Gizli Üye(30-35)+1 yılİnşallah bedduası tutmaz. Allah herkesin içini bilir. Ben cezaevine girmiştim ordada bir kız babasını öldürmüştü sebebi babası ona yıllarca tecavüz etmiş bu babasını ittirip ayağını kırmış en sonunda evde yatıyorken su isteyince kız vermemiş babası sana hakkımı helal etmiyorum diyince tüfekle vurup öldürmüş.
Bilmiyorum o adam isterse beddua etsin isterse etmesin. Hak etmiş...
Senin babanda bencil ve zalim bir adammış istediği kadar beddua etsin sen Allah'a sığın. O büyüktür herşeyi, bizi bizden daha iyi bilir.
Bu arada babana iyiki böyle yapmışsın demekten kendimi alamayacağım. Üzgünüm...
Allah yardımcın olsun...01 Yorumla
Soran+1 yılAllah razi olsun cumlemizin yardımcısı olsun canm
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılAyıp ettin Baba Allah demektir ona saygı Allaha saygıdır her ne olursa olsun ne yaparsansa yap Allah affetmicek snei tövbe et babandan özür dile babaların ahı tutar şimdikki devirde kucukler buyukluk yapıyor anlamadım gitti yaaa babaya el kaldırmak ne demek inanamıyorum tukureyim babasına el kaldıranların hepsine benimde babam annemi dovdu ama asla el kaldırmadı annemi oldursede susarım
CENNET ANALARIN AYAKLARI ALTINDA AMA ANNEYLE BABANIN ARASINA HIC KIMSE GIREMEZ tamam MI GIT AF DILE ! BIDE SORUYOR013 Yorumla
Soran+1 yılDen kimin ne çektiğini bilemezsin oyüzden burada gizlidrn halarette edemezsin eğer babandan memnun olmasaydin maddi manevi böyle otmezdin belki edeplice yazsaydin diğer soylediklerin doğru olabilir ama edepsizlik yaptığın için cevabin anlamifade etmiyo
Cevap sahibi+1 yıledepsizlik yapmadım
banada edep öğretemezsin gizli cevab vermemim nedeni istemiyorum benim bu sruya cevabımı kimse gorsun tamam mı
sen özüür dile sonra gel ben babasın doven kızlarda gordum erkeklerde hepsi ne halde git af dile
ve dediklerimin hepsi doğru kim ne derse desin BABAYA SAYGI
Soran+1 yılKızım gören de diycek bu soruya cevap vermen için silah dayadim görülmesini istemiyomus bide neyse zaten canım sıkkın kapa konuyu
Cevap sahibi+1 yılkızım deme bana!
cevaplarım soruyu ve senin aylen hakkında kim ne dusunurse dusun onlara ne!!!- +1 yıl
BABALAR SAYGI? babalar ccuklarini saygi ögretmediyse cocuklarindan saygi beklemek biraz yanis olur @görüş sahibi hanimefendi, insan yasamadan bilinmez orda oturup konusmak kolay ne olursa olsun babaya saygi, annesini dayak yedigini görmek kolay degil onun nasil canini acidini orda izlemek kolay da degil
Cevap sahibi+1 yılbabalar oğretsede ogretmesede onu sadece babası bilir kızı değilmi ister keser ister atar karısı değilmi ister dover ister sever
Baba değilmi o bilir evin buyuyu o
ondan baskasına laf dusmez
Soran+1 yılGörüş sahibi senin dediğin şey evine maddi manevi bakan babalar için geçerli üzerimizde kavgadan aglatmaktan başka hakki olmayan bir baba için değil! Sen tam bir aile reisinin haklarindan bahsetmissin zaten bizim kavgamiz öyle bir baba olmayisindan! Ayriyetten cahilce bir zihniyet böyle düşünen erkeklet için avrat benim değilmi derler ya hani
Cevap sahibi+1 yılYinede baban saygı
