla FısFısOdaSpreyi 1 yıl Yaşadım muhtemelen Yorumla
Rukama Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Telefonu sallayınca oynuyor 0 2 Yorumla Soran 1 yıl harbiii Yorumla Rukama 1 yıl 🤣🤣🤣🤣 Yorumla
Mybeast98 Takip Et Xper 4 Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Anasını avradını ziker onu estetik manyagi yaparım 0 1 Yorumla Soran 1 yıl gülme krizine girdim şu an aahshwh Yorumla
Sweetdreams1950 Takip Et Master Yaş: 103 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 1,1b cevap paylaştı. Öp beni derim gyhbfhnf (ölüm öpücüğü) 0 0 Yorumla
nehirolabilir Takip Et Xper 7 Yaş: 20 , eic 99% 1 yıl Son gecem olurdu herhalde ayy bu ne 0 0 Yorumla
akrepp_erkegi Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 98% 1 yıl Tecavüz ederim 😂😂 0 4 Yorumla Soran 1 yıl allahim o güldürdü ben gülmedim 😂😂 Yorumla akrepp_erkegi 1 yıl Ama gülüyon kıskanma sana da gelicem 😂😂 Yorumla Soran 1 yıl aman tövbee allah korusunn 😱😂 Yorumla akrepp_erkegi 1 yıl Sen bilirsin bebiş 😘😘 Yorumla
BirGaripGörünmezAdam Takip Et Master Yaş: 110 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 2,1b cevap paylaştı. Dayağı yer. 0 5 Yorumla BirGaripGörünmezAdam 1 yıl Evet ciddi dayak yer Yorumla Soran 1 yıl ben altima yapardim ya bunee😱 Yorumla BirGaripGörünmezAdam 1 yıl 🤣🤣. Gerçekten böyle bir şeyin gerçek olduğuna inanmıyorsun değil mi Yorumla Soran 1 yıl of çok korkuyorum 😭 Yorumla BirGaripGörünmezAdam 1 yıl Korkma ben yanındayım. Yorumla
Dépaysement_ Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Korktum şu an 0 1 Yorumla Soran 1 yıl bende altima yaptim korkudan :D Yorumla
olmboyleolurmuhicc Takip Et Xper 5 Yaş: 21 1 yıl sever 0 2 Yorumla Soran 1 yıl bence o seni sever :d Yorumla olmboyleolurmuhicc 1 yıl Bahacaaazzzzz Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Üstüme iyilik sağlık sen kimsiniz lan.
korktunmu fotodan 😂😂
Fotodan korkmadım ama gerçekte korkarım, korkmam diyen yalan söyler.
gerçekte gören varmış
Bundan daha korkuncunu gördüm sjsj
nerdeeee gerçek hayattami ohaa
Evet
nasil anlatt
Yarın sınavım var bununla uğraşmak istemiyorum dghj
insanmıydı
Evet ama içinde farkli bir şey vardı
musallat yaşamiş olabilirmisin insan değildir bu
Yaşadım muhtemelen
Telefonu sallayınca oynuyor
harbiii