Daha zengin bulmasi cunku yakisiklilik kisiyi etkileyebilir, duygusal varliklariz sonucta ama daha zengin diye ona gitmesi bendeki degerini de yitirmesi anlamina gelir. Onun bendeki yerini etkiler, paraya tapan birini seviyor olusum beni derinden uzer
İngilizcede bir söz vardır she is not yours it's just your turn. Bu benim neredeyse hayat mottom. Her iki durumda da yıkılmam çünkü benden daha iyi birini bulmadan önce ben onu çoktan şutlamış olurum. Yani ilişkilerimde bu zamana kadar hep böyle yaptım. Gerçi karınızın demişsin. Evlilik düşünmüyorum tşkler
0
4 Yorumla
Soran
1 yıl
Dunayda bir tek ben kaldım sanirimnamuslu abi ne bu ilişki sayilari hicmi korkmuyorsunuz kalbinizden erkege birde merhamet yakışır ve o yoksa zaten kendi gibisini bulur.
Banane eski karımdan Allah yolunu açık etsin inşallah hem daha zengin hem daha yakışıklı birini bulur
0
2 Yorumla
Soran
1 yıl
Eski karın değil abim. ya karın ya işte sen varken başka adam tercih ediyor ama bunlardan birisini tercih etmiş olsa hangisi yıkar gurban olduğum. Yoksa eski karilari at çöpe
Gebersinler. Böyleleri. zengin olması meden peki gusuzmu hissettirirdi sana. Yoksa kadınlar parayı çok sevdiği için karının onu sevdiginden emin mi olurdun
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
umurumda değil ki eşim benden başkasını sevmez zaten.
Evli değildin sen barış kendine gel. 😂
olursa hani ileride :D
Daha zengin bulmasi cunku yakisiklilik kisiyi etkileyebilir, duygusal varliklariz sonucta ama daha zengin diye ona gitmesi bendeki degerini de yitirmesi anlamina gelir. Onun bendeki yerini etkiler, paraya tapan birini seviyor olusum beni derinden uzer
İngilizcede bir söz vardır she is not yours it's just your turn. Bu benim neredeyse hayat mottom. Her iki durumda da yıkılmam çünkü benden daha iyi birini bulmadan önce ben onu çoktan şutlamış olurum. Yani ilişkilerimde bu zamana kadar hep böyle yaptım. Gerçi karınızın demişsin. Evlilik düşünmüyorum tşkler
Dunayda bir tek ben kaldım sanirimnamuslu abi ne bu ilişki sayilari hicmi korkmuyorsunuz kalbinizden erkege birde merhamet yakışır ve o yoksa zaten kendi gibisini bulur.
Başka bir söz daha var. Kim namus ve ahlak şövalyeliği yapıyorsa, bilin ki en namussuzu odur
Öyle bir kanun yok abicim namuslu isen gururla söylersin bu iş böyledir
Sen zaten ilişkilerin olduğunu soylemissin bakir değilsin. ben bakireyim. Şimdi senin namusunla benim namusum bir mi. ?
Banane eski karımdan Allah yolunu açık etsin inşallah hem daha zengin hem daha yakışıklı birini bulur
Eski karın değil abim. ya karın ya işte sen varken başka adam tercih ediyor ama bunlardan birisini tercih etmiş olsa hangisi yıkar gurban olduğum. Yoksa eski karilari at çöpe
Tamam o da artık eski karım olur defolup gidebilir. Kadınlara göre sekillenemeyiz karında olsa kadın kadındır ve beni etkileyemez
Kadın ruhu zaten hiçbir erkeğe bağlı kalamaz ki. Öyle bir durumda "zaten gidecekti parayı tipi bahane etti" derdim
İkiside ayni nok ne farkedecek sonuct abaska birini buluyo :)
Olsun birisi daha yıkar illaki hangisi daha gôtce
Yakisikli olmazda zengin belki :)
Gebersinler. Böyleleri. zengin olması meden peki gusuzmu hissettirirdi sana. Yoksa kadınlar parayı çok sevdiği için karının onu sevdiginden emin mi olurdun
Yok parayi sevdigindendir :)
Bu nasıl soru öyle
Ortada olan olaylar abi benim bı suçum yok.
Sen yaşadın mı?
Yok abi yaşatiyorlar irispular
Fenasın
Ondan sordum. Üzüldüm erkeklerimize ondan sen olsan hangisi yıkar 🚬🚬
Uzak olsun
Amin amin
Paralı
😢 paranın gözü çıksın
Evet çünkü karşımdaki kişinin daha basitliği beni daha çok yıkar
İkiside birbirine layiklarmis. boş ver 😢
Tabiki öyle
Biten insan ne yaparsa yapsın önemsizdir.
İntikam mı alacaksın yoksa?
beni yakışıklılığa ya da paraya tercih etmesi
ikiside eşit derecede kötü
Bu onun karaktersizliğini gösterir...
İlla birini bulacak yani orspi 🤣
🤪🤪
Kimseye onu karım yapacak kadar değer vermem.