1 yılBluetooth kulaklıkların ilk çıktığı zamanlar tabi bende o zamana kadar ilk defa görmüş oldum. Otobüse bindim şöyle alımlı bakımlı sarışın 35-40 yaşlarında bir kadın karşıma oturdu. Merhaba canım nasılsın dedi. Bende biraz utangaç bir şaşkın halde iyyim teşekkür ederim dedim. Sonra kadın eliyle kulağını açtı orada bir cihaz olduğunu ve telefona bağlandığını telefonda bir tanıdığı ile konuştuğunu farkettim epeyce rezil olmuştum 😄😄🤦🤦Sonra kadının telefon görüşmesinden sonra alaycı şekilde gülmesi de cabası 🤦🤦🤦
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Evet, ben bir Çerkesim. Vatanımızı, al 🇹🇷 bayrağımızı çok seviyorum ve Çerkes soykırımı sonrası Anadolu'ya göç eden dedelerimizi bu topraklarda bağrına basan Osmanlı hükümdarlarına ve Türk milletine hep dua ediyorum. Bizi kardeş sayıp bağırlarına bastıkları için onlara vefa duygum hiç bitmeyecek, ölene dek onları hep duamla, minnetle yad edeceğim.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
79Cevap
- Diğer konusunda 89,9b cevap paylaştı.
u 1 yılitirafım yok
00 Yorumla
1 yılİnsanları nasıl manipüle etmem gerektiğini ne yaparsam nasıl davranmaya yönlendirebileceğimi benim bile korktuğum kadar iyi biliyorum bir gün aman o üzülmesin bu psikolojik hasar çekmesin falan diye düşünmediğim bi zaman kullanmak üzere bu skill beklemede 😏
210 Yorumla- 1 yıl
Kullanacağın kişi ayvayı yedi desene
- 1 yıl
Böyle kişiler genellikle ağır aşağılık kompleksi içerisinde oluyorlar.. ve bunu anlayan kişilere istediği kadar manipülasyon yapsın sadece içinden ona acıyor
- 1 yıl
Ben de durduk yere insanları ezmeyi çalışan narsistler için aynı şeyleri duymuştum
- 1 yıl
İki türlü aynı yolun yolcusuyuz diyosun 😂
- 1 yıl
Yok diyorum ki insanları düşünüp bildiği bir şeyi yapmayan insandan narsist olmaz
- 1 yıl
Kizim ne içtin ya 😂
- 1 yıl
şu an mesela başta söylediklerin senin lafın değilmiş gibi ciddiyetsizliğe yatıyosun ve ağzımdan çıkacak bi sinirli lafa bakıyosun işte acınası olan kişi ortada ve o kişi ben değilim :) şimdi cevabımdan git hadi
- 1 yıl
Kizim yemin ederim okumadım bile 😂
- 1 yıl
Hala kovulduğun soruda şaklabanlık yapıyorsun 💆🏻♀️ git
- 1 yıl
Çok acınası halde olduğunu biliyosun değil mi
üniveersite zamanında bi arkadaşım diğer erkeklerle sohbet ederken kendisininkinin boyutuna filan bi atıfta bulunurcasına bir şeyler söyledi. Ben bunu bi gün c2 de gördüm başladım konuşmaya. ama o muhabbetten sonra hep aklımda merak konusu kalmıştı. ne zaman onu görsem aklıma geliyordu. çünkü çok kısa zayıf bi çocuktu. Biz iyice yazıştık filan ben ona onu tanıdığımı ama çok utandığım için kendimi hiç bir zaman göstermeyeceğimi söyledim. biraz böyle ilerledi konular. Çok değişik fantezileri çıktı. Beni kölesi filan yaptı. Karşılıklı nudelaştık yüz göstermeden.
İNANAMADIM!!
onda öyle bi şey ne arıyor hala anlamış değilim. Kendi nude'ım bile telefonumda bilgisayarımda hiç bir yerde yoktur kayıtlı. Ama onunkini saklıyorum arasıra bakıp... neyse benim bi işim var :D gidiyorum. bu da böyle bir anım
12 Yorumla- 1 yıl
Çok mu büyüktü ahahah
Gizli Üye(30-35)1 yılbir kızla tanışmıştım. görüştük yemek yedik konuştuk falan.
ama sonrasında kızla ayrıldım, aramızda temaslı bir şey geçmedi tabi. aslında çok sevmiştim kendisini ama yalan bir senaryo ile ayrılmasını sağladım. çünkü o sevgi bence devamını getirirdi ama gelecek adına bir şey sunamazdım ona bazı sebeplerden dolayı, zarar görsün istemedim. biraz üzüldü ama hayatı boyunca güvende en azından10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılEvli çiftlere katıldım
Bi yakınımın sevgilisi beni baştan çıkardı ona uydum,
Komşumuzun boşanmış kızıyla birlikte oldum
Bı arkadaşın liseli kızı cinsellik yaşamak istedi, ama izin vermedim
İlkokul arkadaşım evli kadınla birlikte oldum.
