Arkadaslar merhaba cuma aksami uyudugum da sabah kalktim N harfi olustu dokununca hafif cay dokulmus gibi yanma hisediyorum nedir bu sizce fotograf cektim anca bu kadar belli olacak sekilde cektim aynadan bakinca net belli oluyor buyu olabilir mi birde sevgilisi olan N harfiyle baslayan birine ilgi duymaya basladim sevgilisi var diye kendimle savasiyorum dualarimla ayak da durmaya calisiyorum olcagini dusunsem bile ihlas suresi felak suresi nas suresi ayetel kursi fatiha suresi okuyorum sizce nedir bu basima gelen sey?
Sence senaryoyu kuracak yasdamiyim burada insanlari kandiracak ve zamanini yiyecek davranislar da bulunmam kardesim herkesin ozgur iradesi dusunce cevaplarina saygim oldugu gibi senin cevabina da saygim vardir 🙂
Daire icine dikkatli bakinca az belli oluyor gozle yanagima baksan net N dersiniz arkadaslarima soyledigimde bakip harbi N var sen mi cizdin diyip dalga geciyorlar
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Belki uyurken çok yastığa sürtmüşsündür bazen bu sebeple bile sivilce çıkabiliyor ya saten ya da ipek kılıf kullan
1 haftadir gecmez mi sizlama da ayni
sivilce çıkacak belki bilemiyorum o kadar çok mu ağrıyor?
Doktora git istersen
Harry potter a donustun galiba 👀krem sür belki gece yatarken tirnağini batirmissindir
Dedigini yapicam gecmezse tirnagimi enazindan yara yapip kabuk baglar gecer sizlama durmicak yoksa sanki biri deliyir gibi hisediyorum
Yakın gelecekteki talibinin baş harfi, yaz kenara.
Cidden mi kaderimde ki kisinin harfi mi diyorsun
Ebenin @mı bu senaryoyu nasıl kurdun awq ALKJHSHKJSDFLSG
Sence senaryoyu kuracak yasdamiyim burada insanlari kandiracak ve zamanini yiyecek davranislar da bulunmam kardesim herkesin ozgur iradesi dusunce cevaplarina saygim oldugu gibi senin cevabina da saygim vardir 🙂
Ya dayı anladım onu da kafanda kuruyorsun harbi benden söylemesi çok düşünme böyle şeyleri walla :d eyw.
Haftanin 5 gunu fitnessa gidiyorum kardesim sence kuracak zihnim olabilir mi
Ya dayı ne alaka fitnes awq harbi KSADLFADSFSA
Demek istedigimi anlamadiniz 🙂
Uyurken kaşımışsındır
Olabilir de neden harf seklinde ciksin ki
Harf değilde zikzak şeklinde olduğunu düşün 🤔
Neden 1haftadir cay dokulmus gibi yanik hisediyorum dokununca dokdora gidicem bakalim 2.3 gunde gecmezse
Tahriş etmişsin işte
Gozle yakindan baksan sasirirsin tahris degil kizarik da yok
canimin yanmasi gecsin a b c d e f g harf umrumda degil capak dusun eliyince canin yanar onun gibi
M var burunda A gibi zaten üçgen
N den hangi harflere gectik arkadaslar bir arkadas da gelir C var der gercekden yuz yuze goruşsek net bir sekilde N dersin
N harfi nerde görünmğyor
Daire icine dikkatli bakinca az belli oluyor gozle yanagima baksan net N dersiniz arkadaslarima soyledigimde bakip harbi N var sen mi cizdin diyip dalga geciyorlar
iz çıkmış
Neden 1 haftadir gecmiyor 4.5 gun daha bklicem tekcare dokdor
Herşeyi büyüye bağlamanız yok mu komiksiniz
Korkudan sanirim ilk aklima gelen o
orada n defil de m var sanki
Kameradan anca bu kadar belli olacak sekilde cektim aynadan bakildigin da net N harfi gozukuyor nedir bu basima gelen anlamadim
M harfi var oha
M nerden cikardiniz N herkesin gozu farkli mi goruyor anlamadim 😄
M gördüm n harfi değil dikkatli bak