lutfen uzatmaya gerek yok
Baba denince deprem bile durur bizim komsumuz vardı annesi kızları surekli adamı doverdi kacın gidin annenle baban ayrılsın o zaman bosansın ama babaya el kaldırılmaz ! muslumanız biz isvec almanya amerika değil burası
Soran+1 yılBen babaya el kalkar demiyorum konuyu saptirmayalim yazdiklarimi iyi oku lutfen beni zorunda birakti diyorum sen ne diyosun zaten uzatmana gerek olmadığını çektiğin 3 yorum önce ben demiştim
Cevap sahibi+1 yılben sana cevapvermedim sara ya verdim
ve aman ne haliniz varsa gorun
iyilik yapanda kabahet- +1 yıl
Mal aw ne demek babalar Allah demektir? Şanslı pi*ç seni
+1 yılÖncelikle tövbe et pişmanlık duyuyorsun madem. Her ne olursa olsun, senin bu dünyaya gelmene vesile olmuş, bundan sebeb yapmamalıydın. O ne kadar küçük düşerse düşsün, ama onunla bir olmamalıydın. Senin dediğin gibi bir baba ise eğer, duasını kabul olcagını zannetmiyorum. Çünkü bir baba olarak, hiç bir vazifesini yerine getirmiyor. Allaha havale et. O mazlumun yanındadır.
32 Yorumla
Soran+1 yılEvet o mazlumun yanındadır dinir hastası etti beni hap bile kullanıyorum adam durdurak bilmiyo
- +1 yıl
Annenle beraber gidip savcılığa şikayet et. Bu hayat çekilmez. ya da al anneni ayrı eve çık.
+1 yılalla baban a bir sorsana baba beni bosver ablami bosver de yarin bir gun annem allah gostermesin bisey olsa sen napacan ona cektirdiklerin hic aklina gelmicekmi o vicdanla nasil yasisan anneme bisey olsa diye bir sorsana biraz duygusal konus babana annen yokken sor bunu veya babana de baba bir disari cikalim de yanlizken konus?
02 Yorumla
Soran+1 yılKac kere denedim okadar vicdansizki onu öldürmek için yapiyo zaten bunu diyo hep zaten benim hazmedemedigimde bu beni bile yoldan çıkardı küçüklügümuzden beri hep huzursuzluk yapiyo Allah onu ıslah etsin benide yaktığı için affetsin
- +1 yıl
babana git bir daha bunu de ve sert cik baba anneme bisey olursa ve allah buyuk sende hasta olursan sana asla bakmam annem oldumu her bagimiz kopar de anneme cektirdiklerin yeter artik elini vicdanina koyve dusun artik bu kizim niye boyle bisey yapti niye bu cumleleri kurdu diye bir dusun de...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
76Cevap
birşey olmaz anneni korumak için vurmussun hak ettiğini almış. üzülme içindeki sıkıntı zaten o yaptığın hareketin kefareti. Herkes hakettiği yaşar babana hiç üzülmüyorum. Annene vurmaya kalkmasa öyle bir tepkide görmezdi. İnsan utanır kızı vurdu diye kimseye anlatmaz demek o yönüde hiç yok ki herkese anlatıyor. O yüzden hiç üzülme.
20 Yorumla
+1 yılbu kadar şerefsiz bir insan olacağını düşünmesem de filmlerde bile bu kadarı olucağını düşünmüyorum eniştemin yanında oldu diyosun anneni dövücekken kimse araya girmedi mi enişten baktı mı mal mal ama eğer gerçekse iyi yaptın baya iyi yaptın ama yine sen çekiceksin ne biliyim ya umarım bir an önce kurtulursunuz bu tip insanlara işkence etmeyi isterdim tırnaklarını falan dibinden çeker tek tek saçlarını çekerdim kimseye zarar vermem ama hakedene neler neler.