İki kız kardeşle ayrı ayrı birlikte oldum.
Bir kadının hem kendisi hem de annesiyle birlikte oldum.
Şimdilik aklıma gelenler bunlar.133 Yorumla
Cevap sahibi1 yılEyvallah, Allah daim etsin
- 1 yıl
Erkeklerden nefret ediyorum hiç birine güvenilmez
Cevap sahibi1 yılKesinlikle
- 1 yıl
Doyumsuz erkek misali
- 1 yıl
Reis yaş kaç 😂
Cevap sahibi1 yıl48 yaşındayım
Cevap sahibi1 yılBeni eleştiren kadınlara şunu diyebilirim. Farkındaysanız ilişki yaşadıklarım erkek değil kadın. Şunu temin ederim hiç birine de yan gözle bakmadım hepsinde de onlar bana yürüdü. Aksi halde ben yanaşmazdım. Çevremdeki kadınlara kafamı kaldırıp bakmam. Öyle bişey olsa gocunmam onu da itiraf ederdim. Demem o ki sadece erkeklere suç bulmayın.
- 1 yıl
Reis iki kardeş olayı nasıl gelişti 😂
- 1 yıl
@Aynurey hoşuna gitti geçerken bana da çak diyor 😂
Cevap sahibi1 yıl@Aynurey Allah canını almasın emi 😃😃😃.. Aşkolsun ya, beni hepten coşkun yaptınız. Gel misafir edeyim, misafire nasıl davranılırmış görürsün 😉
- 1 yıl
İki kardeş? 😂
- 1 yıl
@Professore abi anlat taktı iki kardeşe😄
Cevap sahibi1 yıl@Professore dostum, biz küçük olan ile görüşüyorduk, boşanmış olan ablası varmış, bi konuda bilgi almak için numaramı vermiş, o konuda yardımcı oldum, sonra kadının niyeti değişti.
- 1 yıl
Devamı part2 de
Cevap sahibi1 yılKaçırdın maalesef 😜
- 1 yıl
Bu arada reis benim bi senede zktigimi sen ömrün boyunca anca zkmissindir 😂
Cevap sahibi1 yılSenle ilgili bişey diyen mi oldu ki açıklama ihtiyacı hissettin?
- 1 yıl
@Professore adımı bile bilmiyosun ne hikayesinden bahsediyosun?
Cevap sahibi1 yıl@Professore haddini aşıyorsun ama, bir kadına böyle konuşma hakkını nerden buluyorsun?
Cevap sahibi1 yıl@gecenin_kralicesii engelledim densizi.
- 1 yıl
Gerek yoktu ama teşekkürler
Cevap sahibi1 yıl@gecenin_kralicesii üstteki kadına da sataşmış, yeni farkettim. Her şeyin bir adabı var, hadsiz kişilere dayanamıyorum.
- 1 yıl
Fazla kaptırdı kendini heralde😄 malın teki ya boş ver
- 1 yıl
@gecenin_kralicesii sektir l. an bozulacağı yorumları silmiş 😂
- 1 yıl
@gecenin_kralicesii yavrum senin zkis hikayelerinden roman yapabilir KS 😂
- 1 yıl
@gecenin_kralicesii kizim bu kadar yalanmana gerek yok.. bi parti ayarla zksin 😂
Cevap sahibi1 yıl@gecenin_kralicesii Bu hâlâ yazıyor mu bende gözükmüyor
- 1 yıl
Yaziyodu engel attım
Cevap sahibi1 yıl@gecenin_kralicesii iyi etmişsin, böyle seviyesizlerle muhatap olmaya gerek yok kendilerini bişey sanacaklar
- 1 yıl
Aynen öyle
- 1 yıl
😂😂
Gizli Üye(18-24)1 yılLisede okul tuvaletinde maşrabaya işiyorlardı bende bütün okul cumadayken bu arada İmam Hatipte okudum neyse bütün okul cumadayken o maşrabaları aldım sonra hepsini tek tek sabunlara döktüm bunu yaparken de arkadaşımım bir tane bilek geliştirmek için aleti vardı elime de tam oldu onla dokundum maşrabalara.
