Uzun zamandır sigara içiyorum bu aralar kokusu fena değil diye elektronik sigara içiyorum ama bırakmak istiyorum çünkü spor yapmama veya hızlı hareket etmeme engel oluyor nefesim...
Nasıl bıraktınız?
Önerileriniz neler?
Uzun zamandır sigara içiyorum bu aralar kokusu fena değil diye elektronik sigara içiyorum ama bırakmak istiyorum çünkü spor yapmama veya hızlı hareket etmeme engel oluyor nefesim...
Nasıl bıraktınız?
Önerileriniz neler?
Evet ben bıraktım. 16 lı yaşlarda başlamıştım 29-30 yaşımda falan bıraktım. Hiç zorlanmadım ilk önce kafamda bitirdim bundan ben sigara kullanmıyorum dedim. Günlük bir paket bazen biraz daha fazla içerdim isterseniz bırakırsınız..
Cidden benim örnek almak istediğim insanlardan birisisin seni tebrik ederim
Bugün son sigaramı içtim yarın sizin dediğiniz gibi uygulayacağım umarım başarırım teşekkür ederim
Cevap
10Cevap
direk bırakarak başarırsınız bence
Aslında direk bırakıyorum Ama iş ortamında genelde konuştuğum ve anlaştığım insanlar sigara köşelerinde olduğu için Onlara eşlikçi oluyorum Umarım onların yanındayken bile sigara içmem ve sadece temiz bir nefes alırım
Ezik degilsen birakirsin, sayet eziksen kendini tutamazsin birakamazsin
Doğru diyorsun Sadece ezikler bağımlı olur ve güçsüz insanlar
Nane şekeri hafif abur cubur la biraktim istek oluşunca onlarla avuttum bir ay sabretmen gerek istek azalıyor ve bitiyor
Umarım Ben de başarabilirim daha çok naneli sakız veya nikotin sakızı olabilir bulabilirsem
Antrenörlük geçmişim var bende ilk sigara kullanıyordum sonra kendimi spora adayınca bıraktım
Ben de yarından itibaren hem sağlık hem de kilo vermek için devamı olarak yüzmeye gideceğim Umarım ki sende olduğu gibi bende de bırakmak için iyi bir amaç olur Spor
3 sene spor yaptım sigara spora engel olmadı
Şöyle bir şey var yıllarca sağlıklı beslenip spor yapıp kanser olan insanlar var her gün 2 paket sigara içip hiçbir sorun olmayan insanlar da var biyoloji ile alakalı olabilir Çünkü benim nefesim çok kolay bir şekilde kesiliyor ve kalp ağrısı yaşıyorum
Doğru söylüyorsun daha Yaşım da genç aslında altında bir sebep var mı bilmiyorum ama yarın yüzmeye gittikten sonra herhangi bir kalp ağrısı yaşarsam dediğini yapabilirim
Göğüs kasının gelişimi ilk defa böyle bir şey duydum O zaman ben spor yaptım Bir hafta boyunca yaşadığım ağrının tam olarak beni nasıl etkilediğini inceleyip ona göre ilerleyebilirim bir söz var ya bin bilsen bile bir bilene soracaksın diye bana bir şey öğrettin Teşekkür ederim
İçmeyenler ile takıl içenler den uzak dur
Biliyor musun bu bana önerilen en güzel fikir bunu deneyeceğim
Teşekkürler
Nikotin sakızı ile biraktim
Nereden alabilirim
Kanser olacağını düşün
Aslında çok güzel bir öneri ne kadar olumsuz düşünürsem O Kadar Kolay tiksinebilirim bu illetten
Bırakan yine başlıyor
Işte önemli olan başlamamak
Kullanmayarak
Uzun dönemli bir bağımlılık olduğu için kullanmamaya Özen göstersem de çok zorlanıyorum Bu nedenle kullanmaya devam ediyorum içip sonrasında bırakan insanlara çok özeniyorum ve örnek almak istiyorum
Çok mu içiyorsun
Aslında çok içmiyorum en fazla günde 5-6 sigara ama ne zaman stres olsam veyahut düşüncelere dalsam içiyorum
Seviye 4 olunca herhalde mesaj atabiliyoruz daha iki gündür Ben de kayıt oldum buraya ne yazık ki atamıyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?