Diğer Boyum kacc gibi duruyor sizce? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor 160-170 arası boyum kim tahmin edebilecek? Güncellemeler1 yıl 1. Fotoğrafta yüzümde bebek filtresi var, böyle bir yüz yok yani. Boyum kacc gibi duruyor sizce? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Cansuay1 Takip Et Xper 6 Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl 163-164 mü? Ama bence 2. Sinde daha uzun gibi duruyorsun 0 2 Yorumla Soran 1 yıl 168 boyum cidden o kadar kısamı duruyorum Yorumla Cansuay1 1 yıl 1. Sinde öyle duruyorsun 2. Sinde gayet de uzunsun canim takma🤍😇 Yorumla
TahrovinDrun Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Olm sen kaç yaşındasın lan niye bu kadar bebek yüzlüsün 0 9 Yorumla Soran 1 yıl Abi filtre o ya 😅 Yorumla TahrovinDrun 1 yıl Hee mk korkuttun lan bi an dedim engelli falan mı acaba Yorumla Soran 1 yıl AŞSKÖĞLJKAHSKABSİABS Yorumla TahrovinDrun 1 yıl Gülme bak vergisini alırım Yorumla Soran 1 yıl Sen cumhurbaşkanımısın abi Yorumla TahrovinDrun 1 yıl Şşşş çaktırma emine görmesin Yorumla TahrovinDrun 1 yıl Benim bu vergi hastalığıma bi çare lazım ya tutamıyorum kendimi hep ele veriyor beni Yorumla Soran 1 yıl Bencede bi çözüm bul abi ne yapın ne edin, emineyle bir ortak yol bulun Yorumla TahrovinDrun 1 yıl Sorma hanım kızım çok bunaltıyor beni çok daraltıyor. Merkelle ilişkimizi yakaladıktan sonra hele daha bi sıkı oldu her şey. Arap bide bu atamıyorum gitmiyor yapıştı sülük gibi emcüklüyor Yorumla
BayCarlito_ Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Cocugum sen kac yasindasin😂 o yuzundeki hangi filtre😂 0 1 Yorumla beyazz839292 1 yıl Snap efekti Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl La kaldır bunu filtre demişsin de Chucky 'nin gelinine dönmüşsün valla korktum 0 4 Yorumla Soran 1 yıl AŞSÖĞKJLSJGAJAVJQVWQV Cevap sahibi 1 yıl Bir an engelli bile sandım 😅 Soran 1 yıl Cidden öylemi duruyor ya 😂 Cevap sahibi 1 yıl Valla bak dedim her halde genetik bir hastalığı var yazık 😅
PoleStar5 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Üstteki 1.60, alttaki 1.55 😜 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Okuduğunuzu anlamakta sorunlusunuz galiba : ) Yorumla PoleStar5 1 yıl İlk mektebi 9 senede bitirdim. Daha da okuyacaktim hoca öldü 😜 Yorumla
mbp20 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Genç mi gösteriyorsun yaşın mı küçük? 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Bebek filtresi var yüzümde Yorumla mbp20 1 yıl Bence böyle yerlerde paylaşmak için pek etik değil. Boyuna gelirsek 1.67 olabilirsin. Yorumla Soran 1 yıl Neden etik değil ki? Yorumla mbp20 1 yıl Yani çocuk zannedilebilir. O yüzden. Yorumla
Aristokratımsı Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 13,9b cevap paylaştı. Bu ne cin gibi 0 0 Yorumla
glaberizm Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 98% 1 yıl Diğer konusunda 1,8b cevap paylaştı. 1.68 0 0 Yorumla
MmartKedisi Takip Et Master Yaş: 49 , eic 92% 1 yıl Diğer konusunda 437 cevap paylaştı. 1,48 0 0 Yorumla
RuhunBedeLii Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 35% 1 yıl Diğer konusunda 923 cevap paylaştı. 1.52 1.55 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Nasil bi shop bu 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Ne shopu var burada mesela Yorumla _DorukAli_ 1 yıl Efsane 🤣 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Acaba ne? Kafayı kimden çaldın Yorumla Soran 1 yıl Bebek filtresi o kendi yüzüm değil 😅 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
163-164 mü? Ama bence 2. Sinde daha uzun gibi duruyorsun
168 boyum cidden o kadar kısamı duruyorum
1. Sinde öyle duruyorsun 2. Sinde gayet de uzunsun canim takma🤍😇
Olm sen kaç yaşındasın lan niye bu kadar bebek yüzlüsün
Abi filtre o ya 😅
Hee mk korkuttun lan bi an dedim engelli falan mı acaba
AŞSKÖĞLJKAHSKABSİABS
Gülme bak vergisini alırım
Sen cumhurbaşkanımısın abi
Şşşş çaktırma emine görmesin
Benim bu vergi hastalığıma bi çare lazım ya tutamıyorum kendimi hep ele veriyor beni
Bencede bi çözüm bul abi ne yapın ne edin, emineyle bir ortak yol bulun
Sorma hanım kızım çok bunaltıyor beni çok daraltıyor. Merkelle ilişkimizi yakaladıktan sonra hele daha bi sıkı oldu her şey. Arap bide bu atamıyorum gitmiyor yapıştı sülük gibi emcüklüyor
Cocugum sen kac yasindasin😂 o yuzundeki hangi filtre😂
Snap efekti
La kaldır bunu filtre demişsin de Chucky 'nin gelinine dönmüşsün valla korktum
AŞSÖĞKJLSJGAJAVJQVWQV
Bir an engelli bile sandım 😅
Cidden öylemi duruyor ya 😂
Valla bak dedim her halde genetik bir hastalığı var yazık 😅
Üstteki 1.60, alttaki 1.55 😜
Okuduğunuzu anlamakta sorunlusunuz galiba : )
İlk mektebi 9 senede bitirdim. Daha da okuyacaktim hoca öldü 😜
Genç mi gösteriyorsun yaşın mı küçük?
Bebek filtresi var yüzümde
Bence böyle yerlerde paylaşmak için pek etik değil. Boyuna gelirsek 1.67 olabilirsin.
Neden etik değil ki?
Yani çocuk zannedilebilir. O yüzden.
Bu ne cin gibi
Taylandlı ladyboy musun len sen :d
1.55.
1.61
166 mı?
Zayıf 🤤
1.68
1,48
bak arkadaşım altta yüzünü karalamis üstte açık
1.52 1.55