01 Yorumla- 1 yıl
Yıkamak için mi
- Diğer konusunda 2,7b cevap paylaştı.
1 yılSon zamanlarda o kadar çok geriliyorum ki Türkiye’deki fay hatlarından daha fazla gerginim diyebilirim
40 Yorumla Diğer konusunda 817 cevap paylaştı. Onlara hastayken yaptım aslın da onları yaparken o ben değildim.
33 Yorumla- 1 yıl
Şair burada ne demek
- 1 yıl
Naptın içerken mi oldu 😂
Gizli Üye(18-24)1 yılTelefonda gizli dans videolarım var öyle bir dans ederim ki kızlar bile baştan çıkar telefondan açıp gizli gizli dans ederim evde. Düğünde beceriksiz ayağına yatarım
32 Yorumla- 1 yıl
Merak ettim doğrusu
Gizli Üye(25-29)1 yılsanalda birini kandırdım. fake hesapla ve engelleyip gittim adamı. adam hala benim fake hesabı arıyor
37 Yorumla
Soran1 yılYaaa üzüldüm niye oyle yaptin buradan mi o adam? Aradığını nerden biliyorsun yani
Cevap sahibi1 yılbir oyunda kandırdım. oyunda diğer fake hesabımda da ekli. ve bu adam 2 hesabımı farklı 2 insan sanıyor
Soran1 yılOyunun adi ne? Bu arada niye kandirdin ki
Cevap sahibi1 yılvalorant. adam sapık bişeydi ilk günden abazalık yaptı ben de ilk kandırayım bari dedim. her şeyi fake söyledim. sonra bayağı iyi anlaştık abazalıkları bıraktı ama ben yalancı olduğumu söylemeye cesaret edemediğim için terk edip gittim onu
Soran1 yılBence soyle sonucta onunda basinda hatasi olmuş
Cevap sahibi1 yılterk edeli 1 yıl olacak nerdeyse. geri dönsem ne diyeceğim ki. hem 1 yıldır onu terk ettim. hem de fake biriyim. ama adam gibi adammış 1 senedir hiçbir abazalık yapmadan beni aradı
- 1 yıl
😂😂 adam gibi adammış
1 yılBir sürü maskem var. Bir sürü hayat yaşıyorum. Kimilerinde başarılıyım kimilerinde yokluğun dibini gören bir kanser hastası 🙃
10 Yorumla
1 yılArkadaşımın gözlüğünü çaldım ve yıllardır kullanıyorum (Hala farketmedi).
20 YorumlaBu sitenin itiraf sorularına itirafta buluna buluna itiraf kalmadı, azıcık bekleyin de itiraf biriksin ulan
00 Yorumla
1 yılBiseksüelim hem erkeği hem kadını arzulayıp hoşlanabilirim.
11 Yorumla- 1 yıl
Güzelmiş
- Diğer konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılAlarm kurduğum halde Sabah namazlarına kalkamaz oldum bu beni çok üzüyor..
10 Yorumla - Diğer konusunda 552 cevap paylaştı.
1 yılItiraf edecegim hicbir seyim yok, sorarsan cevaplayamayacagim sey yok
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılBurdaki fenomenlerin birinden nedensizce hoslaniyorum ama asla yazmam red yiyeceğimden değil sorunlu hayatım yuzunden -oyle değilmiş gibi davraniyorum- intenretten asla biriyle ilerleyemem
00 Yorumla
1 yılEski sevgilim benim yüzümden ayrıldı ve ben onu çok özlüyorum keşke geri dönse
00 Yorumla- Diğer konusunda 1b cevap paylaştı.
1 yılŞu an canım sıkkın ve herkese atar yapıyorum.
00 Yorumla Son 10 yılda çıktığım 12 kadının 10’u evli çıktı...
00 Yorumla
1 yıl24 yaşındayım hiç sevgilim olmadı kız eli tutmadım
00 YorumlaDiğer konusunda 312 cevap paylaştı. ilk gazı sen ver biz devam edelim hadi bekliyoruz itirafını :))
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılHayatımda hiç cinsel ilişki yaşamadım bir kaç küçük şey dışında... Gerçek anlamda yaşamadım hiç...
