Diğer Uyuma taktikleri? arisboslukta Takip Et Bilge Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor yarın saat onda bütüm var arkadslar napsamda uyuyamiom sizin var mi bildiğiniz yontemler Güncellemeler1 yıl bi de yurtta kaliom ona gore bisiler onerin bitki caylarida önermeyin onlarda yok Uyuma taktikleri? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
bakipgidecegim Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 96% 1 yıl Maalesef bu sorunu hepimiz yaşıyoruz. Telefonu kapatıp dene. Şimdiden başarılar diliyorum 0 2 Yorumla arisboslukta 1 yıl tesekkur ederim 🥲 Yorumla bakipgidecegim 1 yıl 🥳 Yorumla
OpınHaymır Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Yağsız çıtırım, elini yüzünü soğuk suyla yıka ben böyle yatıyorum 0 2 Yorumla arisboslukta 1 yıl azcik olan uykumda o sekilde kacar benim Yorumla OpınHaymır 1 yıl Sen erkeğini dinle yavrum, soğuktan sonra ısınınca yüzün uyku bastıracak Yorumla
Tuna8830 Takip Et Master Yaş: 38 , eic 91% 1 yıl Diğer konusunda 1,6b cevap paylaştı. Bol bol yoğurt ye süt iç uykun gelir ya da bedeni yor 0 0 Yorumla
Sineklertanrisii Takip Et Bilge Yaş: 39 , eic 100% 1 yıl Kitap oku, çabuk uykumu getirir benim. Mümkünse ağır bir kitap oku. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Yazlari yurtta kalinabiliyor mu ya üni okuyorsun demi 0 3 Yorumla arisboslukta 1 yıl staj ve kpss öğrencileri icin izin veriliyor sadece staj veya kpss belgedi göstermek gerekiyor Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ücret felan ödüyor musun peki yazin da kalirken Yorumla arisboslukta 1 yıl sanirim ödeniyor cok bir bilgim yok daha idareyle konusmadim Yorumla
aliakarrr Takip Et Guru Yaş: 35 1 yıl Diğer konusunda 1b cevap paylaştı. Gözlerini kapat açma ve bir nehir kenarında mesela hamakta hayal et kendini 0 0 Yorumla
Alpp035 Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Nefes teknikleri oluyor, işe yarayabilir 0 0 Yorumla
ahmetcann16 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 3,1b cevap paylaştı. Telegrama bak uyutcam seni 0 0 Yorumla
rmznonur Takip Et Master Yaş: 34 1 yıl Diğer konusunda 10,5b cevap paylaştı. Bulursan bana da söyle 0 0 Yorumla
CaptainVenture Takip Et Master Yaş: 38 , eic 97% 1 yıl Diğer konusunda 1,8b cevap paylaştı. Ilık duş 0 2 Yorumla arisboslukta 1 yıl maa uykum kacio oyle.. hic gelmez o sekilde Yorumla CaptainVenture 1 yıl Bende tam tersi ılık süt melisa cayi papatya çayı bunlarda vsr Yorumla
Hardcorebdsm023 Takip Et Xper 6 Yaş: 24 1 yıl O nasıl foto baya düştüm 0 2 Yorumla arisboslukta 1 yıl hocam konumuz bu mu Yorumla Hardcorebdsm023 1 yıl Bilmiyorum hocam ama o nasıl foto hocam uyutmaz beni fizik mük Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Maalesef bu sorunu hepimiz yaşıyoruz. Telefonu kapatıp dene. Şimdiden başarılar diliyorum
tesekkur ederim 🥲
🥳
Yağsız çıtırım, elini yüzünü soğuk suyla yıka ben böyle yatıyorum
azcik olan uykumda o sekilde kacar benim
Sen erkeğini dinle yavrum, soğuktan sonra ısınınca yüzün uyku bastıracak
Bol bol yoğurt ye süt iç uykun gelir ya da bedeni yor
Kitap oku, çabuk uykumu getirir benim. Mümkünse ağır bir kitap oku.
Yazlari yurtta kalinabiliyor mu ya üni okuyorsun demi
staj ve kpss öğrencileri icin izin veriliyor sadece staj veya kpss belgedi göstermek gerekiyor
Ücret felan ödüyor musun peki yazin da kalirken
sanirim ödeniyor cok bir bilgim yok daha idareyle konusmadim
Bunlar iyi günlerin evlendiğinde geceleri uykun kalmayacak zaten
Gözlerini kapat açma ve bir nehir kenarında mesela hamakta hayal et kendini
Nefes teknikleri oluyor, işe yarayabilir
Telegrama bak uyutcam seni
Bulursan bana da söyle
Ilık duş
maa uykum kacio oyle.. hic gelmez o sekilde
Bende tam tersi ılık süt melisa cayi papatya çayı bunlarda vsr
O nasıl foto baya düştüm
hocam konumuz bu mu