11 Yorumla
Soran+1 yılHaklisin Allahindan bulsun daha kvga baslamadan önce annem babam ben mutfaktaydik onlarda salonda söylenmeye bağırmaya baslayinca anneme onlarin yanina gittim enistem sesini duymasin rezil olmayalim diye mutfak kapisini icerden kitlemistim giremediler
Evet babanın bedduası tutar derler, anne sütünden dolayı beddua tutmazmış. Ama sen farkında olmadan çizmişsin hem ortada çok kötü bir olay var. Allah bilir tutup tutmayacağını ama haksız yere beddua tutmaz Allah senin ne çektiğini biliyor bacım sabret Allahım yardımcın olsun
01 Yorumla
Soran+1 yılSağol cumlemizin Allah yardimcisi olsun inşallah tutmaz rabbim onun haksizligina müsade etmez inşallah
ne kadar kotu olursa olsun babaya el kalkmaz ve bedduasıda tutar baban kotu bırı olabılır herseyı yanlış olabılır ama se babana hıc bır sekılde el kaldıramazsın emın ol yaptıgı seyden daha yanlış senın yaptıgın, o bedelını allaha odeyecektı sımdı sen odeyeceksın onunla beraber.. allah slah etsın sıkıntılarınız varsa ayrılın o evden devlet yardım edıyor bu gıbı durumlarda cekmek zorunda degılsınız
00 Yorumlaçok iyi yapmıssın bazen ınsan aılesını secemıyor malasef senınkıde o hesap olmus kusura bakma babandır ama ıtın duası kabul olsa gokten kemık yagardı dıe bı laf var. hıc dusunme kabul olur mu sıktır et. hem o annenı hırpalarken durup ızlemek kolay olmasa gerek
10 Yorumla
+1 yılya bırak ablacım öyle baba olmaz olsun. benim dünyaya gelmeme döl paylaşımında bulundu diye ben o adama baba demiyecem. baba dediğin çocuklarına karşı şefkatli merhametli vicdanlı olur kendisi aç yatar çocuğu tok yatsın diye senin babanın ettiği beddua tutmaz Allah kabul etmez diye umuyorum. zalimin bedduası ne zamandır kabul görmüşki şimdi görsün. Rabbim biliyor ya o beddua babana geri dönmesi dileğiyle.
20 YorumlaCanı yananın bedduası tutar yakanın değil. babana öfkelenmekte Haklısın herkes sinirlenirdi. anneyi koruma içgüdüsüyle yapılmış bişey ben kınamıyorum adam zaten hak etmiş. annen niçin boşamıyor bu şambabasını sen onu söyle?
22 Yorumla
Soran+1 yılInan esas o benim ve bizim canimizi yakiyo onu Allah haval ediyorumki beni sinir hastasi ettiği için. ayrilmaya gelince cok zalim ve oyuncu olduğu için siyrilir isin icinden ve bizi tehdit ediyo basedemeyiz onla ve daha rezil rusva eder
Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. Çok geçmiş olsun ve Allah yardımcı olsun.. Babayı dövmek elbette ki hoş bir davranış değil ama sen bir an o sinirle öyle bir harekette bulunmuşsun bugün kandil tövbe ve dua et Allah affeder umarım. Babana gelince Allah bilir ama hiç sanmıyorum bedduasının tutacağını. O iğrençlikleri yüzünden böyle bir durum yaşanmış. Annene, sana, kısacası ailenize neler etmiş.. Sizin tutabilir belki o adamı yine tutmaz. Enişten de ayrı bir edepsizmiş. Ne diyelim Allah yardımcınız olsun. Üzülmemeye çalış..
00 YorumlaAile ici problem herkeste var dedem oyle biriydi ama para icin yemek icin asla yapmazdi, her ne olursa olsun babaya kalkan el kirilir bu yazdiklarindan beter bileolsa o zaten dunyasini kaybetmis sebide suruklemesine izin vernemeliydin, ulan kaymak icin es cocuk dovulurmu benim babam melektir bu konularda Allaha dua et yinede iyi olsun diye
20 YorumlaBeddua tutması diye birşeyler saçmalamasın kimseyi, o zaman herkes sevmediğine beddua eder tutar. Herşey Allahın elinde ve taktirindedir. Talihsiz bir olay yaşamışsın, keşke babana şiddet uygulamasaydın nihayetinde baban. Bu durumlarda sakin ol ve anneni koru.. Umarım onun da kalbindeki merhamet duygusu artar..