03 Yorumla
Soran1 yılNeden
Cevap sahibi1 yılBilmem biriyle olacaktı bir gün o an bir anda aklıma neden bunu şuanda yapıyorum evleneceğim zaten o zaman yaparım özelim kalsın dedim... Evlenmedik ayrıldık... Diğer herkes ile de öyle düşündüm... Bilmiyorum belki de ben salağımdır... Safım bunun gerçekten artık farkındayım...
- 1 yıl
Cinsel ilişki yaşamaman saflık veya başka bişey değil hatta evlenmeden yapmak istememen çok güzel bişey bana göre
Gizli Üye(36-45)1 yılBurdan evli birine aşık oldum. Aramızda kötü bir şey geçmedi geçemez. Ama günlerdir aklımdan çıkmıyor
00 Yorumla
1 yılSevgilisi olan biriyle aynı yatakta yatıyorum ve sigarayı bana iciriyor habire bel altı sakalar yapıyoruz
22 Yorumla- 1 yıl
Eyşan 😂
Gizli Üye(18-24)1 yılKendi iş yerimdeki ve ortamdaki bütün kızlarla seks yaptım ama hiç birinin bir birinden haberi yok
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılSürekli taş kalpliyim kimseyi düşünmem diyorum ama aslında öyle değil
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılEski çalıştığım kurumda hemen her kadınla birlikte oldum. 2 tanesi de evliydi.
00 YorumlaBen nudist takılmayı seviyorum mümkün olsa sokakta alışveriş merkezinde ve işte bile böyle olmayı tercih ederim
Benim gibi olan biriyle evlenmek istiyorum00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılSeks yaparken kızların kölem olmalarını seviyorum😃
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılKomşuma gittiğimde kızının kirli sepetinden külodunu bulup koklamıştım
00 Yorumla
1 yılsevgilime cok sinirlenince c2 anon uygulamasını indirip sexting yapıyorum
33 Yorumla- 1 yıl
Anon ne? 😂
- 1 yıl
Anonim
- 1 yıl
Orada görüntülü çok yapılıyor
1 yılCinsellik güzel bir şey
51 Yorumla- 1 yıl
deneyimli misin
1 yılEski sevgilimle birlikte olmak için gururumu hiçe saydım. Benk dovmesine izin verdim. Onunla birlikte oldum ona para verdim. Defalarca kere 31 çektim.
063 Yorumla- 1 yıl
31 onun ismi 31 kere 31 çektim.
- 1 yıl
Ne diyorsun ya kaşar mıyım ben ona aşık oldum için yaptım
- 1 yıl
Ya aşık olmasam 31 çekmezdim
- 1 yıl
O kadar çok
- 1 yıl
Sadece o yemin ettim yokluğuna bile sadık olacağım.
- 1 yıl
Sadık olduğun kişi sana sadık mı? hele bi bu yönden bak. Gereksiz kişiler için hayat mahvetmeye gerek yok gülüm
- 1 yıl
Değil başkasıyla evli
- 1 yıl
Karın seviyordur onu da karısı seviyor
- 1 yıl
Karını sev işte
- 1 yıl
Oğlum şal*k mısın ya Tayfunu bu yüzden seviyorum işte karısına sadık
- 1 yıl
- 1 yıl
Neden
- 1 yıl
Neden mi şöyle ki evli olupta sevgili isteyenlerin saçını başını yolasım geliyor. Mutlu değilsen boşan da sevgili yap niye karının gururunu kırarsın ki
- 1 yıl
İyi de ben sevgili istemiyorum ki evli birini seviyorum o kadar ve rahatsız etmiyorum
- 1 yıl
Senden bahsetmemiştim gülüm
Reco87 olan heriften bahsettim
Ve sende vazgeç derim hayatının en büyük yanlışını yapıyorsun evli birini sevmekle bunu kendine yapma - 1 yıl
- 1 yıl
- 1 yıl
- 1 yıl
- 1 yıl
- 1 yıl
- 1 yıl
- 1 yıl
- 1 yıl
- 1 yıl
- 1 yıl
- 1 yıl
- 1 yıl
Reco aptl mısın ya
- 1 yıl
Tamam yazmayın artık zaten yine altıma yaptım.
