Siz bana ne önerirsiniz? çok ilginç bir şey anlatıyorum vakti olan gelsin?

Bugüne kadar geçmişime baktığımda hiç kimsenin beni sevmediğini görüyorum. Edindiğim arkadaşlıklar olsun duygusal ilişkiler olsun kimse sevmedi , kimse kaybetme korkusu yaşamadı. Kimse gözlerimin içine parıltıyla bakmadı.

Sevgilim olmadı değil oldu hep başarısız kısa vadeli ilişkiler.. Benden esirgenen ilgiyi sevgiyi benden sonrasına çokça verdiklerini gördüm. Yanlış kişilere denkgelmiş olsam zaten onlar bi başkasına doğru kişi olmazlardı.

Görünüş olarak fena sayılmam. Etrafımdakiler çekici bir yanım ve albenim olduğunu söylerler. Zaten dışarıdan beni tanımayanlara karşı çok kişinin ilgisini çektim çok adım atan oldu bana.

Ama daha sonra yaydığım enerjiden midir nedir insanları sarmıyorum ve beni terk ediyorlar. Ya da ilgisizleşip mesafe koyuyorlar. Bu herkeste böyle oldu. Beni basit görüyorlar sanki.

Bu aynı şeyi yaşama durumu yüzünden son günlerde ilgisini çektiğim bir kaç kişiye duvar ördüm ve onlarla muhatap olmadım yine aynı şey olacak diye ( en azından uzaktan göründüğüm halimle akıllarında öyle kalayım beni çözmesinler istedim. )

Depresyona girdim artık içime kapandım. Çok durgun ve mutsuzum. Nasıl davranmalı ne yapmalıyım bilemiyorum.

İnsanlara kendimi tanıtmaktan 1 saat oturup sohbet etmekten korkar oldum.

Siz bana ne önerirsiniz? çok ilginç bir şey anlatıyorum vakti olan gelsin?