2 dünya bir araya gelir yine biz onunla gelemeyiz. kaldı ki çocukla sevgili bile olmadık... Ben ona ondan hoşlandığımi soyledim ama o beni istemedi : )
Hmm anladim, ben de yasadim, boyle durum baslarda dunyanin sonu gibi geliyo ama sonradan ne malmisim diyosun emin ol, Şu an boş ver falan demek mantiksiz olur senin icin ama su tavsiyeyi verebilirim pek duygusal iceriklere yonelme uzak dur daha da dusunur kendinde sorun aramaya baslarsin bende oyle olmustu. Bu da gecer :)
zaten öyle ama hayatımda gördüğüm erkeklerden çok farklıydı en azından beni gerçekten anlıyor ve dinliyordu en önemlisi de bana yardım etmeye çalışıyordu.. Neyse neyse denssssss LSDFLCPEAAPWLW
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
26Cevap
gecem güzel ve sıradan
yaaaağniii sevdiğim kişiden uzaktayım olmayacağını da biliyorum. Onun kollarında olsaydım şu an gecem güzel olabilirdi ama ne yazikki gecem kötü : )
umarim kollarinda olursun guzel enerji gonderiyorum 777 nfkdmfldmfkd
2 dünya bir araya gelir yine biz onunla gelemeyiz.
kaldı ki çocukla sevgili bile olmadık... Ben ona ondan hoşlandığımi soyledim ama o beni istemedi : )
Hmm anladim, ben de yasadim, boyle durum baslarda dunyanin sonu gibi geliyo ama sonradan ne malmisim diyosun emin ol, Şu an boş ver falan demek mantiksiz olur senin icin ama su tavsiyeyi verebilirim pek duygusal iceriklere yonelme uzak dur daha da dusunur kendinde sorun aramaya baslarsin bende oyle olmustu. Bu da gecer :)
zaten öyle ama hayatımda gördüğüm erkeklerden çok farklıydı en azından beni gerçekten anlıyor ve dinliyordu en önemlisi de bana yardım etmeye çalışıyordu.. Neyse neyse denssssss LSDFLCPEAAPWLW
Reddettgi halde umit vermeye calisiyordu :), iyi biri degildi ondan bol bol sovdum hic uzulmuyorum ahahah
Benim kollarıma gel ozaman
Filim bakıyorum filim izleyecem güzel geçiyor yani
Hmm ben de mi film izlesemm yoksa yatsam mi bilemedim simdi
iyi olsun diye uğraştıkça sanki b0ka sarıyor gibi
İçimde enerji var böyle 6 ya da 7 gibi bilemedim naptım herhalde
Güzel geçiyor :)
Guzel guzell hep boyle gecsin :)
Daha daha güzel geçsin :D
Seni görmiyene kadar gayet mükemmeldi
hahahhahahd oyle mi
La yok sakasina dedim ciddiye alma
almadim zaten ahdjhahd