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen haklısın ama ne olursa olsun saygıda kusur etme. tabiki annene el kaldrmasınada asla ama asla müsade etme... Eğer onsuz yaşamada zorluk çekmezseniz ayrılmaları daha iyi bence yoksa durum sağlıklı olmaz ileride. Eniştenin yanındada rezi olmadınız çünkü artık oda sizin ailenizin bir parçası yabancı değil sonuçta. Dediğim gibi muhattap olmamaya çalış el kaldrma tamam de geçiştr ama sakın annene el kaldrmasına müsade etme..
00 Yorumlaarkim,
benim 2 yaşında cocuğum var, eşimle onun yanınada kavga etsek kendimi suçlu hissediyorum.
bebek bile etkileniyor. siz koskoca insanlarsınız, nasıl olur da annene hem de damadının yanında el kaldırır? bu saatten sonra elin oğlu ne ablanı takar ne sizi takar...
malesef babanızda ciddi kişilik-karakter bozukluğu var. mesafe koy, mümkünse uzaklaş.
eline ekmeğini al, görüşmeyi kes...01 Yorumla- +1 yıl
öyle adama baba da denmez, sanıyorum bu adamın hayatta başardığı hiç bir şey yok...
daha ağır konuşurdum ama baban diye bişey demiyorum. sonuç olarak babanız rahatsız biri, ancak bunu kabul edebilecek olgunluğa eriştiğini de sanmıyorum.
(yetişkin bir çocuk babanız. bknz: yetişkin çocuklar, doğan cüceloğlu)
ben olsam senin yerinde hemen evden ayrılır, kendi ayaklarımın üstünde dururum, düğünüme bile çağırmam...
Gizli Üye(36-45)+1 yılZalimin bedduası tutmaz sen içini ferah tut böyle tatsızlıklar olmasa iyiydi ama takdir-i ilahi buda senin sınavın sabredip Allaha dua et. Bakarsın Allah içine öyle bir öyle bir duygu verirki bütün yaptıklarından pişmanlık duyar bu gece mevlid kandili bol bol dua et bizde senin için dua edelim...
11 Yorumla
Soran+1 yılAllah razi olsun hala merhametli insanlarin var olduğunu bilmek çok güzel. ..
Aile & Toplum konusunda 913 cevap paylaştı. Bu tip zalim babalara verilecek en güzel cevap;
4.bp.blogspot.com/.../babalar.png10 YorumlaAile & Toplum konusunda 11,7b cevap paylaştı. Çok nahoş bir durum bu. Babandan uzaklaşıp ilişkiyi mesafeli tutmanızda yarar görüyorum. Böyle insanlarla uyum sağlamak, huzuru ve mutluluğu bulmak neredeyse imkansız. Beddua konusuna takma gönlün rahat olsun.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 7,6b cevap paylaştı. Annen neden o adamdan boşanmıyor Devlet Kadınları epeyca koruyan yasalar var
Şahsan Anaya Babaya el kalkmamalı Ama Kendi kızını dövmeye çalışan bir
Baba hak eder03 Yorumla
Soran+1 yılKozlar onun elinde basedemeyiz biz onunla okadar oyuncu ve ucuz haraketler yapiyoki ne tehditler ediyo dahada rezil eder bizi
Soran+1 yılEvet sagol canım :(
Aile & Toplum konusunda 13b cevap paylaştı. O baslatmis. Ablanla enistenin yaninda annene saldirmak ne demek? Cok kotu olmus ama sebebi sen degilsin. Uzulme derim.