- 1 yıl
Reco defol ya Allah aşkına aptl mısın
1 yılYeni bir aşka yelken açmak istiyorum ama sevgilime bunu söyleyemiyorum. duyarsa ağzıma eder valla.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılsekste performansimi artırmak için her gün 1 saat kardiyo yapıyorum ve, en son ilişkim bir ay önceydi, şu an çok meraklıyım bi daha yaptığımda bir fark görecek miyim
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBazı dediklerimden utanıyorum mesela ilk tanıştığım sınıftaki kıza ilk tanıştığım teneffüste direk yurtta oda arkadaşlarıyla yaşadığım sorunlardan bahsetmiştim
03 Yorumla- 1 yıl
Ne sorunu
Cevap sahibi1 yılOda arkadaşlarımla kavga
- 1 yıl
Ne var ki bunda
Evet van peynirini bir kez denedim evet ama çok sevdim evet
00 Yorumla
1 yılO kadar uç fntzilerim var ki şu an hepsini sana anlatmak istiyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılEşofmanımın önünde bir kabarıklık var, ne sence bu
013 Yorumla
Soran1 yılLolipop
Cevap sahibi1 yılSever misin lolipop yalamayı
Soran1 yılEvet çok
Cevap sahibi1 yılLolipopun o ucunu boğazına kadar soktun mu hiç öyle de güzel oluyordur
Soran1 yılSoktum evet super oluyor
Cevap sahibi1 yılLolipop mu çekiyor canın
Soran1 yılYooo
Cevap sahibi1 yılNe çekiyor
Soran1 yılMuzz
Cevap sahibi1 yılUcu lolipop gibi bir muz nasıl peki
Soran1 yılMmm hic denemedim merak ettim
Cevap sahibi1 yılDenemek ister misin
Cevap sahibi1 yılGel dene hadi biraz dokun ve ağzına al
- Diğer konusunda 923 cevap paylaştı.
1 yılKüçükken kendi b@kumu yemişim
011 Yorumla
Soran1 yılNeden? Ve kaç yasindaydin
Soran1 yılBir de afiyet olsun knk nasildi tadi sjskoz
- 1 yıl
3 4 yaşındaydım sebepsizce yemişim 😀😀
- 1 yıl
Teşekkür ederim tadı B@k gibiydi 😀😀😀😀
- 1 yıl
@kewokk aminnnnn 😀😀
- 1 yıl
Zehirlenme oldu mu tadını düşünmek bile istemiyorum
- 1 yıl
@gecenin_kralicesii yok olmamış ağzıma diş macunu sürmüşler 2 saat dişlerimin arasından çıkarmaya çalışmışlar 😀😀
- 1 yıl
OMG😅
- 1 yıl
@gecenin_kralicesii iyi ki pek fazla hatırlamıyorum 😀😀
- 1 yıl
😄iyi ki
- Diğer konusunda 470 cevap paylaştı.
1 yılBabamdan nefret ediyorum.
15 Yorumla- 1 yıl
@ghostvari Hayatı bize zehir etti.
- 1 yıl
@ghostvari boş ver.
1 yılİtirafı iftar diye okumam
12 Yorumla- Diğer konusunda 640 cevap paylaştı.
1 yılHayatım bomboş geçiyor
11 Yorumla İtiraf için uygun ortam yok bence 😊
10 YorumlaDiğer konusunda 562 cevap paylaştı. Buradan olmazzzz
00 Yorumla- Diğer konusunda 532 cevap paylaştı.
1 yılItiraf edersem korkarsin
00 Yorumla Buradan iki tane kızla birlikte oldum.
00 Yorumla- Diğer konusunda 3,8b cevap paylaştı.
1 yılşu an ölsem iyi olurdu
00 Yorumla - Diğer konusunda 753 cevap paylaştı.
1 yılÇok şey var ne itiraf edeceğiz
00 Yorumla Beni çok zorluyor evliler 😂
00 Yorumlaİtiraf edebileceğim bir şey yok.
00 Yorumla- Diğer konusunda 631 cevap paylaştı.
1 yılSen önden buyur 😂
00 Yorumla Diğer konusunda 539 cevap paylaştı. ben hiç bir kadına güvenmiyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılArada bir canlı cam show yapıyorum 😅 (Yanlış anlaşılmasın Heteroyum)
00 Yorumla
1 yılBen aşka kapıyı kapattım
00 Yorumla
1 yılİstemem. Gizli yorum yapmayı sevmem. ☺️
00 YorumlaNasıl bir itiraf la bunlar
00 YorumlaDiğer konusunda 758 cevap paylaştı. Niye ifşalayalım kendimizi burada 😂
00 Yorumla
1 yılAklıma geleni itiraf edemem ya 😂
00 Yorumla- Devamını Gör (49)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler