Diğer 1 ay Ölmek nasıl bir şey? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Hiç ölürken birisine şahit oldunuz mu? Ölmek nasıl bir şey? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
sizofrenikpalyaco Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 100% 1 ay Oldum da daha önce hiç ölmedim. Daha önce ölüp ölümden dönmeyen varsa yazsın soruya, ben de merak ettim cevabını 0 2 Yorumla Soran 1 ay Ölen kimse geri dönemez. Reenkarnasyon dedikleri şey tamamen uydurma. Yorumla sizofrenikpalyaco 1 ay hadi canım, ciddi misin? Wow inanmıyoğum Yorumla
koreanturkey Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 47% 1 ay Diğer konusunda 851 cevap paylaştı. Babam son nefesini verirken yanındaydım O kadar güzel bir ölümü vardı ki son nefesinde yüzünü kaşıdı ne bir titreme ne bir şey öylesine gitti 0 4 Yorumla Soran 1 ay Müslüman miydi Yorumla koreanturkey 1 ay Evet neden Yorumla koreanturkey 1 ay Ben kelime-i şehadet getirmesini kulağına söyledim Belki de içinden getirmiştir Yorumla Soran 1 ay Merak ettim sordum Allah hayırlı ölüm versin Yorumla
PATRON79 Takip Et Guru Yaş: 44 , eic 98% 1 ay ellerimde ölen yakınlarım oldu çok zevkli bir şey olmasa gerek... 0 0 Yorumla
ercan343737 Takip Et Xper 6 Yaş: 39 , eic 100% 1 ay Bı kaç kez yani bunun tarifi yok 😂😂en aİndan edebilecek biri yok 0 0 Yorumla
SorryImnotreadyyet Takip Et Guru Yaş: 20 , eic 100% 1 ay Diğer konusunda 483 cevap paylaştı. Ben öldüm şu an cehennemden yazıyorum 0 7 Yorumla Çıtırvarmi3434 1 ay @SorryImnotreadyyet ne günahlar işledin Yorumla SorryImnotreadyyet 1 ay Çok fazla şey Yorumla Çıtırvarmi3434 1 ay Söylesene ona göre gelmeyelim oraya Yorumla SorryImnotreadyyet 1 ay Aklına gelebilecek herşeyi yaptım cinsellik hariç. O yüzden şu an ödül olarak burada bana yakışıklı zebaniler verildi Yorumla Çıtırvarmi3434 1 ay Zebaniler de yakışıklı var mı be Yorumla SorryImnotreadyyet 1 ay Varmış bende yeni gördüm ama burası çok sıcak söyleyeyim Yorumla Çıtırvarmi3434 1 ay Yapma ya ee nasıl dayanıyorsun Yorumla
Jaqu-Oo Takip Et Guru Yaş: 28 1 ay Diğer konusunda 5,6b cevap paylaştı. Hiç ölmedim bilemiyorum ki. 0 0 Yorumla
glaberizm Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 98% 1 ay Diğer konusunda 688 cevap paylaştı. olmadımm 0 0 Yorumla
spiritoitaliano Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% 1 ay Diğer konusunda 1,1b cevap paylaştı. Olmadım 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Oldum da daha önce hiç ölmedim. Daha önce ölüp ölümden dönmeyen varsa yazsın soruya, ben de merak ettim cevabını
Ölen kimse geri dönemez. Reenkarnasyon dedikleri şey tamamen uydurma.
hadi canım, ciddi misin? Wow inanmıyoğum
Babam son nefesini verirken yanındaydım O kadar güzel bir ölümü vardı ki son nefesinde yüzünü kaşıdı ne bir titreme ne bir şey öylesine gitti
Müslüman miydi
Evet neden
Ben kelime-i şehadet getirmesini kulağına söyledim Belki de içinden getirmiştir
Merak ettim sordum Allah hayırlı ölüm versin
ellerimde ölen yakınlarım oldu çok zevkli bir şey olmasa gerek...
Bı kaç kez yani bunun tarifi yok 😂😂en aİndan edebilecek biri yok
Güzel bir şey. Her şey bitiyor
Hayır, hiç şahit olmadım
Ben öldüm şu an cehennemden yazıyorum
@SorryImnotreadyyet ne günahlar işledin
Çok fazla şey
Söylesene ona göre gelmeyelim oraya
Aklına gelebilecek herşeyi yaptım cinsellik hariç. O yüzden şu an ödül olarak burada bana yakışıklı zebaniler verildi
Zebaniler de yakışıklı var mı be
Varmış bende yeni gördüm ama burası çok sıcak söyleyeyim
Yapma ya ee nasıl dayanıyorsun
Hiç ölmedim bilemiyorum ki.
uyku gibi düşün veya saroşluk gibi belki
Hayır.
Olmadım
Kötü bişey
olmadımm
Olmadım ama yaşamaktan iyidir
Olmadım
Hayir