11 Yorumla
Soran+1 yılSağol canım teşekkür ederim
+1 yılYa kavganız için elimden bişey gelmez üstüme vazifede değil fakat şunu hayatta asla unutma gece yatmadan önce ve sabah kalktıktan sonra ayetel kürsi okursan hiçbişey zarar veremez sana ve bedduaları tutmaz
10 Yorumla
+1 yılAnnene el kaldırıyorsa baban da olsa karşılığını vereceksin. Babana da haksızlık varsa annenle konusacaksın. Enişten de baya delikanlıymış.
01 Yorumla
Soran+1 yılKapiyi kitlrmistim mutfağın kavga cikarirsa duymasinlar rezil olmayalim diye icerden kitlemistim
+1 yılsen de millete onun yaptığı serefsizlikten bahset ki onlar babanı haklı gormesin. oyle babanın allah belasını versin ve merak etme oyle bir insanın duası da bedduası da asla tutmaz
12 Yorumla
Soran+1 yılAllah razı olsun kardesim Sağol varol insallah tutmaz
- +1 yıl
tutmaz canım merak etme
Daha öncede böyle baba profilleri gördüm, duydum. Güçten düşmeye başladıkça, yaşlandıkça evcilleşecektir. Bence iyi yapmışsın.
03 Yorumla
Soran+1 yılHic bisey olmaz ona gibi
Soran+1 yılYani şunu demek istedim bizi bitirdikten sonra herkeze rezil ettikten sonra kimseninsaygisini birakmadiktan sonra ölse ne fayda
- Aile & Toplum konusunda 20,4b cevap paylaştı.
+1 yılİyi yapmışsın. Hak etmiş. Köpeklerin duası da kabul olmaz. Tasalanma.
22 Yorumla
Soran+1 yılInsallah kabul olmaz
- +1 yıl
Olmaz :):
+1 yılKötü olan bir beddua tutmaz. Tabi haketmiyorsan.. Allah yardımcın olsun tatlım çok zor bir durum
12 Yorumla
Soran+1 yılAllah razi olsun canım benim cumlemizin insallah
- +1 yıl
Amin Amin..
+1 yılÖyle babamı olur babam anneme el kaldıracak pencereden atmazdam şerefsizim sen en iyisini yapmışsın bence ayrıca mazlumun ahı tutar zorbanın değil takma kafana iyi yapmışsın helal olsun sana.
13 Yorumla
Soran+1 yılSağol moralin için Allah razi olsun
- +1 yıl
Benim anlamadığım nasıl bir insan eşine el kaldırır hele bir kaymak için ne acayip insanlar var ya
Soran+1 yılEvet ya malesefki bu insan benim babam bazen kendimden nefret ediyorum ve biliyomusun aile olarak o bizi hiç haketmiyo ve boyle adamlarin zalimlerin sansi çok yüksek
hak etmiş aslında böyle şeyleri okuyunca çok üzülüyorum ya Allah size sabır versin
01 Yorumla
Soran+1 yılSağol varol amin insallah
Babanın bedduası tutar, üzülme senin herhangi bir suçun yok.
01 Yorumla
Soran+1 yılSağol canım ya inşallah öyledir :(
+1 yılHiç takma haketmiş baba bile olsa öyle şey yapılmaz iyi yapmışsın ya içimin yağları eridi
02 Yorumla
Soran+1 yılHakketti ama Allahtan korkuyorum
- +1 yıl
Korkma çünkü seninde onun üzerinde hakkın var
+1 yılya baba babadır asla bir daha öyle davranma o size karşı yaptığı kötülüklerin cezasını bulacaktır sabırlı ol ama hakkettende şerefsizmiş yani
03 Yorumla
Soran+1 yılÇok haklisin o kadar üstümüze geliyoki sinirden birikmislikten yipranmaktan gözüm bişey görmez oldu
- +1 yıl
benim babamda bazen yapıyor sinirini yenemeyip laflar söylüyor sonra özür diliyor sen sakin ol mutlaka akıllanacaktır
Soran+1 yılİnşallah akillanir
Böyle Bir Baba Olacağını Hiç Düşünmezdim,
Bir İnsan Nasıl Böyle Olabilir Anlamıyorum, İnşallah Yaptıklarını Misli Misli Çeker de,
Siz Rahat Edersiniz.04 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah Allah razi olsun ama ben günaha girdim
Soran+1 yılHaklisin asla yapmazdim
+1 yılBaban çok kötü biri ama ondan daha kötü olan kişi enişten. Ne kadar adi bir insanmış. ne diyeceğimi şaşırdım Allah Yardımcın olsun
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 506 cevap paylaştı. Zalimin ne bedduasi tutacak be. O once zalimliginden kaybeder. Allah yardmciniz olsun.
