Diğer Hayretler içindeyim😃dm de rahatsız eden neden yok? MahzaaNur Takip Et Xper 6 Yaş: 33 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl Kimseyi aramıyorum kimseyle işim yok boşuna yorulmayın Hayretler içindeyim😃dm de rahatsız eden neden yok? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 90,6b cevap paylaştı. yakında olur merak etmeyin 0 0 Yorumla
Afacan_37 Takip Et Master Yaş: 48 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 311 cevap paylaştı. Sivrisinek gibi camı pencereyi açık bırakırsan içeri girerler. O yüzden açık bırakmamaya çalış. Maazallah hırsız bile dadanır. 1 1 Yorumla MahzaaNur 1 yıl Çok mantıklı Yorumla
Onemortime Takip Et Master Yaş: 45 , eic 88% 1 yıl Diğer konusunda 1,5b cevap paylaştı. Tatil yorelerine dağıldılar.. Mevsim biraz geçsin tatilciler dönsün gelirler meraklanma.. Birde bugün pazar bazıları giremiyor buraya :)) 1 6 Yorumla MahzaaNur 1 yıl Umurum değil boşuna yorulmasınlar öylesine bakıyorum soru yorumlara kimseyle işim yok Yorumla Onemortime 1 yıl Olmasında.. Ama buranin raconu bu.. Sorular cavaplayanlar.. Özelden şans deneyenler.. Artık alışmak larim. Ama pazarları ekstra sakın oluyor.. Güzel :) Yorumla MahzaaNur 1 yıl Hayır buraya kalmadım herkesi red ediyorum kimse umurum değil Yorumla Onemortime 1 yıl Onu çok net anladım :)).. Dm nı kapatırsan daha rahat edersin. Kimseyle muhattap olmak zorunda da kalmazsınBuda bir seçenek :)) Yorumla MahzaaNur 1 yıl Anladığın ney Yorumla Onemortime 1 yıl Buradakilere ihtiyacın olmadığı. Buradaki insanlara almadığın.. Üstüne basq başa söyledin.. Bence de olması gereken bu zaten.. :) Yorumla
Ozaneker Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Yeni olduğun içindir 😅 1 2 Yorumla MahzaaNur 1 yıl Yeni değilim ara ara gelip gidiyorum Yorumla Ozaneker 1 yıl Fotoğrafın yok ondandır bilmem burası değişik bi yer fikrini bile söylemekten çekiniyor insan bazen Yorumla
Rozes52 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 503 cevap paylaştı. Sıcak artık yoruldular 🤣🤣🤣 4 1 Yorumla Hornyboi 1 yıl Yok ya hala yükseklerdeyim 😂😂 Yorumla
SorryImnotreadyyet Takip Et Master Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 1,6b cevap paylaştı. Ben dm kapattım kafam rahat 2 0 Yorumla
güℓ_кяαℓiçeѕi Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 99% 1 yıl Ahaha beni de rahatsız eden yok elhamdülillah. 1 0 Yorumla
hazallill Takip Et Bilge Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Cvp vermeyınce gıdıyorlar öyle yapıyorum 1 0 Yorumla
lgbtbireyi Takip Et Xper 5 Yaş: 35 1 yıl dm den konusmayacaksaniz hesap acmanin ne faydasi var 0 1 Yorumla lgbtbireyi 1 yıl o zaman hesabi kapat kim seni ne yapacak kendini bir sey sanan ahmak Yorumla
ax2akrep Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% 1 yıl edin diyor yani dlflf 0 4 Yorumla MahzaaNur 1 yıl Hayır Yorumla ax2akrep 1 yıl o zaman niye kutun açık fkdkdl Yorumla MahzaaNur 1 yıl Merak ettiğimden bazılarına engel atıyorum okuyup Yorumla ax2akrep 1 yıl iyi yapıyosun kral Yorumla
nicksevmeyenadam61 Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 381 cevap paylaştı. Hemen yazıyım mi dmden😂 0 0 Yorumla
elif_dedim Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 88% 1 yıl Neden edelim kendinizi bi pok sanmayın, awk 0 0 Yorumla
Zenginreis Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 1,2b cevap paylaştı. Neden olsun 0 0 Yorumla
sinan_63 Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 816 cevap paylaştı. Geleyim mi 😂 0 0 Yorumla
FısFısOdaSpreyi Takip Et Master Yaş: 33 , eic 99% 1 yıl Diğer konusunda 3,7b cevap paylaştı. Yazarlar şimdi 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
yakında olur merak etmeyin
Sivrisinek gibi camı pencereyi açık bırakırsan içeri girerler.
O yüzden açık bırakmamaya çalış. Maazallah hırsız bile dadanır.
Çok mantıklı
Tatil yorelerine dağıldılar.. Mevsim biraz geçsin tatilciler dönsün gelirler meraklanma.. Birde bugün pazar bazıları giremiyor buraya :))
Umurum değil boşuna yorulmasınlar öylesine bakıyorum soru yorumlara kimseyle işim yok
Olmasında.. Ama buranin raconu bu.. Sorular cavaplayanlar.. Özelden şans deneyenler.. Artık alışmak larim. Ama pazarları ekstra sakın oluyor.. Güzel :)
Hayır buraya kalmadım herkesi red ediyorum kimse umurum değil
Onu çok net anladım :)).. Dm nı kapatırsan daha rahat edersin. Kimseyle muhattap olmak zorunda da kalmazsın
Buda bir seçenek :))
Anladığın ney
Buradakilere ihtiyacın olmadığı. Buradaki insanlara almadığın.. Üstüne basq başa söyledin.. Bence de olması gereken bu zaten.. :)
Yeni olduğun içindir 😅
Yeni değilim ara ara gelip gidiyorum
Fotoğrafın yok ondandır bilmem burası değişik bi yer fikrini bile söylemekten çekiniyor insan bazen
Sıcak artık yoruldular 🤣🤣🤣
Yok ya hala yükseklerdeyim 😂😂
Ben dm kapattım kafam rahat
Ahaha beni de rahatsız eden yok elhamdülillah.
Cvp vermeyınce gıdıyorlar öyle yapıyorum
dm den konusmayacaksaniz hesap acmanin ne faydasi var
o zaman hesabi kapat kim seni ne yapacak kendini bir sey sanan ahmak
edin diyor yani dlflf
Hayır
o zaman niye kutun açık fkdkdl
Merak ettiğimden bazılarına engel atıyorum okuyup
iyi yapıyosun kral
Hemen yazıyım mi dmden😂
İlgi istiyor birileri 😏
Neden edelim kendinizi bi pok sanmayın, awk
Neden olsun