03 Yorumla
Soran+1 yılAllah razı olsun gerçekten öyle çok içimi, icimizi yakti ya
- +1 yıl
Eyvallah idi kardes. Yukarda erkeklerin cogu babadir bedduasi tutar falan yazmis da ne tutacak yaa bir kere ona baba bile denmez. Karisina cocuklarina el kaldiran ne adamdir ne de babadir. Hayvan bile denmez hayvanlara hakaret olur. Once bir insan olmayi insan gibi davranmayi ogrensin o. Sonra gelsin beddua etsin. İcini ferah tut soru soran kardesim oyle kolay kolay beddua tutmaz
+1 yılBu zamana kadar baba demişin sen ona ama o hiç babalık etmemiş. Bence birinin birine ahı tutması için ona çok emek vermiş olması gerekir. Sen doğru olanı yapmışın.
10 YorumlaVelasil babadir ama bunlarida yapmasi uygun deyil seninde onu yapman uzaklaşman bir an once is güçle ayri durman ya da hayatnda biri varsa evlenmen bedua iyi deyildir
00 YorumlaHakli olmadan edilen dualar nerede görülmüş. Sen orda anneni savunmussun. Zaten yapman gerekeni yapmissin.
Allah görüyor herşeyi her beddua kabul olsaydı oooo yani. O yönden bir sikinti çekmezsin.00 Yorumla
+1 yılİlk öncelkle Allah yardımcın olsun. Bilmiyorum ama bana kalırsa tutmaz diye düşüniyorum ana babadan beddua cok kötü ama size zor günlet zor zamanlar yasatmıs gönlünce olsun hersey
03 Yorumla
Soran+1 yılAllah razı olsun bin kere gerçekten öyle bu anlattiklarim bugün yapti bide hergün neleryapiyo ya
- +1 yıl
Allah yardım etsin ne diceşimi bilmiyorum
Soran+1 yılSağol varol bende bilemiyorum
- Aile & Toplum konusunda 956 cevap paylaştı.
+1 yılanlamadığım enişten neden havaya girdi!! bence onunda canı fena dayak çekiyor olmasın!
00 Yorumla Kusura bakma ama benim saçlarımı tarayan babamı ben 2 hafta önce toprağa koyuyorum senin baban gibiler yaşıyor. Bu nasıl adalet
01 YorumlaAile & Toplum konusunda 14,3b cevap paylaştı. Ne kadar zalim olursa olsun Babandır ve bedduası herzaman tutar
05 Yorumla
Soran+1 yılHaklisinda insallah tutmaz
- +1 yıl
Nerden cikardim? allah bilir!!. Baba babaligini yapan bir baba olsaydi eyvallah. Haksizin bedduasi donup dolasir sahibini bulur. Sanki Allah gormuyor.
Annem hep der, babanın bedduası geçer oğlum diye.
Keşke el kaldırmasaydın.01 Yorumla
Soran+1 yılUya yapmak istemiyorum ama kendime hakim olamıyorum ya
Aile & Toplum konusunda 335 cevap paylaştı. Halimeze çok şükür etmek lazim kolay bir hayat yasamiyorsun anlaşılan inşallah biran önce evlenirsin ve mutlu bir hayat surersin tavsiye olarakta aileden ayrı bir şehirde yasa evlendikten sonra
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. İyi yapmışsın için rahat olsun cehalet türkiyenin en büyük sorunu böyle insanlara baba diyoruz malesef
04 Yorumla
Soran+1 yılMalesef Sağol moral verdiğin için çok saol
Soran+1 yılZorla bu durumlara sokuyo bizi ya
Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. 02 Yorumla
Soran+1 yılGeç dalgani geri zekali
- Aile & Toplum konusunda 378 cevap paylaştı.
+1 yılHerkes hak ettiğini bulur boşver. Sabret. Sabrın sonu selamettir. Bedduasının tutacağını sanmıyorum. Eline koluna sağlık. Haketmiş
00 Yorumla
+1 yıll*n ben babama küfür edemiyorum erkek oldugundan dolayı yani ona cesaret edemiyorum valla adamı morartmışsın bak helal olsun :S
10 Yorumlaşu an yanımda annme vurdu kendimi onu dönmemek için zor tutuyorum sadece tokat attı ama kalkarsam anasını * sadece zor duruyorum telefonla ilgileniyorum bisi yapmamak için gerçekten böyle bacım çocukları insani katil eder
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbaba bedduası tutuyo diye biliyorum canım. tövbe ettirmeye bak şikayetlerinide konuş ama ben olsam bende döverdim
00 YorumlaAllah yardımcın olsun allahından bulacak elbet. enişten niye engel olmadı olaya?
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılCanım dert etme, senin ki baba olmadığı için bedduası tutmaz, Beddua ancak kişilerin haklı olduğu durumlarda tutar, haksız olanlarada ise kendine döner...
00 Yorumlakardeşim yüce allah herşeyı bılıyor kım haklı kım haksız canını sıkma şu üc günlük dünyada benım babam yok yanımda keşke ola oyle yapsa degeri ve kıymetını bil inşlhh dogru yolu bulur baban
02 Yorumla
Soran+1 yılSağol kardeşim Allah razı olsun Allah haksizligini bildirsin
Böyle haberleri okudukça çocuk sahibi olmaya korkuyorum onca okut büyüt emek ver sonra Allah yazmasıın ya kötü oldum :'((
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBaba bedduası kesinlikle tutuyor ben gördüm.
Teyzem zamanında kaçarak evlenmişti. Dedemde çok üzüldü, "insallah aynısını kızın sana yasatır." diye beddua etmişti.
Ve teyzemin kızı da kaçarak evlendi.00 Yorumla
+1 yılhayırlı evlatmışsın vesselam ama babanda cinsmiş yanii
01 Yorumla
Soran+1 yılBeni günaha soktu cigirimdan cikardi ya
Aile & Toplum konusunda 3,8b cevap paylaştı. çok zor bır durum ama çok kotu beddua etmıs ınsallah tutmaz
02 Yorumla
Soran+1 yılInsallah tutmaz Allah yaptığı haksızlıği kabul etmez inşallah
+1 yılNe. Bjcim. Insanlar. Var ya. Allah yardimcin olsin valla
11 Yorumla
Soran+1 yılAllah razi olsun cok Sağol
ahahahah naneyi yedin ana babanın bedduası kesin tutar gerçi seni kimse alırmı orasıda şüpheli senin cocugun olunca sen cocugu aglıyor diyede döversin :)
00 Yorumla
+1 yılEtme bulma dünyası- ne yaparsan aynen karşına bir gün çıkacak.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 3,5b cevap paylaştı. Allah biliyor sen Allaha havale et hiç ugrasmaya degmez
00 Yorumlaiyi yapmissin. kadina el kaldirmissa bir "erkek" herseyi hakediyor bence. beddualari da tutmaz korkma sen.
00 Yorumla
+1 yılTabiki baban olarak onu yapmaman gerekirdi ama olan olmuş bir kere ama Allah var haketmiş baban Allah sabır versin ne diyelim kötü olmuş.
00 Yorumla
+1 yılAnnaya babaya el kalkmaz ama arkadaş bu adam haketmiş insan dayanamıyo
01 Yorumla
Soran+1 yılValla dayanamiyo insan
- Devamını Gör (43)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası